icon

Manžel si stále vypisuje so ženskou z pokecu

9. aug 2022

Zistila som, že môj manžel chodi na pokec. Máme spolu malé dieťa, som na MD. Píše si tam už 3tí mesiac v kuse s jednou ženou s nasho okresu. Bežne o našej rodine, čo robil v práci, proste celodenný režim. Nonstop v kuse sú v kontakte. Celý deň aj v noci. On chodí na kamióne takže je malo doma. Raz keď bol doma, tak som mu videla upozornenie na telefóne, ale nepovedala som mu nič. A tak som si to musela preveriť. Mne neodpisuje cez deň, prečítané a žiadna odpoveď, s nou v kuse nonstop. Dokonca mu nikeedy ona nepriamo vyčíta že sa jej malo venuje.
Som z toho zronená, neviem ako ďalej konať. Dôvera je fuč, a ja ho ľúbim. Doma sa tvári že je všetko v poriadku. Len sa mu nechce velmi komunikovať. Ja sa snažím, zaujimam sa o neho, teším sa na neho a on mi urobí toto. Uz ani malému sabtak nevenuje ked pride domov, len mobil v ruke. Ja to už beriem ako malú neveru

Strana
z5
rodinka
12. aug 2022

Buď rázna aj keď ho máš stále rada ale toto nedovoľ so sebou robiť.. Ten chlap si ťa nezaslúži ani vaše dieťa si nezaslúži a časom si to uvedomí ak nie, jeho chyba nedovoľ toto.. Nech sa zbali a odíde, alebo nech pošle tú ženskú ktorá nemá chrbtovú kosť do čerta!!! Hanba jej... Lebo takto sa chovajú len flandri s prepáčením... Stalo sa mi podobne...

maryetta
12. aug 2022

Viem ze tebe nie je vsetko jedno. Nechcela by som byt v tvojej situacii a snad ani nebudem ale jeho reakcie ma”bavia”. Zasnem ako moze mat jeden “muz” takyto pristup. Ja by som toto ale netolerovala.
Na teba vyhovorky a jej vsetko ok?
Tam isto nie je len pisanie si. Inac by nemal probolem to ukoncit. Ale jemu je to este jedno? A pauza? Pfuuuu. Daj si pauzu tak akurat ty.

michaela16
12. aug 2022

Tu sa jedná už o neveru, možno ešte zatiaľ nie fyzickú, ale psychickú z ktorej sa časom ta fyzická vyvinie... Podľa toho čo píšeš, manžel nemá záujem o rodinu a nie je ani rodinný tip, keďže mate malé dieťa a jemu sa nechce s vami tráviť čas. Malá by som už stopku pred očami, toto nie je dobre co robí. Sadni si s ním, v kĺude skúste vykomunikovať vzniknutú situáciu a daj mu na výber, bud ty a dieťa alebo cundra!

kakawah
12. aug 2022

Veď keď s tou chuderou bude žiť, platiť účty, vychovávať jej deti, riešiť choroby deti ( cudzích), aj ona sa mu zunuje. Zas bude hľadať inú, alebo sa bude chcieť vrátiť k svojej terajšej. Neviem čo si tí chlapi myslia, každá lepšia, krajšia, než tá jeho zákonita🤦‍♀️ . Niektorí na to časom prídu, tí hlupejší nikdy.

dominikamacakova
12. aug 2022

Obdivujem ťa, že to chceš riešiť s chladnou hlavou. Ja by som sa neudržala. To by bola scéna akú ešte nezažil. Ale ja som žiarivá 🙈

majkabambulik
12. aug 2022

Urob jemu aj jej hanbu kde len mozes - po dedine kazdemu to povedz tam kde ona byva, nenechaj to len tak, nech si aj vdaka nej jej podobne zeny uvedomia, ze je rozbijacka rodin s detmi. Dokazes to? Poziadaj o pomoc aj kamaratky, urcite ti pomozu. Ak vies jej ID tu na MK, tak daj ho nam vsetkym. Dame ju na pranier - klietka hanby.

petricka22
12. aug 2022

@majkabambulik takto sa to riesi asi na dedine, ale ludia s nejakou urovnou nemaju potrebu prepierat svoje spinave pradlo na verejnosti. Urcite sa ziadny, ani ziadna z toho nepouci 🤦‍♀️

kamatopo
Autor odpoveď zmazal
sella38
12. aug 2022

@majkabambulik 🤦🤦🤦

kamatopo
12. aug 2022

Pokec ešte funguje???🤣. Mne pokec zmenil život. Niečo podobné som zažila 15 rokov dozadu. Ex si tam začal vypisovať s tínegerkami a skrz jednu sme sa rozviedli. Vlastne som teraz pokecu i dotyčnej vďačná. Taký čo si toto dovolí robiť tak ten ešte nemá všetkých pokope. Držím ti palce nech ti to všetko dobre dopadne k tvojej spokojnosti.

maminastatinom
12. aug 2022

@dominikamacakova A na čo by sa ponižovala scénou? Mne by bolo pod moju úroveň robiť niekomu scénu. Ak niekto sklamal moju dôveru, podrazil ma tak ma to zraní a keď mu to oznámim v kľude, že má to zranilo a odídem, je väčšia pravdepodobnosť že ho to bude aspoň trochu mrzieť , ako keď bude robiť slzy, vytykat, vyhrážať sa alebo prosíkat. 😉 Treba si najskôr vážiť samu seba, potom si ma budú aj druhí. 😉

ejka07
12. aug 2022

Tá žena musí byť iná mrcha 🤣,ale veď taký chlap ako ten tvoj zrejme presne toto potrebuje(,potešiť chudáčik,vyrajcovat a pomaličky namotať aby sa jej postaral o deti,-ona nemá čas,lebo je non-stop na love😁) ....ak teda aj tu číta,tak pozdravujem!!!Zabezpečuje rodinu cez nešťastie druhých.Ach dúfam že tvojim okrem takého,,otca"nič v živote chýbať nebude 🙏🍀

nelina1
12. aug 2022

Ja by som už riešila len rozvod a deti. Nehovorila by som mu o tom nič, nech sa prekvapí.
S mužom by som už nekomunikovala, neriešila. Načo?
Nestratila by som s ním už ani slovo.
Škoda, že si tej žene napísala, len sa na tom odbavila.

kamatopo
12. aug 2022

@vikiki29 presne takto brával aj môj ex tie čo pozhanal na pokeci. A tak isto sa ta skrz ktorú sme sa nakoniec rozviedli dušovala že neprestane keď on neprestane🙈🙈🙈. A veru že prestala keď zistila že má treba vyplatiť a aj alimenty platiť a hlavne trenky prať a starať sa. Došli prachy ,došla láska👍

cucoriedkacucoriedka
14. aug 2022

@linki90 vieš...stále bolí nevery...len inak sa k nim človek dostal...teraz je to jednoduchšie...a tak ide len o svedomie...lebo príležitosti je veľmi veľa....chudery boli sú aj budú...len nástroje na zvádzanie sa vylepsuju

mbta
14. aug 2022

mozete aj modre z neba zniest,niektori chlapi to proste maju v krvi,zit flirtikmi,romanikmi natriasat sa pred zenami,asi im to dviha ego ...a vzdy zaberu len take kategorie ako je on sam,u normalnej baby nemaju sancu

cucoriedkacucoriedka
15. aug 2022

@mbta nie iba niektorí....každý chlap je samec...lovec a robí mu dobre keď ho ženy obdivujú...nenájdeš jediného chlapa ktorý by to v sebe nemal...aj tvoj...aj môj...ide o prístup k tymto chlapskym záležitostiam.

Strana
z5