icon

Manžel skúsil muža

bulka222
16. apr 2022

Ahojte zienky .je mi hrozne …manžel si vypisoval s chlapom a nakoniec sa stretli no on tvrdí že nič nebolo tomu ale neverím pretože išiel a vyhľadal si ho …nechcem to moc rozpisovať preto len takto v rýchlosti .je mi nanič pre manžela robím čo mu na očiach vidím všetko a on toto ?chlapa ?a povie že nič nebolo ?prosim vás toto nie je vymyslené len potrebujem radu ja neviem ako ďalej mame deti …

Strana
z3
emm_i
17. apr 2022

@martinka13 moja prvá veta bola myslená ironicky. A ďalšia, že odkiaľ má tú istotu, že naozaj s tým druhým mužom niečo intímne mal.

alexka89
17. apr 2022

@bulka222 aby to nebolo nakoniec ešte horšie že to naozaj bolo ako prípad brata toho hudobníka curka.a aby nešlo o kriminálny čin tak si vymysleli historku o sex.stretku kvôli podozreniu

alberto1
17. apr 2022

Ale ak žena chce skúsiť ženu, to viacerí podporujete..., ste oveľa tolerantnejší. Vtedy sa nerieši, aká je matka. (A nie som gay ani bi...)

lindusss2016
23. apr 2022

@sszuzu8 ale v com to menej bolelo? Jedine asi v tom, ze keby ta pdoviedol so zenou, tak by utrpelo tvoje ego, takto si si mohla povedat, ze ty mu nedokazes dat to, co chlap, lebo nie si chlap. Ale prijat to, ze mu nedokazes dat to, co ina zena, by si nezvladla... Nevera jr nevera, ci s chlapom alebo zenou, znamena to len jedno, vas vztah nefunguje ako ma. Podviedol ta, cize nrbol doma spokojny... Ta tretia osoba v tom velky rolu nehra, chyba jr medzi vami dvoma

Strana
z3