Manžel so mnou nespáva. Som zúfalá
Som zúfalá, manžel so mnou spí jeden, dvakrát do mesiaca a ja som zúfala, mohla som byť mníška. Vždy uprednostní prácu alebo niečo iné predo mnou. Ako sa zmieriť s tým, že po mne netúži a ako žiť v manželstve skoro bez sexu, ešte som mladá, je to pre mňa neuveriteľna predstava. Nie som neatraktívna, starám sa o seba.
Je mi z toho fyzicky zle a cítim sa ako v pasci, lebo ho mám rada, ale neuveriteľne mi chýba sex.
@mamula20 neviem čo mám robiť či ignorovať či čo. Keď to prestanem tlačiť ja, nebude to vôbec a ja sa z toho asi zbláznim. Ja nie som taká tá žena, čo jej to k životu netreba a v pohode žiť bez toho.
Ja som mala v manželstve to isté. A skončilo to rozvodom. Návrh som dala ja,už som to nezvladala
@zuzinabila a keď za ním dôjdem, po už neviem koľkom prekladani a uprednostneni niečoho iného, tak mi povie, že čo som nervózna, že to je zábava a on nemá čas na zábavu, že si to mám spraviť sama.
"áno, on si to urcite robí sám" - a zistovala si, preco to uprednostnuje pred tebou? Nema nejake tuzby alebo fetise, ktore mu ty nevies / nechces naplnit a potom si vybija paru tak?
@anos18 a ako to s tebou potom dopadlo? Mali ste deti? To si normálne toto udala ako dôvod?
@cubo2 lebo je to časovo efektívnejšie podľa neho. Vybavi, čo potrebuje a môže ďalej pracovať. Nechápem ako toto môže muž uprednostniť pred ženou.
Takýto človek sa nikdy nezmení, je to ..ako by si chcela spraviť z cholerika flegmatika... Tvoj partner vníma intimitu vo vzťahu úplne inak ako ty
Rozviedli sme sa. Ale u nás boli ďalšie problémy. Keby bol len tento problém v intímnej oblasti,tak neviem,čo by som robila, či by som chcela rozbiť rodinu (máme 1 dieťa). Ťažko povedať
@goodidea vždy som si myslela, že muži sú tí, ktorí ženu nenechajú na pokoji a musí ich odháňať. Ty si chlap, máš takýchto kamošov ako je môj muž? Čo by na neho mohlo zabrať? Asi nič? Úplná ignorácia, čo sa sexu tyka?
Podľa mojich skúseností nezaberie nič. Kým som ho prosila, bol ten sexuálny život veľmi biedny,ale nejaký bol. A keď mi toho ponižovania stačilo, a prestala som sa snažiť, tak to bol koniec sexuálneho života
"lebo je to časovo efektívnejšie podľa neho. Vybavi, čo potrebuje a môže ďalej pracovať" - tak potom je to vybavene, s tymto nespravis nic. Asi bude cas na rozvod, s takto nastavenym workoholikom mas zrejme nanic zivot tak ci tak.
@anos18 ja už tiež končím. Žiadna aktivita. Uvidím, čo bude robiť... Len neviem ako to zvládnem. Asi sa zbláznim :D
Verím ti,zažila som si to. Je to hrozné, aj prosíkať sa, a aj byť bez intímneho života. Veď každý túži mať intímnosti s človekom,ktorého ľúbi
Nie,mám takú zenu
nedokazala by som tak žit, a ani som nedokazala ukončila som takyto vztah. viem ako ti je, musis byt uplne zufala. prežila om presne tie iste stavy. kludne mi napis mozeme sa porozpravat..
@goodidea ako to riešiš, si ešte mlady
poznám... keď som otvorila debatu, kopec dôvodov a výhovoriek, prečo nie... ale už keď prišla moja iniciatíva, bol aj rád, neodmietol...napíš, ak chceš.
Čakám túžobne na tu 40tku ako písali ženy hore, že libido sa vekom zníži 🙂) ,ale úplne ta chápem máme rovnako nastavenú tu potrebu intimity, že sex je pre nás niečo viac ako urobiť si dobre,je to taká koruna vzťahu si myslím, preto masturbácia túto potrebu nevie naplnit
Nájdi si diskrétneho kamoša aj sa porozpravaš aj užiješ.. alebo si kúp pomocníka...
@goodidea ja som už asi opozerana...ako to majú muži, keď sú dlhšie vo vzťahu s jednou ženou, už ich nevzrušuje?
@akooco pomocník mi je na nič, lebo to není živý človek a kamoša nie, to si neviem predstaviť, chcela som prebudiť k životu muža, ale to sa asi nedá. Koľko rokov si vo vzťahu ty a ako to máš so ženou? Reálne muži po rokoch so ženami nespia? U mňa sa nič nezmenilo a nechápem to, ten nezáujem o niečo tak príjemné...:(
Neviem,mňa moja stále vzrušuje a sme spolu už 12r
Ja si ženou správam keď sme spolu stále každý deň..,len u nás to je.. že ona s dcérou žije v Londýne... Ja tam chodím alebo ona sem raz za 2 mesiace...není to Boh vie čo... Ale... Taký je život
podla tvojich prispevkov to vyzera, ze sex nie je ten najvacsi problem, ktory mate. ked je prednejsie vsetko ine ako ty, tak tam asi nieco zlyhava ludsky a nedostatok sexu je len dosledok.
@hradnapani nebolo by to tragické keby tým 1 z manželov netrpí.. Teraz je to tragické.

@cubo2 áno, on si to urcite robí sám, to mu stačí ,má to efektívne vybavené a môže pracovať.