Manžel so mnou nespí

25. mar 2023

Áno, viem, ze mi to tu nezachránite ani nezmeníte, ale taka som zúfalá, ze píšem na forum😔.
Manžel so mnou prestal spávať.. Nespali sme spolu už rok a pol.. Iba občas, max raz za mesiac.. Od novembra vôbec.. Nemá záujem. Chodí do roboty, doma sa podieľa na domácnosti, stará sa aj o deti.. Ale ja som sa stala pren ho vzduchom.. Vôbec si ma nevšíma ako ženu. Veľa sme sa rozprávali, stále tvrdí, ze ma ľúbi, a nevie co sa deje.. Kúpil si aj tribulus, ale nič.. Radšej si vyhoni.Občas mi dá pusu alebo večer objíme ale intimnosti nič.. Ma 40 ja 35 a z tej suchoty mi už riadne trieska na hlavu.. Som ešte na RD s mladším.

beata_k
25. mar 2023

Vyhorel?

hviera81
25. mar 2023

moze to byt obdobie, bud naozaj nevie co sa deje, a moze sa to napravit. vela sa rozpravajte.

autor
25. mar 2023

@beata_k áno, možno, ma takú prácu, ale už je to dlho a on už nemá ani záujem, a bojím sa ze vzťah sa nám rozpadne..

beata_k
25. mar 2023

No ak vyhorel, tak je jedno kolko je tomu mesiacov. Musi najst stratenu rovnovahu, nove hobby. Vyhorenie sa nepodda za tyzde ani za dva. Trva dlho, kym clovek znova "ozije"

lauriik
25. mar 2023

Moze mat problemy s hormonami. Malo testosteronu. Chcelo by to nejake komplexnejsie vysetrenie ale chapem, ze chlapi na toto moc nejsu.

autor
25. mar 2023

@beata_k a co s nim? Ako mu pomôcť? Vieš poradiť? Lebo teda.. T
Takto to nemôže fungovat

beata_k
25. mar 2023

Osobnu skusenost nemam len sprostredkovane. Znamemu pomohlo nove hobby. Ked sa to toho uplne ponoril, tak to bol iny clovek. Uplne ozil. Dovtedy boli jeho odpovede ano, nie, neviem alebo aj ziadna.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
terry658
25. mar 2023

Môj bol tiež taký, že stále sa k ničomu nebral. Čím viac som s nim o tom hovorila, tým horšie to bolo. Nakoniec pomohlo zmeniť komunikáciu, po každom sexe vychovaliť do neba. Prestať sa umarat a trápiť a začať sa tešiť sama zo seba. Hlavne nehovoriť žiadne urob toto a takto, lebo to chlapa dorazí. Pri sexe chváliť, chváliť a chváliť. Tá zmena je šialená.

deti95060810
25. mar 2023

mňa napadlo či nemá niekoho...

dharmasanata
25. mar 2023

No keby vyhorel a nemal záujem o sex tak si ho ani nevyhoní ako píšeš, proste nemá záujem o teba.. staráš sa o seba? Pri deťoch mnohé ženy zabudnú že sú ženami ale viac sú len matkami...

autor
25. mar 2023

@dharmasanata áno starám sa, myslím si, ze vyzerám dobre, ale asi som už obkukana😔mrzí ma to veľmi, ze si čas na to aby si uľavilo nájde, ale milovať mňa už nie..

mane01
25. mar 2023

A co tak dat deti k babke a aspon na jednu noc si niekam vyrazit? Kup si nejake nove sexi spodne pradlo, nieco co sa mu paci… mozno potrebuje len nakopnut… zivot s detmi dost zovsednie…

gabika0825
25. mar 2023

Rok a pól alebo mesiac? Lebo pises raz tak a potom vzápätí tak. Ak je to raz za mesiac je to zle, ale nič viac by som za tým nehľadala okrem toho že je vyťažený zrejme z práce keďže živý celu rodinu, keď ty si na materskej… skúste si niekam vyraziť iba vy dvaja a hlavne nech si nekupuje nejaké doplnky na erekciu keď s ňou nema problémy.. má 40 rokov a pises že si to robí sám, tak asi nema problém s vyvrcholením. Zájdite si niekam na víkend spolu iba vy dvaja a venujte sa jeden druhému

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
25. mar 2023

@elizabet173 už som sa mu vyhrážal všeličím, nechytá sa.. Mam pocit, ze mu to takto vyhovuje

michaela16
25. mar 2023

Je v tom iná...

foterlotor
25. mar 2023

A opat tie naivne vyhovorky... pokial muz nespava so zenou je v tom bud a) ina zena, b) nepaci sa mu uz.. nic ine. Take ze ma vela prace to je usmevne. Nic v zlom, ale ako vyzeras? staras sa o seba? ja ked vidim niektore zeny, mam dost. Rozumej 80kg + zanedbane sebavedome drze zeny.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nika898
26. mar 2023

Rodičovstvo je ťažké. Často zasiahne spálňu. Ja vždy ked od manžela potrebujem dlhy a kvalitný sex tak mu buď ešte do prace pošlem erotickú fotku a pokial je víkend tak chodím doma bez podprsenky pripadne ak máš guráž tak aj bez nohavičiek samozerjme vždy tak aby to nepohorsovalo deti. A ked nezaberie toto tak ked budeš vedieť že si honi tak pridi za ním a len sa k nemu pridaj a obidvaja budete mat ručnú prácu. Alebo ho ráno zobuď orálnym sexom, vtedy sa brániť nebude 🙈. Muži neznášajú ked do nich mi ženy hucime a ked máte problém v spálni tak rozprávanie a nátlak nie je určite ta správna cesta, skôr naopak. Cíti sa že zlyhal a to mu na ničom nepridá. Takze namiesto slov skús erotiku a ked to nezaberie tak potom neviem. Držím palce 😉

gipsy11
26. mar 2023

Ked sa manzelovi nechce .... Radi pomozu iny ;)

bezmena7
30. mar 2023

a co teraz … aspoň vidíš ako to je keď žena vyhorí 🤭🤭 a či tu potom takto vypisuje daky chlap . Zvyknes si ☝️