icon

Manžel veľmi pribral, je tvrdohlavý a nejaví záujem o sex

6. sep 2023

Ahojte zienky,

Zacnem tym, ze moj muz je velmi tvrdohlavy a ziadne dohovarania ci podobrotky alebo pozlotky nepomahaju. Zhruba odkededy prepukol covid zacal moj muz priberat. Ma sedavy sposob zivota. Cez den praca za pocitacom, starostlivost o dieta, kruzky, ja chodim domov omnoho neskor. Cely vecer presedi pred telkou. Hovorime o 25 kg navyse. Ma vyse metrak. Zdravotne tiez nic moc. Lekar bije na poplach. Zo sportovca sa stal tucko. O sex nejavi zaujem. Ja sa o seba staram, tiez byvam unavena, no nestravujem sa ako tinedzer a cvicim pri posteli.

Co s nim?

Strana
z3
zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
sissy27
6. sep 2023

Nic, kym sam nebude chciet tak nemas sancu. Mozes domov nekupit sladke, chipsy a varit zdravo, ale je dospely, prijem ma, takze si kupi co bude chciet.
Mozes vymyslat nejake spolocne aktivity typu tura, bicyklovanie atd, ale zrejme ti to opinda…

kvetinka75
6. sep 2023

pokiaľ sa sám nedonúti, nedonútiš ho. Máme v rodine, veľká nadváha, zdr.problémy, stále nové a nové a nič. Hocikedy môže prísť kolaps. Keď už toto človeka nenakopne, tak čo potom? A to má rodinu, deti

opica_skorica
6. sep 2023

Ked nema motivaciu, nezmozes nič.
Skusit cvicit spolu?
Skús cvičiť trebárs i nahá, snáď ho to motivuje. K cviceniu, k schudnutiu, k sexu,.. Ber toto prosim s nadsázkou.
Stále platí, že kym on nechce, nezmozes nič.
PS: niekoho vystraší až kolaps.

zuzuliennka1
6. sep 2023

no ty toho vela neurobis, maximalne to, ze nebudes domov kupovat sladkosti, pochutiny, cipsy, sladene vody,… ale to musi prist od neho - zmena stravy, zaradit zeleninu, ovocie, nejest sladkosti, nepit sladke vody a POHYB, ale gro je strava

hugger
6. sep 2023

Nepomohla by milenka? 😈

avonladyba
6. sep 2023

@hugger 😀 alebo milenec? 😀 zmena manžela 😀

lucka_ke
6. sep 2023

súhlasím s tým, že nekupovať hlúposti (sladké, mastné, tučné), nevyprážať, nenakladať mu tri taniere, ale len jeden a motivovať na prechádzky, neskôr kratšie túry, potom dlhšie túry a uvidíš či to pomôže

viestta
6. sep 2023

@hugger myslis si, ze lenivy chlap sa bude este aj za milenkou uhanat? Preco by to robil?

h2
6. sep 2023

@hugger Akože mu ju má nájsť manželka???

nyusika
6. sep 2023

Verla moznosti nemas.
jedine zmenit celej rodine zivotospravu - zacat zdravsie varit, na vikend planovat aktovoty, kde sa viac budete hybat.
mozno by pomohlo, kebyze spolu zacxnete cvicit.

a naozaj citlivo vedeny rozhovor, kde mu povies, ze ti prekaza jeho zmena na leniveho tlstocha

luccija
6. sep 2023

Haha, ak by to bola žena každý by sa pýtal či má čas na seba🤪tak sa pýtam, keď po práci chodí pre dieťa, krúžky má nejaký čas pre seba?Možno je nešťastný, nie je spokojný s tým ako fungujete a potom zajeda, alebo nemá čas sa v kľude najesť
máte doma navarené?Alebo má andropauzu priberá, náladový, nechce sex, unavený čo myslíš, že iba ženy ovládajú hormóny v menopauze?
Keď bude brať lieky na tlak, cukrovku spamätá sa

mamutka
6. sep 2023

Myslím, že som to čítala v knihe od Z.Frýbovej, Noc ako stvorená pre neveru. Chlap mal kvôli strave zdravotne problémy a manželka sa to rozhodla riešiť po vlastnej osi, on totiž veľmi rad papkal. Vpasovala mu do stravy náhrady, nízkotučné a pod, on si myslel že je stále to iste, keďže to vedela parádne ochutiť a tak. To si ovsem vyžaduje veľa námahy a času od zeny, a to kvôli chlapovi, ktorý nechce meniť nič? Kde nechal rozum?

mazisika
6. sep 2023

tak rozhodne by si si s nim mala nad to sadnut a povedat mu, ze sa uz nemozes dalej pozerat na to ako sa zmenil a nejavi o nic zaujem. mozno sa ti ho podari nakopnut. no mozno ak by ste cela rodina zmenili zivotospravu a kupovali by ste len zdrave potraviny, tak by mu to pomohlo

unicornlady
6. sep 2023

Väčšinou sa ľudia neprejedajú len tak, ale "zajedajú" emócie. Spýtaj sa ho, či ho niečo netrápi.

thoughtfulweirdo
6. sep 2023

Ja by som najskôr skúsila citlivo nadhodiť, ako sa cíti, prečo stratil záujem o seba, teba, život a ponúkla pomoc a podporu. Ak by nemal záujem so mnou komunikovať, druhý rozhovor už by som síce stále citlivo, ale vecne oznámila, že sa mi takýto hnusí a ja svoj život nemienim takto prežiť. Ak by mu to bolo jedno, tak by som si proste ten svoj život začala žiť po svojom, nečakala by som na neho s ničím. Môžeš mu chcieť pomôcť zo všetkých svojich síl, ale nedonútiš ho, keď on nechce.

barborachors
6. sep 2023

najdi mu mladu milenku a hned ožije....no, keby sa to malo stať mne, tak by sme asi museli hodiť vaznu rec. A možno je to začiatok nejakej depky, mozno rutina, mozno mu chýba nejaký impulz, koníček, kamarati. Aký vediete spoločenský život? Preco prestal športovať?

karolinakr
6. sep 2023

@avonladyba alebo jemu najsť milenca 😅 ( srandujem)

chodec15
Odpoveď bola odstránená
deninka233
6. sep 2023

Môj muž sa vyjedol od detstva na 190kg a nič
nepomohlo. Bol na odtučňovacích pobytoch (ešte ako dieťa) rodičia ho stále nútili sa hýbať, na bicykel, basket, plávanie… každú fyzickú aktivitu “dojedol”. Ja už takmer 15r varím zdravo (plus mínus zdravo, nehrotím to ale mastné, smažené nie). On išiel večer venčiť psa a hodinu sedel v aute aj so psom, pil kofolu (2,5litra) a tlačil horalky jednu za druhou. V práci zjedol môj zdravý obed a ešte išiel na smažák a hranolky do vývarovne. Atď atď. Sex nič, intímny život nič, jedno spoločné dieťa, ináč nič. Nechcel chodiť s nami von, ani na túry, ani na kúpalisko, hanbil sa za seba, ako vyzerá, tak stlačil ďalšiu čokoládu, aby sa skľudnil… Skrátim to, má cukrovku, diagnostikovanú od júla, ďalšie dieťa máme z umelého, zlyhávajú mu obličky (zrejme skončí na dialýze) a na predkolenia chytil zlatého stafylokoka a má tam nehojace rany až takmer do kosti. A áno, teraz sa uvedomil, schudol už 10kg, no už je to len predlžovanie a zháňanie času, ktorý už má zrátaný ☹

autor
6. sep 2023

@mazisika
@deninka233
@thoughtfulweirdo
@unicornlady

@luccija
@mamutka
@zuzuliennka1
@opica_skorica

Zeny, ja varim perkelt, kurca s ryzou. Zjem raz tolko co on. On neje vela, ide o to, CO je. Vypije 2 kofoly od 8 do polnoci, co pozera telku. 2 kavy denne s dvomi lyzicami cukru a smotanou. Na ranajky vajcia alebo sladke najradsej. Krosanty, vianocku s masielkom. Plnotucne jogurty. Lepi sa to nanho. Doma nedrzim ani sladkosti ani cipsy. Ja mam dlhy pracovny cas, tak sa o dieta stara on teraz viac, ale o seba nie. Neviem, preco odmieta vecer sportovat. Viedla som s nim milion monologov. Ani usta neotvori.

autor
6. sep 2023

@deninka233 to ma mrzi... moj chlap sa ale nepreziera. Praveze je menej nez ja.

nyusika
6. sep 2023

z mala jedla ale este nikto 25 kil nepribral. urcite je viac, ako ty vidis

autor
6. sep 2023

@chodec15 ibaze on to nechce zmenit. Mozem mu dohovarat, prosit ho... je ako somar. Bol na preventivke po roku a pol a vsetko okrem vysokeho cholesterol ok.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
autor
6. sep 2023

@nyusika malo, ale Samy cukor a tucne a vkuse sedi.

lucka_ke
6. sep 2023

tiež si myslím, že sa potajomky niekde napcháva a ty o tom nevieš... ak on sám nechce nič s tým neurobíš, môj tiež pil colu a podobné idiotiny až dostal cukrovku a potom si uvedomil ako sa veci majú, schudol zo 104 na 80 kg a teraz si tlčie hlavu o stenu

autor
6. sep 2023

@lucka_ke bol teraz s dietatom 2 mesiace doma, nema sa kde napchavat.

autor
6. sep 2023

@kittykat22 chodim domov o pol 6, dieta je doma od stvrtej. On ho este uspava, lezi pri nom hodinu.

lucka_ke
6. sep 2023

ako by nie, idú von, do obchodu, kúpi si čo chce a ani o tom nevieš

Strana
z3