icon

Manželia a partneri na zoznamkách

28. jan 2022

Ahojte kocky,
Momentalne zazivam tazke obdobie. Zistila som,ze moj partner je aktivny na niekolkych zoznamkach. Pravidelne mava obdobia,ze sa s telefonom schovava,je podrazdeny, bezdovodne vykrikuje a vyhladava konflikty. Toto spravanie sa vzdy prelina so schovavanim telefonu a vypisovanim natajnasa.
Zaujima ma,prosim. Tie,ktore ste si tym presli,pripadne takto zijete. Ake to malo pokracovanie,co sa dialo. Ako sa situacia vyvinula u vas casom. Ako sa da toto normalne ustat po psychickej stranke. Lebo,poviem uprimne, som hotova z toho. Take falosne a podrazacke spravanie. Na zvracanie mi je z toho.
.

zmrzlinka2021
28. jan 2022

uz to ze tvoj priatel je na zoznamkach je dovod na rozchod.
Ci si chces pockat na svadbu a tri deti?
Toto je dost silna kontrolka, ze ta s nim caka peklo...

bert22
28. jan 2022

nedalo sa to ustat nijako len rozchodom.

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
28. jan 2022

@viestta Uz fakt prichadzam k tomu,ze toto nema zmysel. Nebadam zatial,ze by sa stretaval. Ale to nema nejaku vypovednu hodnotu asi...

simca06022011
28. jan 2022

Ja soms a so svojim zoznamila na pokeci. A poviem, ti, ze po nejakom roku som zistila ze este tam chodi a bol to dovod na riadny cirkus, zrusenie konta, teda rozisla by som sa s nim bez mihnutia oka, keby neprestal. Ja sa ti divim, ze toto v "cykloch" trpis. Moj sa spraval normlane, nahodou som na to prisla a veru som to netolerovala, keby este aj vyvadzal, tak by sme to urcite "neututlali". CO ma co zadany chlap robit na zoznamkach?

mamina0078
28. jan 2022

Ja by som to riešila rozchodom. Keď hľadá šťastie a zábavku ja zoznamkach tak asi so vzťahom nie je spokojný len nevie ako z neho vyjsť...

simca06022011
28. jan 2022

Autorka, to ci sa stretava a ci nie, nemas ako zistit. A teda niekedys a dokazu ludia riadne namotat aj cez pismenka, uplne su mimo realitu, z toho tie nervy a skryvacky (tiez som si vypisovala kedysi s kdekym), moze to byt aj z toho, ze si vypisuej, namota sa a slecna sa nechce nakoniec stretnut... takze len "preto" sa nemusi "stretavat"

iv007
28. jan 2022

Ak ste frajeri a bez deti,bez rozmyslania by som sa s nim rozisla.Ak ste manzelia a mate rodinu,chce to vaznu debatu s dotycnym.Nech ti vysvetli preco to robi a ci je to "len" pisanie alebo aj realne stretka s tymi zenami..Chapem ze si smutna a sklamana,je to rana pod pas..

littlefiona
28. jan 2022

Ja som toto zažila vo vzťahu, keď som bola mladšia, partner nezrelý, nevedel zrejme, čo chce a tiež chodil na zoznamky. Chápem ťa, ako sa cítiš, mňa to psychicky ničilo, žiadna istota a opora v partnerovi, všetko, celý vzťah mi prišiel neúprimný a ako pretvárka. Vygradovalo to tým, keď som mu prišla na neveru a kopla ho do prdele, že letel až do druhej dediny🙂

takacovama
28. jan 2022

to je hrozne a proste neviem, ak by som na nieco take prisla tak proste neviem, velkou rychlostou by som to s nim proste ukoncila

katkati
28. jan 2022

Pokračovanie vo väčšine prípadov je také, že isto sa namotá na nie jednu, ktorá sa bude chcieť stretnúť a pochybujem, že on povie nie. Prečo by to inak robil a bol na teba hnusný, keď by mu stačilo byť sa tebou? A pochybujem, že si len píše, sú to výnimky, keď im stačí iba písanie. Aj to je pod úroveň, robia to iba nezrelí chudáčikovia, Zrelý chlap vie, kde je jeho miesto. Keď sa mu nepáči alebo nestačí byť iba s tebou, nech si ide, načo ti je taký chlap?

kikus7
28. jan 2022

Na zoznamkách takýchto stretávam a keď sa priznajú, že sú zadaní/ženatí, slovne im naložím a následne blokujem. Ja také správanie chlapovi netolerujem. Zoznamka do vzťahu/partnerstva nepatrí. Ak by partner chodil na zoznamku, ukončila by som to s ním. Čudujem sa mnohým ženám, že toto tolerujú a potom tu vyplakávajú. Ženy, takí chlapi si vás nevážia, tak to konečne pochopte a nerobte viac zo seba hlupane.

kikus7
28. jan 2022

A ešte dodám, že tí chlapi to berú ako normálne správanie, že veď žena o tom nevie, že sa to nedozvie a oni sú majstri sveta. Lenže v mojich očiach sú to úbožiaci, s ktorými nemienim strácať svoj čas ani len pri písaní.

iv007
28. jan 2022

@kikus7 bohuzial niektori muzi su vyborni herci a dokazu takto zit roky.Ja som sa ocitla na opacnej strane,mlady pan sa tvaril ako slobodny uspesny bez zavazkov a pritom mal druzku,2 deti a obrovsku hypoteku.A to si nemyslim ze som nejaka naivna hus,proste som mu od zaciatku verila a v zivote by ma nic take nenapadlo ako sa dokazu muzi spravat.Som poucena..

78787878
28. jan 2022

Ja som to sice nezazila, ale nechapem co tu moze byt na riesenie. Ak mi je na zvracanie z partnera, uz zajtra nim nebude a zvracanie prejde. Na zoznamkach hlada inu zenu, uz ma tym padom vymenil. Win win a ulava pre Vas oboch.

sante81
28. jan 2022

Osobná skúsenosť, nevera a rozvod

naloxon
28. jan 2022

Určite rozchod aj keď Ti sľuby že s tým skončí lebo neskončí ...najdi si takého ktorý si ťa bude vážiť, pre ktorého budeš jediná na svete.

iv007
28. jan 2022

@naloxon len kde takeho najst..🤷‍♀️

kittykat22
28. jan 2022

moj ex toto robil. Tvrdil, ze ju nasiel este kym sme sa spoznali. Potom, ze ju nikdy nevidel - ale nejako vedel, ze okno jej izby je otocene do zahrady a nie ulice.
Ex klamal az sa prasi, nevazil si ma ako partnerku, vymetal so mnou a ja blba zamilovana a aj mlada a naivna, som bola nestastna a nevedela som co s tym. Nakoniec som sa predsa len uvedomila a zamavala drahemu ex papa. Som si spatne hovorila, ze som to mala utat hned za tepla. Ale to sa tazko robi, pretoze zorientovat sa v takej situacii nie je jednoduche, ked nemas skusenosti. Novy muz bol fajn -uplne iny. Dodnes sme spolu. Netrvalo ani mesiac kym som ho nasla 🙂

Edit: A inak ex mi vypisoval ako som spravila najvacsiu chybu svojho zivota. Ze ked ma niekde stretne, tak mi streli facku. Pretoze nemohol prezit, co som si to dovolila ho opustit. Za par mesiacov si nasiel zenu s ktorou ma 3 deti. A ci mi po narodeni 3 dietata nepisal, ci nejdeme na kavu posediet. Som sa len zasmiala a slusne odpisala, ze nemam cas, a on by mohol skor pomoct svojej zene miesto tej kavy. Som si len pomyslela, ze je to stale debil a ani +15 rokov mu nepomohlo k normalizacii. Dusevny mrzak bol, je a bude.

adrika01a
28. jan 2022

Vieš čo ja som počas začiatku vzťahu frajerovi našla správy s inými ženami ale vypisovala som si tak tiež s inými mužami... tak sme sa rozišli.. ale nevedeli sme bez seba byť.. zrušili sme sociálne siete a všetko okolo toho a boli sme spolu normálne opäť.. no nedávno sme sa veľmi pohádali a nasla som mu v mobile zoznamky a ešte aj stránku na kurvy bola to aj moja chyba lebo som mu povedala ze sa idem vyspať s niekým iným co som nespravila... viem ze vtedy sa s nikým nevyspal ani s nikým nebol ale to na začiatku vzťahu si myslím ze ma určite podvádzal a určite sa pojebal s inými... aj keď si to myslím pevné dúfam ze to nie je pravda nikdy som ho pri ničom neprstihla ale v mobile som mu toho nasla dosť a ajtak som s nim.. Keby som si bola istá ze áno bol s nejakou ženou čo i len vonku pokecať hneď by som ho nechala... vieš čo sme spravili? Resetoval si mobil všetko vymazal zrušil... sme spolu každý deň skoro cely deň mame spoločný účet na fb kde mame len rodinu a to je vse... mobily pred sebou neschovavame bežné berieme do ruky jeden druhému... ak ho miluješ tak veľmi a aj on teba porozprávaj sa s ním o tom.... my sme mladý neviem koľko rokov mate vy ale my sme ešte nastrocny a vieme si to vyriešiť 🙂 určite to zvládnete aj vy... Sadni si s ním a porozprávaj sa prečo tam chodí co mu vadí vo vašom vzťahu... alebo ci sa nedaj Bože do niekoho nezaľúbil cez net sadni si s ním a porozprávajte sa... ak uvidíš ze pre to nechce nič spraviť a nič ti nevysvetli nevymaže to... neodprosi sa ti a neprestane s tým tak ho nechaj

natalka25122017
31. jan 2022

Určite by som ho nechala ja som zazila to iste a ver mi neni to príjemné a viem ako sa cítiš lepšie ho opustit lebo bude to este horsie aj keby povedal ze to uz neurobi ale urobi moja skúsenosť a teraz sme od seba

pusinka2479
18. feb 2022

Môj muž ties do teraz lajkuje svojej bývalé frajerke fotky na fb nevedela som to až potom som to zistela keď som sa sním za začal hádať bol ticho povedal ze je jeho kamarátka sama neviem čomu mam veriť ale ta jeho bývalá frajerka mu ani jednu fotku nelajkne nevieme stále skriva mobil ma tam zámok na mobile heslo tak že sa mu tam nedostanem sama neviem co si už mám o tom mislitet mne lásku sľubuje a druhej píše neviem ako mam ísť ďalej keď pri mne leží posteli tak vždy si na to spomeniem a príde mi s toho úplne zle ako mam ísť ďalej prosím hlúpe komentáre nie