icon

Manželova kolegyňa

14. nov 2022

Ahojte, mám takú otázku , ktorá mi vŕta v hlave. Manžel ma jednu kolegyňu - pracuje v zahraničí , ona pochádza z Chorvatska. Je rozvedená , ma syna (4r) ktorého vychováva sama bez rodiny. Kde sa nachádza jej ex alebo blízka rodina mi zatiaľ nieje známe.
S manželom pracuje už vyše roka v Nemecku. Sem tam pokecaju , ale v poslednom čase o nej počujem čoraz častejšie. S kamarátmi spravili manželovi oslavu ( my sme zatiaľ na SR ale čoskoro sa tam sťahujeme) ona mu varila. Manžel maľoval byt ,ktorý chystá pre nás , ona tam prisla upratovať. Teraz sa chystajú sviatky a on ju pozval s malým aby prišli k nám aj prespať. ( akoze Silvester) Mame rovnako staré deti , to by mi neprišlo divne ale že majú u nás prespať?? ( už budeme presťahovaný celá rodina) Osobu ktorú som zatiaľ Videla len cez video hovor ma prísť k nám na cca 1,5 dňa ?
Príde to divne len mne ? Manžel ma previedča že to je OK, ona nemá nikoho v DE.
Čo by ste robili na mojom mieste?
Vopred dakujem za rady

nurielka
14. nov 2022

S manželom si môžu sadnúť po ľudskej stránke, ako kamaráti. S tebou ona nemusí. Skôr by som ju zavolala na kávu iný deň, ale určite nie na Silvestra, aby si vedela čo je zač. Čo ja viem, mne by sa veľmi nepozdávalo ani to varenie a upratovanie, tobôž nie že dá jej tvoje číslo. Príde mi to také vtierave, a aj od tvojho muža, že najprv ju pozve, potom dá tebe vediet a nemáš šancu si to ani premysliet, lebo keď povieš nie, si za zlú nakoniec. A kolegyni dá číslo, pričom už vie tvoj pohľad. To chce rozhovor s mužom, čo to má v hlave. Či si našiel gazdinú, kamarátku namiesto ženy alebo čo si myslí. Sama uvidíš či by ste si s ňou sadli, nemusí za tým byť nič a aj všetko. Nevieš kým nezistíš.

h2
14. nov 2022

Čiže ona vie tvoj názor, že si to neželáš a napriek tomu chce prísť? A on jej ešte aj dal tvoje číslo, nech si to s tebou vybaví?! Nemám slov.

autor
14. nov 2022

@ibrunova ešte som nepočula jej názor , bolo to len sprostredkovane

autor
14. nov 2022

@h2 neviem čo presne povedal manžel kolegyni, nebola som pri tom. Len keď sme sa naposledy “ nachvíľu videli” tak mi len zakyvala…on mi povedal že jej dáva moje číslo že si môžeme napísať…( ja jej číslo nemám 🤷🏽‍♀️)

avicii18
14. nov 2022

- Miláčik, čo je na večeru?
- Tvoja žena ťa zase nenakŕmila?

barborachors
14. nov 2022

A co tak pozvať nejakeho kolegu na nedeľný obed? A potom mu ist upratať, navarit atd. Vsak on nikoho nema a tak. A aj do kina treba ist raz za cas… Vsak mu to ukaz v opačnom garde a hned sklapne, ten tvoj samaritán.

miamaria
15. nov 2022

@barborachors Presne, ja som si hned vybavila, ako by sa tvaril keby to bola opacna situacia, ze autorke by chodil pomahat rozvedeny kamos s balenim veci, vymaloval napriklad, mozno aj navaril jej oblubene jedlo... a pozvala ho na Silvestra k nim, lebo nikoho nema a maval jej muzovi do kamery.... chaaaaaaaa

autor
15. nov 2022

Slečnu som si vyhľadala na Fb, písala som jej na messenger, ospravedlnila sa mi že nemá veľmi čas na telefón ani v praci… akoze mám dobrý pocit z nej…tak uvidim keď sa stretneme ako sa bude správať..prehnane Mila osoba by mi asi tiež bola divná 🤔

aandrea9
15. nov 2022

Co si taka nedočkava? Prečo si jej písala? Som zvedavá, ako sa teraz vykrutis z toho Silvestra keďže akože máš z nej dobrý pocit 🤔 btw, ak odišla sama s dieťaťom do Nemecka tak snáď vedela do čoho ide. Len ten tvoj empaticky manžel 🤦‍♀️

autor
15. nov 2022

@aandrea9 určite jej napíšem že Silvester chcem doma len rodinu… na kávu nech dôjde druhy deň…btw jej malý sa narodil v Nemecku, pozerala som že ju muž opustil pred rokom , už ma druhu …a to sa brali 2019..

kamatopo
15. nov 2022

Len aby si ďalší Silvester nešla potom ty k nim 😂na návštevu.

autor
15. nov 2022

@kamatopo neboj ja si to s ňou vyjasnim 😉 pekne ju poslem za jej ex keby dačo potrebovala a bola ochotná

andrea78
15. nov 2022

No ja mam z toho pocit, ze empaticky pan manzel chce, aby z vas boli kamosky. Poznas porekladlo, ze pod lampou je najvacsia tma? Mozu sa empaticky stretavat aj nadalej a byt v obraze, pripadne podozrenia rovno likvidovat pri kamaratskej kavicke. Mne sa to cele nezda normalne. Kontaktovala si ju, jasne ze nemala cas. Prekvapila si ju. Premysla, aby neurobila preslap, ziskava cas a odstup. Mala si to nechat, cakat este. Bude si davat vacsi pozor a bude opatrenejsia, zistila, ze o nej vies, ze mozes mat nejake podozrenie. Ty ries skor empatickeho manzela, keby ten nebol prehnane ,,empaticky,, , mohla by sa rozkrajat. No on ju este vola...pomoct, varit, upratovat byt (spolu), pozve na Silvestra, ktory ma travit s manzelkou, s ktorou bol rok odlucenya konecne maju byt ako rodina spolu? No neviem, toto smrdi.

kamatopo
15. nov 2022

Ja ti píšem z vlastnej skúsenosti. Jeden Silvester som také,,chudatko,,hostila a druhý už bývalá ona v tom dome. Presne ako píše @andrea78 ,, pod lampou je najväčšia tma,,. Vieš niekedy je lepšie byť za histerku ako potom za tretiu stranu trojuholníka a ešte k tomu tupou🤷😂😂😂

autor
16. nov 2022

@kamatopo
@andrea78 baby zase si nemyslite že chcem z nej spraviť najlepšiu kamosku😂 chcem len vidieť ako ma čo , ten FB mi aspoň ozrejmil akú ma ona rodinu atd… rada sa fotí 🤣 čerstvá 30… kamosov ma tiež dosť …

autor
16. nov 2022

Posielala mi fotky že tiež ide maľovať … som jej odpísala že nech si zavolá na pomoc ex lebo tam býva aj jeho syn… odpoved bola že to zvládne aj sama 😂🤣 sledujem situáciu nebojte sa

andrea78
16. nov 2022

@autorka Uplne inak si to pochopila. Hovori sa, ze treba citat aj medzi riadkami, v tomto pripade treba ,,vidiet aj medzi riadkami,,. A to opat nepisem o tom texte, ktory som napisala, ale o celej tej situacii, co sa deje. A uz vobec nie o ,,kamaratstve,, pridanim a vypisovanim niekomu na FB. Vela stastia zelam, nech sa dari, nech to dopadne ako si prajes, bez neprijemnych prekvapení.

lvulik
16. nov 2022

začínam pochybovať o pravdivosti tohto príbehu.. neverím, že by žena, ktorej sa toto deje, si takto vypisovala s manželovou "kamarátkou", aby "mala všetko pod kontrolou" a ešte o tom tu informovala...

aurora33
16. nov 2022

Autorka tak toto je už moc. Zrejme si rovnako empatická ako tvoj manžel. Nakoniec nebudete spolu len silvestrovat, ale oslávite aj narodeniny meniny jej aj jej dieťaťa nech nie su sami, či?

derdia
16. nov 2022

Nuz k nam by neprisla nikdy ziadna kolegyna ani kolega. Ale treba tvojmu chlapovi vysvetlit, ze to nie je ok, a najma ako to ty citis
Mozno on to fakt vnima absolutne ok...

luxus10
16. nov 2022

!!!autorka, azda by bolo ine, keby si ju dopratala domov ty, ale nie onnnnn!!!

vzdy je za tym nieco,...moja byvala kolegyna nedavno zistila, ze jej patrner ma vztah-pol roka, zbalil si veci a odisiel..., a vecer bol s kuframi nazad, ze jeho polrocna znamost ma aj ineho adepta na vztah, a teda ho nadomov s kuframi nechce...tak odisiel k mame...a pomedzi to , ako sa zverila ludom v praci, sa od vdacneho kolegu dozvedela, ze jej partnera videli s dalsou ich byvalou kolegynou v meste v hoteli...a ona hovori-aha tak to preto o nej v poslednej dobe tolko rozpraval....bolo mi to cudne, ale prislo mi to absurdne, ze by aj s nou....

aandrea9
16. nov 2022

Autorka hovorí sa tomu sebaklam. Ty nesledujes situáciu ale ženu, ktorou sa cítiš ohrozená. Jj, má veľa priateľov ale teda na Silvestra bude u vás lebo co ona chuda v cudzom svete. Svatá ty prostoto 🤦‍♀️ pod kontrolou nemáš nič, len konto na Fb.

casavina
16. nov 2022

Autorka súhlasím s
@aandrea9 a nezabudni že konto na FB tiež spravuje ona...ona rozhoduje čo tam dá aj ako to zdieľa či všeobecne či pre priateľov alebo ako .. čiže okrem toho že si bude dávať extrémny pozor na to čo uvidíš, jednoducho tam nemusí dať nič a ty si budeš žiť na ružovom obláčiku... Porozprávajte sa s mužom a budeš vedieť na čom si...veľa šťastia 🍀

aandrea9
16. nov 2022

@casavina mala som na mysli jej vlastné konto 🙂

casavina
16. nov 2022

@aandrea9 ok...Myslím, že nič zlé som nenapísala, len som chcela poukázať ako to môže byť...

aandrea9
16. nov 2022

@casavina v pohode, súhlasím s tvojím názorom

natassa2
16. nov 2022

Neviem, no asi by sa mi to tiez nepacilo. Je fajn, ze sa poznaju a pomoze aj on jej aj ona prakticky vam, no nemalao by sa to podla mna nejak prehanat a to sa u vas zjavne deje. Davaj si pozor, aby u vas nebola nasackovana kazdy den

rony2255
26. nov 2022

@90909 už som myslela, že som jediná s takýmto názorom :D

zobaka
27. nov 2022

asi tajne dufa, ze bude trojka na Silvestra

weronika171717
1. dec 2022

Hm, mne by teda v hlave riadne blikalo..... Ako to ďalej pokračuje?