Manželova nevera po 16 rokoch
Ahojte, potrebujem si asi iba vyliat srdce, citim sa uplne znicena, oklamana, rozdupana na kúsky.
V skratke, sme manzelia 16 rokov, mame 2 deti, 15 a 12 rokov.
Zili sme si kludne, zrekonstruovali starsi dom, kazdy rok dovolenka, ziadny luxus, bezny život beznej rodiny.
Az pokým si moj muz pred 3 rokmi nenasiel milenku, mladsiu slobodnu mamicku z práce, do ktorej sa blaznivo zamiloval. Nevsimla som si najprv ziadnu zmenu na nom, len bol stale vesely a obcas zamysleny a vela casu travil v praci vraj, skutocnost bola taka, ze chodil ku nej, travil u nej noci ked bol vraj na nocnej. Vylety, vyznania lasky atd. Nahodne som na to prisla, keď som si vsimla spravu v telefone a on všetko priznal.
Ze nas miluje, ze to lutuje. Dala som mu ultimatum, aby sa rozhodol, nakoniec ostal pri nás. Dnes uz chápem , ze kvoli deťom, nie kvoli mne.
Podarilo sa mi odpustit mu, videla som ze sa snazi, je pozorny, vsetok volny cas travil so mnou a detmi. Verila som, ze je to za nami. Ale po roku som prisla na to, ze sa zase zacali stretavat, znova som odpustila, znova ten isty kolotoc. Slecna zmenila medzitym robotu, odlahlo mi velmi.
Vsetko uz vypadalo byt v starych kolajach, keby mi pred par dnami kamaratka nepovedala, ze ho videla pri jej dome, zacala som patrat, nevydrzala som to a kontaktovala som ju, vraj za nou zase zacal doliezat ale ona ho odmieta. Necitim uz voci nej hnev, ale voci nemu neskutocny odpor, ja ani neviem ako fungujem pocas tychto dni.
On este nevie, ze to viem. Hned zajtra idem s detmi na 2 tyzdne k rodicom, musim si vsetko premysliet😔boli ma srdce, hlava, je mi hrozne😔
Vsetko vyzeralo
Je mi ľúto že si tak veľmi chcela ale on bohužiaľ nebral tvoje odpustenie zodpovedne. Už by som nebola s takým mužom aj keď to bolí. Časom to prebolí ale nikto ťa už potom ničiť nebude
Presne.. Deti mas ako tak samostatne, vedia aj doma pockat kym z prace prides. Uz by ma nebolo pri tom chlapovi
Kasli na neho, to nema vyznam. Deti su uz velke, zvladnes to. A kludne striedavka, nech si uzije tatino a ty budes mat aj cas pre seba.
Treba sa dat dokopy a zmieriť sa s tým, že večne odpustanie nevery nie je cesta. Pozbieraj poslednú hrdosť aká ti zostala a rozveď sa s ním.
presne. podvedie raz podvedie znova. skratka ta hranica je posunuta. stratila si 3 roky zivota nestracaj dalsie. zasluzis si nieco viac
Som si teraz predstavila, aky bude stastny, ked zisti, ze nebudes 2 tyzdne doma a bude mat volny priestor na svoje zalety..a potom ako mu skysne usmev na tvari, ked mu jeho mila prezradi, ze si bola za nou a o vsetko vies 😝
Ja neviem pochopit, co ma ine ona ako ja? Stale sa jedna o tu istu ženu... Ja uz nechapem nicomu.
Ani nedokazem momentalne racionalne rozmyslat.
Bola som uz taka šťastná, ze je vsetko v poriadku, ze sa spamätal a zabudol na nu.
Som si teraz predstavila, aky bude stastny, ked zisti, ze nebudes 2 tyzdne doma a bude mat volny priestor na svoje zalety..a potom ako mu skysne usmev na tvari, ked mu jeho mila prezradi, ze si bola za nou a o vsetko vies 😝
@anjelok ona ho vraj odmietla. Povedala mi, ze ma priatela a ze toho svojho si mam nechať, ked som ho tak velmi chcela.
Tym sa netyraj...mozno nic, len sa nudi, potrebuje vzruso. Ked ho opustis zrazu dostane facku, ostane sam a bude lutovat.
Hejže ho už nechceš? Miluje inú, aj keď ona by ho nechcela, jeho to láka. Nie je o čom. Aj tak si mala dať len jednu šancu, ale ty si dala dva a dala by si aj tri.
Čo má ona a ty nemáš? No tak ona je nedostupná korisť, ty? Stále po ruke….Ona ho vie odmietnuť….ty mu odpúšťaš zas a zas …..Ona má tajomno caro ….ty si opozerana manželka
Preto mu teraz už neodpúšťaj….pozbieraj zvyšky sebaucty a kopni ho do riti
Chyba nemusi byt vobec v Tebe. Je mozne ze ju naozaj miluje a nevie si pomoct.
To nemyslim nijak v zlom, len niekedy veci ci city neovplivnis. Akurat ze Teba nemal natahovat, nieje to vobec pekne. Za ten cas si mohla byt uz niekde inde
Uz sa to napravit neda, bude ti lepsie bez neho, ako zazivat sklamanie zas a znova.
a co ma on take uzasne ze si ochotna zo seba robit zufalku? bojovat o niekoho kto o teba nestoji. kto ti vedome ublizuje a robi z teba blbca?
to fakt ti za to stoji?
Hm, toto je koniec. Vyspi sa na to, popremýšľaj čo ďalej - aké scenáre životné môžu nastať a rozhodni sa. Dopraj si na rozhodnutie dostatok času.
Aj keby si mu znova odpustila, už vieš, že mu už NIKDY nemôžeš veriť, aj keby bola pravda, čo Ti hovorí, stále by si v podvedomí rozmýšľala, či to je naozaj tak... Podľa mňa raz stačilo a u Teba dvakrát je asi už jasne, čo bude nasledovať ...
Fuha. Tak toto je sila.
Strasna a tazka situacia Nechces sa o tom s nejakym profesionalom porozpravat? Mozem ti posunut kontskt ak
chces. Vies toto nie je nevera. On je do nej sneskutocne zamilovany. Mala by si ho nechat ist a nie zit v trojuholniku paneboze.
zelam Ti vela sil!!
obklop sa ludmi ktori ta podporia, a nezufaj! prekonas to a zase budes stastna.
urcite si to myslela dobre ze si mu davala sance, ale vidis, ze to nema zmysel.
Noo podla mna nie je nevera ako nevera… toto bol/je regulerny druhy vztah, tam uz podla mna neni co odpustat a davat dalsie sance…. Tak konecne mas priestor to definitivne ukoncit a dufat, ze to potom jeho bude boliet minimalne tak ako to bolelo teba.
Fuha, to je hajzel 😖 s takým už sa neda hrať na odpúšťanie, dôveru, intímnosti. Ma jej navždy plnú hlavu a bude myslieť na nu vždy pri sexe. Ten si zaslúži rozvod, nech sa berie za ďalšiu slobodnou rozkročenou náručou. Dúfam že sa ti podarí vyplatiť ho, nech deti neprídu o domov a môžeš ostať v dome o ktorý si sa starala, kým on sa válal s tou ludrou. Aka je zradu hrdinka, že ma priateľa. Kým kradla muža inej matke, nevadil jej. Je dosť možné, že jej to s frajerom nevydrží, keď jemu pôjde na nervy, že sa ma starať o cudzie dieťa a potom zas ochotne privíta toho tvojho debila. S tým počítaj, ak sa rozhodneš ostať s ním
Držím ti palce!
Ja byt tebou tak teraz tie dva tyzdne len oddychujem a neriešim to
Tie dva tyzdne ti daju čas ukľudniť sa
Ja neberiem neveru ako koniec vzťahu ,ale tu je ten chlap regulárne zaľúbený a v tom už nezmeníš nič
A čo ona ma a ty nie,nič,len bola v správny čas na správnom mieste a proste tvojmu chlapovi zavonala
Fuha, to je hajzel 😖 s takým už sa neda hrať na odpúšťanie, dôveru, intímnosti. Ma jej navždy plnú hlavu a bude myslieť na nu vždy pri sexe. Ten si zaslúži rozvod, nech sa berie za ďalšiu slobodnou rozkročenou náručou. Dúfam že sa ti podarí vyplatiť ho, nech deti neprídu o domov a môžeš ostať v dome o ktorý si sa starala, kým on sa válal s tou ludrou. Aka je zradu hrdinka, že ma priateľa. Kým kradla muža inej matke, nevadil jej. Je dosť možné, že jej to s frajerom nevydrží, keď jemu pôjde na nervy, že sa ma starať o cudzie dieťa a potom zas ochotne privíta toho tvojho debila. S tým počítaj, ak sa rozhodneš ostať s ním
@mamutka a možno je scenár trochu iný….sluboval jej že sa s manželkou rozvedie….sluboval a sľuboval až tamta pochopila že to nikdy neurobí, má rad svoje pohodlie, nechce sa mu deliť si majetok a tak tamta dostala rozum a vykašľala sa na neho
Týmto ju nechcem ospravedlňovať len poukázať aj na iné mozne scenáre
@mamutka ja len nemo čítam a teda si dala,ta muz podviedol?
Koľko bolesti v malej ženskej hrudi..
Veľmi ti držím palce, aby si sa odosobnila od toho ,,Vrtného Seržanta,,.
Podľa toho, čo píšeš si fajn žena a niečo také si si nezaslúžila.
Urob hrubú čiaru za týmto vzťahom a začni odznova. Bude to ťažké, ale verím, že to dokážeš. Možno budeš pár rokov sama, lebo už nebudeš dôverovať... ale aj to prejde a verím, že ešte stretneš muža, s veľkým M.
jednoducho sa zamiloval. Nič viac, nič menej. Podľa toho sa zariaď. Snáď určite vieš čo to znamená byť od niekoho zamilovaná.
Stratena dovera sa uz obnovit neda.🙁 To viem z vlastnej skusenosti. Po tolkych sklamaniach by si mu uz nedokazala verit, a keby nebol doma, len by si sa trapila, ze kto vie, kde je.😕 Na tvojom mieste by som sa takeho chlapa zbavila. Bohuzial...
No teraz keď už ho ta frajerka nebude chcieť, tak spraví všetko preto, aby mohol zostať s tebou. Iné mu neostáva. A nieže mu odpustis 🤨
to, ze si odpustila- chapem... aj ze to nebolo jeden krat... ale toto uz je cez ciaru...ak ti nevadi byt v manzelstve tou, ktora mu je dobra ked milenka ho odmietne... trochu si vaz samu seba, ci toto je muz snov alebo o co prides... lebo podla toho co pises, iba o muza, ktoremu nie si na prvom mieste...

Mala si cely vás akože vzťah ukončiť hneď ako si na to prišla
Aj u vás platí to zname a pravdivé, že kto podviedol raz podvedie aj druhy aj tretí raz, ale dá si lepši pozor aby mu na to tak ľahko neprišli
Nemáš už maličké deti, máš veľké decka čo už veľa veci zvládnu samé, nepotrebuješ utekať do skolky a do družiny a tak
Ukončí to. Maj nejakú úctu sama voči sebe