icon

Manželove zvláštne chúťky

misickaa4
13. apr 2021

Ako by ste zareagovali, keby ste zistili, ze Vas muz ma tuzbu vidiet Vas ako sa milujete s inym muzom?
Spravili by ste to?

Dik...

Strana
z2
karelova
13. apr 2021

Popri tych ostatných problémoch, ktoré máte, mne príde, že on ťa už len skúša.... Kam si ochotná zájsť....

coronaut
13. apr 2021

Vela muzov a zien ma taketo predstavy ale malokto s tym vyjde na povrch. U mnohych ide o to, ze ich vzrusuje predstava, ze ich partner/partnerka si to uzivaju. Ze sa mozu pozerat na ich telo z ineho uhla, ktore bezne pri sexe nevidia. Zaroven je to velke tabu, co pridava na tom, ze je to vzrusujuce. Ako predstavy okej ale uz ked to chce pretavit do vasej postele...neviem, treba sa porozpravat. Na to treba dvoch a velmi silny vztah + rovnaky mindset. Ak to nechces realizovat, stopni to hned na zaciatku. Ak je normalny, bude to respektovat, necha si predstavy a nebude ta s tym zatazovat.

omega_m
18. apr 2021

To fantazia ktora sa vola Cuckold, ide o to ze muzovi (alebo zene) robi potesenie ked sa niekto pozera alebo sulozi s ich partnerom

coronaut
19. apr 2021

@omega_m Treba rozlisovat pojem cuckold a "hotwife". Cuckold v sebe nesie submisivitu - muza vzrusuje byt v roli ponizovanej osoby. V drvivej vacsine ma na prirodzeni klietku a je ponizovany partnerkou aj bullom (milencom).

To, ze niekoho vzrusuje predstava partnerky s niekym inym este z neho nerobi cuckolda.

hankm
19. apr 2021

@omega_m suhlasim s @coronaut diabol je ukryty v detailoch. Cuckold je pomenovanie od fenimenu kukocky kde sa samec stara o cudzie mladata (submisivita, ponizenie, vychovou cudzich genetickych potomkov) naopak pojem kandaulizmus je z mytologie kral Kandaules ktory prezentival svoju manzelku svojmu sluzbnikovy.

viestta
Odpoveď bola odstránená
matkahelka
19. apr 2021

@viestta 🤣 ako sa vyznaju chlapici ze? az mi oci z dierok vyskakuju 🤣

coronaut
19. apr 2021

@matkahelka Bud rada, ze sa nieco dozvies. V partii mame psychologicku, taketo veci riesi rutinne. A vsetko je na internete. Clanky o tejto teme na zenskych portaloch. To, ze si o tom nemala potuchy neznamena ,ze je to podpultova info.

matkahelka
19. apr 2021

@coronaut ale samozrejme, ze som rada. svoj koment som nemyslela v zlom, len som o takychto uchylarcinach este nepocula, preto som pisala, ze mi vyskakuju oci z dierok.

viestta
Odpoveď bola odstránená
coronaut
19. apr 2021

@matkahelka Toto je nic...keby si vedela co vsetko existuje a dokonca to ma aj oficialny nazov, tak odpadnes. Niekedy je fakt lepsie nevediet.

Strana
z2