icon

Manželstvo bez chémie

somavi
21. apr 2019

Ahojte,
Potrebujem sa trochu vyrozprávať.
Som vydatá už zopár rokov , mame s manželom dve deti , 9 a 4 roky .
Moj problém je ten, že s manželom nemáme žiaden intímny vzťah . Sex sme nemali odkedy sa narodilo druhé dieťa , predtým len párkrát , kým sa nám podarilo , že som otehotnela . Neviem presne kedy to začalo , nespomínam si na to.
Mne aj deťom sa venuje - je často doma , neflaka sa ľade tade , porozprávať sa vieme , trávime spolu veľmi veľa času .
Ja už roky spávam v detskej - manžel v spálni .
Nikdy si nesťažoval , naopak , je rad , že ma svoj klud . Keď som večer za ním niekedy prišla ( už nechodím ), tak bol nervózny , že niečo pozerá v TV , proste že mu narúšam jeho priestor . Tvrdí , že nervózny nie je keď prídem , ale vidím , ten občas je a keď nie , tak ma dosť ignoruje , pozerá TV .
Takze momentálne to funguje tak , že ja do spálne ani nechodím .
Mimomanželský pomer nemá . Stále je s nami, okrem víkendov večer - to chodi väčšinou s kamarátmi posedieť , cez deň sme tiež často spolu , mobil si necháva kade tade pohodený doma ,som si ista , že toto to nebude .
Intímne sme sa strašne odcudzili - aspoň on mne .
Ono, aj by som ho mohla skúsiť nejak možno zvádzať alebo čo ( aj keď mi to príde pod úroveň ), ale ja si už ani neviem predstaviť , že by som s ním mala mat sex .
Aby som veci ešte uviedla na pravú mieru - sem tam za mnou príde , že potrebuje odo mna čosi ( ručne ). Nič viac .
Chyba mi take to mužské objatie , nejaká vášeň , chémia . Už ma ide poraziť a neviem čo mám robiť ? Nejak sa snažiť , riešiť to s mužom .. keď ja ani neviem , ci to chcem . Lebo áno , chcem to, ale neviem , ci s ním ☹️ Sme takí dobrí spolubyvajuci , čo vychovávajú deti . Ale úplne sa stratila intimita , vášeň , všetko . Som z toho zúfalá . A rozbíjať rodinu kvôli tomu ? To by som nechcela☹️ Zažil niekto niečo podobne ? Čo robiť v tejto situácii ?

Strana
z2
kkaattkkaa12345
24. apr 2019

Mňa to tiež napadlo, či nie je gay. Oni sa reagujú takýmto správaním

ivussa24
27. apr 2019

@saslavka73 ja mám vecné dieťa, ktoré sa stále snaží niečo si dokázať 😤

ivussa24
27. apr 2019

@ivussa24 no asi majú tí naši chlapi "komplexy" a snažia sa niečím si ich kompenzovať , žiaľ

ivussa24
27. apr 2019

@saslavka73 no asi majú tí naši chlapi "komplexy" a snažia sa niečím si ich kompenzovať , žiaľ

richelina
4. feb 2020

@somavi ahoj, aj ste vyriešili váš problém?

ericka_l
4. feb 2020

To by aj mňa zaujímalo, lebo osobne by som asi takto nasucho žiť s mužom teda nemohla. Chýbalo by mi to aj keď tu niekto môže povedať, že to je o zvyku. Muselo sa v ňom dačo stať zlomiť, ak ťa začal takto odmietať

somavi
autor
4. feb 2020

@ericka_l mal zdravotné problémy

rozunafi
29. apr 2020

@somavi ahoj, keď som čítala tvoj príbeh akoby som to písala ja! To je sila. Až na mierne detaily je to o mojom manželstve. Na záver píšeš, že tvoj muž mal nakoniec zdravotné problémy. Ako si ho presvedčila aby sa dal vyšetriť? Môj nechce o dr ani počuť....

tanickalab
29. apr 2020

Aké zdravotné problémy mal ak to teda nie je tajné???? Ja ako neviem, vo mne by to vrelo ak by som nevedela o čo ide a proste by sa takto choval

alazala
29. apr 2020

@somavi no podľa mňa by si sa mala vrátiť do spálne. Dokedy budeš späť s deťmi, ved trochu porastu a už aj im to bude blbé. Ved to je aj tvoja spálňa nie? Prečo by ta mal z nej vyhadzovať? Ved nie si len matka ale aj žena - už aj keď nepozerám na to, že nesexujte vôbec. No mňa by teda riadne vytočilo keby sa mužovi nepáčilo, že budem spať v spálni.

somavi
autor
1. máj 2020

@rozunafi ahoj , nijak som ho nepresvedčila, nebol s tým vôbec u dr.😡 je to na prd , takýto vzťah .

bejby21
4. máj 2020

@somavi ono je problem v testosterone...muz nema taku potrebu sexu a plus sa hanbi kvoli tomu ze mu uz asi riadne nestoji alebo dlho nevydrzi a radsej to riesi vyhybanim sa sexu....staci zmenit stravu a hlavne sport....a neake bylinky (tinkturu) ako napr.kotvicnik, jahnady a tak...alebo macu.

monika2012
4. máj 2020

@bejby21 U môjho je nízky testosterón, vyšiel mu z testu krvi. Kotvičník, veľmi kvalitný, užíva už vyše roka, aj zinok a Prostenal. Nepomáha to. On má tento problém celý život, nulové libido, sexuje iba preto, aby mi urobil radosť. Som z toho smutná, takto ma to nebaví ani nevzrušuje. Ja som znamenie baran, som veľmi impulzívna a vášnivá povaha. Vôbec k sebe nepasujeme. Teraz má 42 rokov, ja som jeho prvá a jediná, predo mnou nemal nikoho. Nemal potrebu. Jemu stačí, keď si uľaví sám. Veľmi smutné, s doktorom to riešiť odmieta.
Myslím, že takto to má veľa mužov v tejto dobe, a teda tým pádom aj žien.

somavi
autor
6. máj 2020

@monika2012 myslím , že u nás je toto ten istý problém . No a tiež mu stačí , keď si uľaví sám - ale tomuto nerozumiem , tak keď nemá chuť , ani uľaviť si nepotrebuje nie ? No u nás sa to dostalo tak daleko , že ja si už ani neviem predstaviť mat s ním sex , ani už nechcem .

monika2012
6. máj 2020

@somavi Nie je to to isté. Oni majú fyzickú potrebu uspokojenia, chýba im však energia a vášeň a celkovo chuť na kvalitný sex.
A ani mme to nechutí, keď viem, že sex máme iba preto, aby ma potešil. Ja som živočíšna a vášeň a iskrenie v intimite jednoducho potrebujem. Inak je to také prázdne, mechanické, ako s pomôckou.

bejby21
9. máj 2020

@monika2012 noooo tak jedine milenca. I ked je riziko rozvratu rodiny. Ale trpiet cely zivot by ma nebavilo. Je vela za a proti preco ostat vo vztahu a preco odist, uz zalezi.na prioritach. Ale asi keby som stretla niekoho kto by ma fakt fyzicky pritahoval asi by som neodolala keby som to nemala doma 🤷‍♀️

Strana
z2