Manželstvo bez chémie
Ahojte,
Potrebujem sa trochu vyrozprávať.
Som vydatá už zopár rokov , mame s manželom dve deti , 9 a 4 roky .
Moj problém je ten, že s manželom nemáme žiaden intímny vzťah . Sex sme nemali odkedy sa narodilo druhé dieťa , predtým len párkrát , kým sa nám podarilo , že som otehotnela . Neviem presne kedy to začalo , nespomínam si na to.
Mne aj deťom sa venuje - je často doma , neflaka sa ľade tade , porozprávať sa vieme , trávime spolu veľmi veľa času .
Ja už roky spávam v detskej - manžel v spálni .
Nikdy si nesťažoval , naopak , je rad , že ma svoj klud . Keď som večer za ním niekedy prišla ( už nechodím ), tak bol nervózny , že niečo pozerá v TV , proste že mu narúšam jeho priestor . Tvrdí , že nervózny nie je keď prídem , ale vidím , ten občas je a keď nie , tak ma dosť ignoruje , pozerá TV .
Takze momentálne to funguje tak , že ja do spálne ani nechodím .
Mimomanželský pomer nemá . Stále je s nami, okrem víkendov večer - to chodi väčšinou s kamarátmi posedieť , cez deň sme tiež často spolu , mobil si necháva kade tade pohodený doma ,som si ista , že toto to nebude .
Intímne sme sa strašne odcudzili - aspoň on mne .
Ono, aj by som ho mohla skúsiť nejak možno zvádzať alebo čo ( aj keď mi to príde pod úroveň ), ale ja si už ani neviem predstaviť , že by som s ním mala mat sex .
Aby som veci ešte uviedla na pravú mieru - sem tam za mnou príde , že potrebuje odo mna čosi ( ručne ). Nič viac .
Chyba mi take to mužské objatie , nejaká vášeň , chémia . Už ma ide poraziť a neviem čo mám robiť ? Nejak sa snažiť , riešiť to s mužom .. keď ja ani neviem , ci to chcem . Lebo áno , chcem to, ale neviem , ci s ním ☹️ Sme takí dobrí spolubyvajuci , čo vychovávajú deti . Ale úplne sa stratila intimita , vášeň , všetko . Som z toho zúfalá . A rozbíjať rodinu kvôli tomu ? To by som nechcela☹️ Zažil niekto niečo podobne ? Čo robiť v tejto situácii ?
@saslavka73 ja mám vecné dieťa, ktoré sa stále snaží niečo si dokázať 😤
@saslavka73 no asi majú tí naši chlapi "komplexy" a snažia sa niečím si ich kompenzovať , žiaľ
To by aj mňa zaujímalo, lebo osobne by som asi takto nasucho žiť s mužom teda nemohla. Chýbalo by mi to aj keď tu niekto môže povedať, že to je o zvyku. Muselo sa v ňom dačo stať zlomiť, ak ťa začal takto odmietať
Aké zdravotné problémy mal ak to teda nie je tajné???? Ja ako neviem, vo mne by to vrelo ak by som nevedela o čo ide a proste by sa takto choval
@somavi no podľa mňa by si sa mala vrátiť do spálne. Dokedy budeš späť s deťmi, ved trochu porastu a už aj im to bude blbé. Ved to je aj tvoja spálňa nie? Prečo by ta mal z nej vyhadzovať? Ved nie si len matka ale aj žena - už aj keď nepozerám na to, že nesexujte vôbec. No mňa by teda riadne vytočilo keby sa mužovi nepáčilo, že budem spať v spálni.
@somavi ono je problem v testosterone...muz nema taku potrebu sexu a plus sa hanbi kvoli tomu ze mu uz asi riadne nestoji alebo dlho nevydrzi a radsej to riesi vyhybanim sa sexu....staci zmenit stravu a hlavne sport....a neake bylinky (tinkturu) ako napr.kotvicnik, jahnady a tak...alebo macu.
@bejby21 U môjho je nízky testosterón, vyšiel mu z testu krvi. Kotvičník, veľmi kvalitný, užíva už vyše roka, aj zinok a Prostenal. Nepomáha to. On má tento problém celý život, nulové libido, sexuje iba preto, aby mi urobil radosť. Som z toho smutná, takto ma to nebaví ani nevzrušuje. Ja som znamenie baran, som veľmi impulzívna a vášnivá povaha. Vôbec k sebe nepasujeme. Teraz má 42 rokov, ja som jeho prvá a jediná, predo mnou nemal nikoho. Nemal potrebu. Jemu stačí, keď si uľaví sám. Veľmi smutné, s doktorom to riešiť odmieta.
Myslím, že takto to má veľa mužov v tejto dobe, a teda tým pádom aj žien.
@monika2012 myslím , že u nás je toto ten istý problém . No a tiež mu stačí , keď si uľaví sám - ale tomuto nerozumiem , tak keď nemá chuť , ani uľaviť si nepotrebuje nie ? No u nás sa to dostalo tak daleko , že ja si už ani neviem predstaviť mat s ním sex , ani už nechcem .
@somavi Nie je to to isté. Oni majú fyzickú potrebu uspokojenia, chýba im však energia a vášeň a celkovo chuť na kvalitný sex.
A ani mme to nechutí, keď viem, že sex máme iba preto, aby ma potešil. Ja som živočíšna a vášeň a iskrenie v intimite jednoducho potrebujem. Inak je to také prázdne, mechanické, ako s pomôckou.
@monika2012 noooo tak jedine milenca. I ked je riziko rozvratu rodiny. Ale trpiet cely zivot by ma nebavilo. Je vela za a proti preco ostat vo vztahu a preco odist, uz zalezi.na prioritach. Ale asi keby som stretla niekoho kto by ma fakt fyzicky pritahoval asi by som neodolala keby som to nemala doma 🤷♀️

Mňa to tiež napadlo, či nie je gay. Oni sa reagujú takýmto správaním