Máte doma erotické hračky?
Máme
@sima979797 Nepotrebujem to, chvalabohu…
Nie, zbytocne
Jasne že máme 🙂
Áno 1 🙂
Ano
@sima979797 áno, v šuflíku. Chvíľu bola s nimi sradna ale prešlo ma to.
Nie, nemáme, nepotrebujeme zatiaľ. My sa vieme zahrať inak ako s hračkami 🙂.
Áno máme.
Nie, nemáme, nepotrebujeme zatiaľ. My sa vieme zahrať inak ako s hračkami 🙂.
@nikoletta1712 prečo chvalabohu?
@billy_jean Ako keby to bola nejaká zlá vec? Proste máte orgazmus dobrý pri klasickom sexe aj bez toho? Tak ste to mysleli? Je vam ľúto žien ktoré to potrebujú a mužov ktorí sa potom cítia nedostatoční? To už rozvíjam myšlienku. Len ma zaujíma názor tých čo to nepoužívajú.
@billy_jean Ako keby to bola nejaká zlá vec? Proste máte orgazmus dobrý pri klasickom sexe aj bez toho? Tak ste to mysleli? Je vam ľúto žien ktoré to potrebujú a mužov ktorí sa potom cítia nedostatoční? To už rozvíjam myšlienku. Len ma zaujíma názor tých čo to nepoužívajú.
@slovakboy ja ti píšem, že my nemáme a nepotrebujeme, že si vystačíme sami, so svojou fantáziou a svojím telom. Ak to iní potrebujú, je to ich vec. Našťastie som ich nikdy v živote nepotrebovala a zrejme už ani potrebovať nebudem. Ostatní ľudia nech si žijú ako chcú, je mi to jedno.
Mame cely suflik plus druhy oblecky a treti ine postroje a pod. Coskoro pribudne aj nabytok, to sme dlho zvazovali, lebo to zabera miesto, ale tak zijeme len raz 🤣
Niektore hracky sme len vyskusali a nezaujalo, niektore pouzivame obcas a niektore pravidelne. To vobec nie je o tom, ze by sme sa nezabavili pri ,,klasickom sexe" bez akychkolvek pomocok (ano, mam aj pri nom vaginalny orgazmus), ale jednoducho sa radi hrame 😊
máme. dosť som bola proti zo začiatku ale je to sranda a o 30 rokov na to budem spomínať 😀 inak je to podľa mňa hovadina a viac vzrušujúca je tá zábava a očakávanie než samotné hračky 🤭
@slovakboy Partner ma dokáže zatiaľ uspokojiť bez kadejakých umelín…Možno po niekoľkých rokoch to uvítam…No dúfam, že nie…
@sima979797 máme. Dlho som sa tomu bránila, že načo, že to je nepotrebné. Partner ma dokáže uspokojiť aj bez nejakých pomôcok a to aj viac krát za sebou, no sú dni kedy máme chuť na nejaké prasačinky 😄 takže sme si nakúpili nejaké a sme spoko. Nepoužívame pri každom sexe, len občas a tie čo hovoria že nepotrebujú a nechcú , nech vyskúšajú a potom zhodnotia
@slovakboy Partner ma dokáže zatiaľ uspokojiť bez kadejakých umelín…Možno po niekoľkých rokoch to uvítam…No dúfam, že nie…
@nikoletta1712 absolútne nejde o to ci ta dokáže uspokojiť
@sima979797 máme. Dlho som sa tomu bránila, že načo, že to je nepotrebné. Partner ma dokáže uspokojiť aj bez nejakých pomôcok a to aj viac krát za sebou, no sú dni kedy máme chuť na nejaké prasačinky 😄 takže sme si nakúpili nejaké a sme spoko. Nepoužívame pri každom sexe, len občas a tie čo hovoria že nepotrebujú a nechcú , nech vyskúšajú a potom zhodnotia
@anonym_71a40b Úplný súhlas s poslednou vetou 🫡
@sima979797 samozrejme!
@nikoletta1712 absolútne nejde o to ci ta dokáže uspokojiť
@anonym_3d0562 nejde, ale chcela sa pochváliť a zároveň zaklamat až dvakrát v jednej vete 😀
@anonym_3d0562 nejde, ale chcela sa pochváliť a zároveň zaklamat až dvakrát v jednej vete 😀
@anonym_312f7e Ja sa chváliť nepotrebujem.
@anonym_312f7e Ja sa chváliť nepotrebujem.
@nikoletta1712 len to vyskúšaj ;) taký orgazmus aky budeš mať vďaka vibráciam bude úplná bomba... Jasne že mi napíšeš že taký máš s mužom a niekoľko x, ale je to iné 🙂 a nie sú to umeliny, to bolo možno kedysi
@slovakboy tiez nechápem, ze ešte aj pri takejto téme sa niekto potrebuje vyvysovat 🫠
@nikoletta1712 len to vyskúšaj ;) taký orgazmus aky budeš mať vďaka vibráciam bude úplná bomba... Jasne že mi napíšeš že taký máš s mužom a niekoľko x, ale je to iné 🙂 a nie sú to umeliny, to bolo možno kedysi
@anonym_312f7e pri tej logike inak vlastne nechápem na co majú chlapa, sak určite sa vedia uspokojiť aj samé 🫣
@anonym_312f7e Možno niekedy…🙂
@slovakboy tiez nechápem, ze ešte aj pri takejto téme sa niekto potrebuje vyvysovat 🫠
@bonboniera Ja sa nevyvyšujem…Len mi to príde nepríjemné, proti srsti niečo také používať…
Ano mame a stale kupujeme nieco nove 😁😁😁
@bonboniera Ja sa nevyvyšujem…Len mi to príde nepríjemné, proti srsti niečo také používať…
@nikoletta1712 už ti chyba len svatoziara :D dúfam, že ani nemasturbujes, keď ti partner vystačí :D
Bez hračky to u mňa nefunguje, môžem sa snažiť ja alebo niekto iný, koľko chce...bez pomôcky by som nikdy nezistila, čoho som schopná, rýchlosť ani intenzitu rukou ani iným spôsobom u mňa nejde dosiahnuť.

máme