Máte skúsenosti s vibračným krúžkom s výčnelkami?
Čaute, dievčatá. Má niektorá z vás skúsenosti s vibracnym krúžkom s vycnelkami na klitoris? Je to fakt dobré? Priateľ by to rád skúsil, tak sa pýtam, či to nebudú zbytočne vyhodené prachy 💸
@anonym_autor my sme s muzom kupili womanizer len preto lebo to vela zien ospevuje ake to je super...no...podla mna to je nic moc😅😅😅 alebo to zle pouzivame🤣 ale nic extra to neni ...najlepsie jeho usta a prsty🫣🤣
@anonym_9f3e8d boužial plny suhlas a ešte to aj vrieska dost
@anonym_autor my sme s muzom kupili womanizer len preto lebo to vela zien ospevuje ake to je super...no...podla mna to je nic moc😅😅😅 alebo to zle pouzivame🤣 ale nic extra to neni ...najlepsie jeho usta a prsty🫣🤣
@anonym_9f3e8d No ked sa obabrali oni, preco to nedozicit aj inym. 🙂
My mame dost hraciek, za mna womanizer super vec, teda hlavne, ak vies ako na to. Lepsie to ide s nim mne, ako muzovi. Vibracny kruzok sme mali, ale za mna nie. Ja ani klasicke vibratory nemusim. Mne to vadi. A za mna s vybezkom uplny nezmysel, pretoze ked budete mat sex, tak ti to bude liezt na nervy, ze raz to na tom klitorise je, inokedy nie.
@anonym_9f3e8d ani za mňa :D ešte je to hlučne.
Záleží od ženy, ja som napr citlivá a nemôžem používať vibračné hračky priamo na holo. Strašne to prestumuluje až k bolesti. Aj keď som mala magic wand tak musela som si dst kus oblečenia cez klitoris ale aj tak to nebolo ono, pri sexe mi hračky hrozne vadia
My máme. A je úplne super . 😊 nie je ani hlučný, vôbec ako opisujú baby . Alw my máme aj drahší
Vibračný krúžok je vibračný krúžok (za mňa totálna kravina inak) a womanizer je womanizer, prečo sa tu pleti tieto dve veci...
@anonym_autor Ano , pouzivame.
@greywolf A ako to funguje? To používa muž alebo žena?
@anonym_cac990 nasadi si muz, kde by si to zena dala? 😀🫣 moju to prijemne stimuluje na klitorise. Uplna spokojnost a taka lacna blbost to je
@greywolf To je niečo ako prezervatív?
@greywolf To je niečo ako prezervatív?
@anonym_cac990 nie, je to normálne reálny krúžok a chlap si ho natiahne na prirodzenie.
My sme si ho kúpili tiež, bola som zvedavá. Dráždenie klitorisu ma ako jediné dokáže uspokojiť, keďže vaginálny orgazmus neviem dosiahnuť, ale za mňa je to nula bodov. Mužovi to nič nerobila a ja som to tiež necítila veľmi. Neviem, možno sme to skúšali v zlej polohe.