Máte tajné predstavy, ktoré máte iba vo svojej hlave?
Ahojte. Tato tema je iba na odlahcenie a volna predstava nikomu neublizi. Mate tajne predstavy ktore mate iba vo svojej hlave a viete ze sa aj tak nikdy nestavu s vasim partnetom? Zaujima ma po com zeny tuzia. Rozumiem ze pridu aj silno vtipne komentare ale anonymne by mohla niektora pustit fantaziu. Pekne sviatky.
Viacerí muži naraz...vyleštia vsetko, menu ako od top kuchára, pripravené filmy, napustená vaňa, urobený nákup, navarené na týždeň, vychladené víno a lusknutim prsta zmiznú a ja si to všetko užijem a pôjdem max na WC.😄
@anonym_autor ja veľmi túžim mať sex s koňom vlastne s tromi a byt ako slnečnica
@anonym_autor Jasné,že áno
Haha. Ja mám tiež kadejaké predstavy. Napríklad sa občas vraciam ku svojmu toxickému bývalemu. Mali sme úplne skvelú chémiu a trochu mi to chýba, ale zase bol tak toxický a tak mi ničil život že viem že čo chcem pre seba. Čiže fantázie sú v pohode, ale treba prioritizovat rozum.
Haha. Ja mám tiež kadejaké predstavy. Napríklad sa občas vraciam ku svojmu toxickému bývalemu. Mali sme úplne skvelú chémiu a trochu mi to chýba, ale zase bol tak toxický a tak mi ničil život že viem že čo chcem pre seba. Čiže fantázie sú v pohode, ale treba prioritizovat rozum.
@yoginka231 super vdaka
Pri pozeraní péčka s mužom a keď je tam trojka , veľa krát si tam predstavím seba s mužom a mojou prvou láskou
Pri pozeraní péčka s mužom a keď je tam trojka , veľa krát si tam predstavím seba s mužom a mojou prvou láskou
@lenka.25 🥂
Tak mňa by nevzrušilo,keby sa to týka nejakej trojky, či môj chlap s inou (by lietalo všetko,chlpy,vlasy,perie...🤭). Ale vzrušilo by ma, kebyže je môj chlap dlho bez sexu, nadržaný ako "besný Fred", zviazaný niekde na stoličke a nemohol by sa má ani dotknúť,len prosiť aby som sa ho dotkla ja 🤭😈.
Tak mňa by nevzrušilo,keby sa to týka nejakej trojky, či môj chlap s inou (by lietalo všetko,chlpy,vlasy,perie...🤭). Ale vzrušilo by ma, kebyže je môj chlap dlho bez sexu, nadržaný ako "besný Fred", zviazaný niekde na stoličke a nemohol by sa má ani dotknúť,len prosiť aby som sa ho dotkla ja 🤭😈.
@zuzanita1609 🤣🥂🥂🥂🥂
@anonym_autor ehm, som dlho bez chlapa, takže sex chyba, často sa mi sníva taký živočíšny sex, žiadna romantika.
Posledný partner bol taký romantik, sviečky a tak, a to ma teda nebavilo 😂
@anonym_autor ehm, som dlho bez chlapa, takže sex chyba, často sa mi sníva taký živočíšny sex, žiadna romantika.
@anonym_200e26 chcecto toho kriminalnika pre zmenu 🥂
Tiez mam nejake predstavy,vela sme si splnili,dalsia bude na rade ked budeme sami bez deti...a su aj take ktore ma lakaju ale neurobim to,znicilo by to manzelstvo
MK ja neviem čo vám behá v hlavách ale čítajte
Tiez mam nejake predstavy,vela sme si splnili,dalsia bude na rade ked budeme sami bez deti...a su aj take ktore ma lakaju ale neurobim to,znicilo by to manzelstvo
@petulda333 tretí človek počas sexu?
@anonym_200e26 Mňa vie práveže najviac rozohnit nežný a pomaly sex.
@anonym_autor mám, ale nenechávam si ich pre seba, môj muž o nich vie a ja viem o tých jeho… sú to len fantázie a je vzrušujúce vedieť, o čom ten druhý fantazíruje.
ja mám že si ho muž predomnou vyhoní , nechce to vobec urobiť dokonca sa ho ani nedotkne ked sa pozerám je dosť neskúsený vela som ho musela naučit a už je to super ale stále sa nevie tak odviazať ako by som chcela
Áno, dnes som mala sen že som zaparkovala auto v potoku. Pekne som si ho naštartovala a vyšla von. To by sa mi s mužom nestalo, nadával by ako chorá vrana tri dni 😂

Ano ano , Prave prepusteny kriminalnik v najlepsich rokoch ktory si vstupil hlboko do seba a je na ceste polepsenia s cielom byt idealny partner s vypracovanym telom z basy a jamkami na lickach