icon

Máte tajné predstavy, ktoré máte iba vo svojej hlave?

Dnes o 13:49

Ahojte. Tato tema je iba na odlahcenie a volna predstava nikomu neublizi. Mate tajne predstavy ktore mate iba vo svojej hlave a viete ze sa aj tak nikdy nestavu s vasim partnetom? Zaujima ma po com zeny tuzia. Rozumiem ze pridu aj silno vtipne komentare ale anonymne by mohla niektora pustit fantaziu. Pekne sviatky.

martinmmartin
Dnes o 13:53

Ano ano , Prave prepusteny kriminalnik v najlepsich rokoch ktory si vstupil hlboko do seba a je na ceste polepsenia s cielom byt idealny partner s vypracovanym telom z basy a jamkami na lickach

enmery
Dnes o 13:54

Viacerí muži naraz...vyleštia vsetko, menu ako od top kuchára, pripravené filmy, napustená vaňa, urobený nákup, navarené na týždeň, vychladené víno a lusknutim prsta zmiznú a ja si to všetko užijem a pôjdem max na WC.😄

minenkaa
Dnes o 14:01

@anonym_autor ja veľmi túžim mať sex s koňom vlastne s tromi a byt ako slnečnica

enmery
Dnes o 14:02
@minenkaa

@anonym_autor ja veľmi túžim mať sex s koňom vlastne s tromi a byt ako slnečnica

@minenkaa Vyzobaná...🤣

minenkaa
Odpoveď bola odstránená
ankare
Dnes o 14:11

@anonym_autor Jasné,že áno

goodidea
Dnes o 14:18
@ankare

@anonym_autor Jasné,že áno

@ankare prezraď🙂

ankare
Dnes o 14:22
@goodidea

@ankare prezraď🙂

@goodidea Napríklad mňa vzrusuje pri sexe, keď si predstavujem, že manžela zvádza cudzia žena. V skutočnosti by som ju ale asi zabila. 😅🤣

autor
Dnes o 14:23
@ankare

@goodidea Napríklad mňa vzrusuje pri sexe, keď si predstavujem, že manžela zvádza cudzia žena. V skutočnosti by som ju ale asi zabila. 😅🤣

@ankare vdaka za prvy normalny prispevok 🥂

sevrin
Dnes o 14:23
@minenkaa

@minenkaa tak to by si si aj na mojom koníkovi mohla zajazdiť....
😅

yoginka231
Dnes o 14:27

Haha. Ja mám tiež kadejaké predstavy. Napríklad sa občas vraciam ku svojmu toxickému bývalemu. Mali sme úplne skvelú chémiu a trochu mi to chýba, ale zase bol tak toxický a tak mi ničil život že viem že čo chcem pre seba. Čiže fantázie sú v pohode, ale treba prioritizovat rozum.

autor
Dnes o 14:30
@yoginka231

Haha. Ja mám tiež kadejaké predstavy. Napríklad sa občas vraciam ku svojmu toxickému bývalemu. Mali sme úplne skvelú chémiu a trochu mi to chýba, ale zase bol tak toxický a tak mi ničil život že viem že čo chcem pre seba. Čiže fantázie sú v pohode, ale treba prioritizovat rozum.

@yoginka231 super vdaka

goodidea
Dnes o 14:33
@ankare

@ankare áno ženy vzrušuje keď vidia že ich partner je žiadaný,je to úplne normálne a bežné 🙂

lenka.25
Dnes o 14:44

Pri pozeraní péčka s mužom a keď je tam trojka , veľa krát si tam predstavím seba s mužom a mojou prvou láskou

autor
Dnes o 14:52
@lenka.25

Pri pozeraní péčka s mužom a keď je tam trojka , veľa krát si tam predstavím seba s mužom a mojou prvou láskou

@lenka.25 🥂

zuzanita1609
Dnes o 14:58

Tak mňa by nevzrušilo,keby sa to týka nejakej trojky, či môj chlap s inou (by lietalo všetko,chlpy,vlasy,perie...🤭). Ale vzrušilo by ma, kebyže je môj chlap dlho bez sexu, nadržaný ako "besný Fred", zviazaný niekde na stoličke a nemohol by sa má ani dotknúť,len prosiť aby som sa ho dotkla ja 🤭😈.

autor
Dnes o 15:00
@zuzanita1609

Tak mňa by nevzrušilo,keby sa to týka nejakej trojky, či môj chlap s inou (by lietalo všetko,chlpy,vlasy,perie...🤭). Ale vzrušilo by ma, kebyže je môj chlap dlho bez sexu, nadržaný ako "besný Fred", zviazaný niekde na stoličke a nemohol by sa má ani dotknúť,len prosiť aby som sa ho dotkla ja 🤭😈.

@zuzanita1609 🤣🥂🥂🥂🥂

anonym_200e26
Dnes o 15:07

@anonym_autor ehm, som dlho bez chlapa, takže sex chyba, často sa mi sníva taký živočíšny sex, žiadna romantika.
Posledný partner bol taký romantik, sviečky a tak, a to ma teda nebavilo 😂

autor
Dnes o 15:16
@anonym_200e26

@anonym_autor ehm, som dlho bez chlapa, takže sex chyba, často sa mi sníva taký živočíšny sex, žiadna romantika.

@anonym_200e26 chcecto toho kriminalnika pre zmenu 🥂

petulda333
Dnes o 15:29

Tiez mam nejake predstavy,vela sme si splnili,dalsia bude na rade ked budeme sami bez deti...a su aj take ktore ma lakaju ale neurobim to,znicilo by to manzelstvo

minenkaa
Dnes o 15:39

MK ja neviem čo vám behá v hlavách ale čítajte

https://zdravopedia.sk/semena-a-orechy/slnecnic...

ankare
Dnes o 15:56
@goodidea

@ankare áno ženy vzrušuje keď vidia že ich partner je žiadaný,je to úplne normálne a bežné 🙂

@goodidea Trošku to upravím. Najviac ma vzrušuje, že sa akoze vzrusuje môj manžel nad tou kočkou. Že ho ona dráždi, že je z nej hotový. 🫣

ankare
Dnes o 15:57
@petulda333

Tiez mam nejake predstavy,vela sme si splnili,dalsia bude na rade ked budeme sami bez deti...a su aj take ktore ma lakaju ale neurobim to,znicilo by to manzelstvo

@petulda333 tretí človek počas sexu?

ankare
Dnes o 15:57
@anonym_200e26

@anonym_200e26 Mňa vie práveže najviac rozohnit nežný a pomaly sex.

mane01
Dnes o 16:19

@anonym_autor mám, ale nenechávam si ich pre seba, môj muž o nich vie a ja viem o tých jeho… sú to len fantázie a je vzrušujúce vedieť, o čom ten druhý fantazíruje.

anonym_ac1afb
Dnes o 16:23

ja mám že si ho muž predomnou vyhoní , nechce to vobec urobiť dokonca sa ho ani nedotkne ked sa pozerám je dosť neskúsený vela som ho musela naučit a už je to super ale stále sa nevie tak odviazať ako by som chcela

bomba36
Dnes o 16:26

Áno, dnes som mala sen že som zaparkovala auto v potoku. Pekne som si ho naštartovala a vyšla von. To by sa mi s mužom nestalo, nadával by ako chorá vrana tri dni 😂