Mení sa libido so vekom? Diskusia o sexuálnej túžbe
ma 28 a som coraz viac nadrzana, s partnerom by som dakedy kludne sla aj 2 krat za den, ale tym ze mame dieta tak nie... zacalo to iba poslednu dobu byt viac taketo... obcas sa to strieda ze nemam chut vobec ale meni sa to, a uz ked som tak riadne..ako to mate vy? je to pravda, ze zena vekom je nadrzanejsia, zatial co u muzov nastava opak?:D
Už ma takýmito rečami neštvite, dofrasa!
Alebo napíšte aj, kedy a kam sa dá prísť vám s týmito ťažkosťami pomôcť...
@hefo zadanym nikde :D
@hefo urcite caka aj na teba niekto s tymito "tazkostami":D
@fido69 prepáč nám to. Mám po 40 tke, a lepšie to je ako v 20tke. Poznáme sa,už hádam do kazdej 1 bunky. Ja nám pocit, že môj manžel nepotrebuje tak často. A vieš, čo, keď má chlap pravidelný sex, tak v staršom veku nemá problémy s prostatou. Je to vedecky dokázané. Ja keď vidím niektorých chlapov v zlej nálade, tak si poviem, zase doma nič nebolo.
@fido69 tak vieš, sú ženy ktoré keď bolí hlava (a niekedy aj keď nebolí) tak nemajú sex... no a potom sú tu ženy, ktoré majú sex aj preto aby ich hlava preventívne nebolela 😎 akurát si nemôžeš nájsť škaredú, lebo potom na to budeš sám 😀
@fido69 tak ja som tiez ukricana mierne tak neviem ci susedom vadi :D
@krtko1313 ja si to vravim aj ked vidim zenu nespokojnu...aj zena ked je nespokojna, tak jej chyba sex a poriadny orgazmus :D
Anonymka čo tam po susedoch hlavne že nám je dobre 🤭 ja si pamätám keď sme raz prišlo domov a ja som tak kričala a potom po 4h cca ... som si uvedomila ze je otvorené okno 🤣🤣🤣 odvtedy ma už nič neondí 🤣🤣🤭
@sonicka96 no presne :D nakricime ale potom sme usmiate ze :DD
Neboj nie si v tom sama. Aj ja chlapa naháňam. Po 30tke sa to ešte zlepšilo. Teraz si užívam jeden orgazmus za druhým a niekedy fakt nemám dosť. Je to šialené.

@zuzanka.zuzu :D spravit si to sama to ano... pri tych povinnostiach sa vzdy ani s muzom stihnut neda tak aspon inak ked uz nie tak :D
@stanislavicenka ano momentalne mam ovu...ale inak cely cyklus to tak zvykne byt :D