Menia sa ženy po 30tke?
6. dec 2022
Ahojte žienky, čoskoro budem mať 30 rokov mám dve deti a som vydatá. Veľa počúvam od ľudí, že ženy po 30tke sa menia majú iné zmýšľanie správajú sa inak. Vraj menia sa. Je to pravda?
@samanthicka Ano menia som veselsia , stastnejsia 😊
@samanthicka a co by si chcela byt stale rovnska? jasne,ze sa menia. Aj po 20, aj po 30, po 40 tiez a po 50 zasa. Ved ked sa menia okolnosti, prostredie, situacie, mus sa menit aj zena. Co chces zostat vecnou buberiackou? alebo naivnou dvadsiatkou? Zmenis sa. Ale nie preto, ze mas 30, ale preto, ze je to prirodzene
@samanthicka pred 30tkou som mala v kuchyni zbierku mini flaštičiek s alkoholom, teraz, pred 40tkou tam mám zbierku bylinkových čajov, takže určite áno 😜
@samanthicka áno menia sa, postupne starnú😃

@majlo1234 ano, mozog riesi podstatne postarat sa o seba, dieta, byt v strehu a nie pracu.Ved logicke…teraz zije niecim inym.
@zoja1234 si znudena rob veci inak, inam ist na prechadzku nie stereotyp.
@samanthicka Od 30-42 moje najkrajsie roky.Potom prisla pandemia a zmenila som sa.Aj nejake zdr.problemy, stala som sa ufrflanejsou, az sama si idem na nervy.v 30 tke som bola cerstva mama a zivot na endorfinoch.Zmena v mysleni, bilancovanie, zmena kamaratok prisla az teraz po 42 r