Milenec - málo kontaktu
Neodsudzujte toto je tema ako každá iná zaujímajú ma postrehy ako by ste to videli vy.mam uz roky milenca ak to tak nazvať. V minulosti sme krátko boli spolu a keď sme to ukončili ( ja som to ukončila) odvtedy sme v kontakte až dodnes. A to je to. Keď uz milenca predstavujem si to ako niekoho s kým som v kontakte veľa, takisto veľa stretávania sa a veľa iného aby sme teda medzi sebou niečo mali. My sme sa počas tých rokov stretli dokopy asi 10-15x aj to len nachvíľu ale inak sa vidíme hádam denne keďže žijeme v jednom meste a kontakt mame síce uz sporadickejsi ale mame. Vždy som cítila že mame medzi sebou niečo čo nikde inde som nemala a možno ani on keď ako chlap si ma toľko rokov drží hoci by mohol mat hociktorú inú. Keďže ma priateľku tak mimo vzťahu by mohol mat vždy inú a nie stále mna. Nedokážem sa s ním ale porozpravat nejak viac pretože cez telefón to s ním nejde a vonku na to mame malo priestoru a ani nenaberiem odvahu. Netvrdím že s ním chcem mat opäť vzťah ale chcela by som viac kontaktu aby som zistila kam to smeruje. Neviem sa s ním stretnúť 1-2x do roka a mat blízkosť akoby sme boli v dennom kontakte. Ale vzdať sa ho neviem, zatiaľ. Dal mi pocit vynimocnosti, možno keby som zistila že to taha aj inde tak by to bol pre mna koniec. Predtým sme si ale vedeli napísať skoro o hocicom len tak počas dňa a teraz ten kontakt sa dosť obmedzil na to len na dohady kedy sa stretneme pripadne niečo šteklivé. Keď som ale s nim vonku pozerá sa na mna ako na niečo čo nechce nikdy stratiť. Nevyznám sa v ňom
Takze v krátkosti keď už viem o niekom že má milenca/ milenku tak práve chcú nat s nimi čo najväčší kontakt pisu si volajú hľadajú príležitosti na stretavanie pripadne si kupujú darčeky atd a nie takto
Keby som zistila, ze to taha aj inde, ved to taha aj inde, kolko este musi mat zien, aby si to pochopila a krasne sa na teba pozera, ved musi inak by bol pod hrozbou, ze by si mu nedala, ty mu das lebo si zamilovana a do slova slepo, ma priatelku ktoru podvadza, to hovori o jeho charaktere.
@autor Preco si sa s nim vlastne rozisla a vratila sa k byvalemu,od ktoreho ta vlastne odtiahol?Co take vazne tam bolo,ked z toho bol rozchod?
Nebudem tu pisat svoju skusenost,ale poviem ti,ze sa velmi mylis,ze by si uz s nikym take nieco nezazila.Po tom ako by si toho blba uplne vypustila z hlavy,prisiel by skor ci neskor dalsi,ku ktoremu by ta to tak isto tahalo.On jednoducho s tebou vie manipulovat a vie co robi,aby si ta omotal na niekolko mesiacov dopredu a to nemusi s tebou ani nic mat a ani komunikovat.Ak ta sere ta nevedomost,stretni sa s nim a opytaj sa ho tie veci na rovinu.Opytaj sa ho ako ta berie,zoci voci ta nebude vediet oklamat a spoznas,ak ti bude dristat voloviny.
tuto temu som nezalozila ja 🙂 nakolko tu na mna niekto fabuluje ani sa neskryvam za tento anonym

Tebe vážne imponuje ze sa ti ozýva, lebo si iná.. Výnimočná?
A keby bola iná, ozýva sa tej?
To co je za chlapa? On je vo vzťahu, či?
On ak je normálny.. Co zrejme nie je.. Nemal by sa ozývať žiadnej inej, ďalšej.. On ma predsa partnerku.
To takýto chujko ti imponuje?
A prepáč, načo si ty vbc vo vzťahu.. Tvoj aktuálny partner vie?
Véd ho nechaj, prepustí ho takej ktorá mu bude verná a bude ho milovať a vážiť si ho.
On je co, nejaký tvoj sicher..ved ho pusti, daj mu slobodu a možnosť nech si ho nájde normálna, verná žena.