icon

Milenka ženatého muža

30. apr 2023

Ahojte, zazil niekto? Poprosim bez odsudzovania a správy len od takých o to zazili. Ďakujem

gejb
30. apr 2023

Tak ty sa tu ohanas svinami ale "prašit" ta poburuje? 🤣🤣🤣

olivierko229
30. apr 2023

Aj Dara Rolins ma 50 😀 zena vie vyzerat sexi aj ked ma cez 50. A muz si s nou co to uzil, vie, ze dostane co chce a ona uz presne vie, co chce. Autorka, to nie v zlom, ale pravdepodobne ti klame.

autor
30. apr 2023

Dobre koniec! Uz nebudem reagovat na vase urazky. Pekny vecer a prajem nech sa to stane aj vam az viete ake to je 😉

gejb
30. apr 2023

No tak potom to ten váš chlap vyhral na celej čiare. Obe strany to tolerujú. Tlieskam mu.

doriiis
30. apr 2023

@autor.....och pardon.Tak kým sa s tebou romanticky miluje

dilino
30. apr 2023

Normálna žena ked aj si náhodou nájde ženatého a zisti to neskôr hned sa rozide.Len aby si tu za čas nepísala že čakáš dieťa a ON nechce ženu opustiť.

miskakyska
30. apr 2023

... ty tu ľudí nazývaš sviňami a urážaš sa za to, že Ťa niekto práši?
Dovoľ sa mi zasmiať 🤣🤣
A hej, si matrac.. či sa Ti to páči,alebo nie..my za to nemožeme

katkine_terapie
30. apr 2023

Autorka: "Tak otazka, ak zena vie, ze ju chlap podvádza preco sa nerozvedie ona?" Toto nie je tá dôležitá otázka. Dôležitá otázka je, prečo sa chlap nerozvedie, ak nemá d danou ženou deti a vzťah je rozbitý. Odpoveď je, lebo ON nechce. Ale odpoviem aj na tvoju prvú otázku. Žena sa nerozvedie preto, lebo jej to z nejakého dôvodu vyhovuje (dôvody môžu byť rôzne od majetkových, cez dobrý sex až po to, že ho ľúbi). To aké konkrétne dôvody má jeho manželka nevieme, ale nie vždy to súvisí s (ne)hrdosťou. To, čo by si spravila ty, ak by ťa manžel podvádzal zistíš, až keď sa tak stane. Navyše, každá situácia je iná, aj keby sa to stalo opakovane tebe, reagovať môžeš rôzne.

leskovael
30. apr 2023

Ja normálne neverím že príde milenka na fórum, kde je xy žien (manželiek, partneriek, matiek) ktoré mali doma magora ktorý podvádzal a je tak blbá, že čaká, že ju tu budú ostatné snáď tlapkať po pleci aká je šikulka 😂 a ešte ide riešiť, kde ma MANŽELKA jej milenca hrdosť a bude sa bude urážať...Už som dnes čítala asi všetko..😂😂

doriiis
30. apr 2023

Všetky tieto milenky majú jednu spoločnú vlastnosť.Tak strašne túžia po laske a hľadajú tie výhovorky,hľadajú stále výhovorky,prečo je to ok.
Áno v živote môžeš stretnúť niekoho do koho sa zaľúbis bezhlavo....ale keď ti princ oznámi,že je ženatý tak láska,nelaska treba používať zdravý rozum a pochopiť,že tak ako dokáže podvádzať svoju ženu tak dokáže podvádzať hocijakú inu ženu.Aj milenku.Vsetky tieto výhovorky typu: nie sú šťastní,ľúbim ho,nedá sa a pod. sú len výhovorky smutnej milenky

janage
30. apr 2023

Tak ak by si ty zistila, že ťa manžel podvádza zbalíš kufre. Ale, keď si zistila, že muž s ktorým sa stretávaš (dokonca ani neziješ) má inú ženu , tak kufre nebalíš lebo si zaľúbená.
Viac ako rozmýšľaniu, kde má hrdosť jeho žena, by si sa mala venovať tomu, kde je tá tvoja.

evinka400
30. apr 2023

Ano, ak ja naozaj nestastny, nech sa rozvedie.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sonka1981
30. apr 2023
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

zažila. Spočiatku všetko OK, pretože šlo o sex, ale po čase som sa zamilovala a iba som sa trapila :( takže už nikdy

viestta
30. apr 2023

Tebe je jasne, ze si zalaskovana do nespravneho clovek. Je ti jasne, ze tou chorou manzelkou ti taha medove motuzy popod nos. Je ti jasne, ze o tych hadkach a reciach o rozvode ta len oblbuje. Je ti jasne, ze si ta druha. Je ti jasne vela veci, len seba chces ukludnit, ze v tejto poondiatej situacii bolo vela zien a chces si sama pred sebou nieco ospravedlnit. Iste je jedno, namotala si sa na nespravneho chlapa. Na chlapa, ktory podvadza svoju zenu. Pretoze skripajucich manzelstiev je vela, ale charaktery to riesia, neutekaju pod suknu inej. A ked to zacne skripat medzi vami, tak pocitaj s tym, ze ujde pod nejaku inu suknu.
A zeny, ktore ich muzi podvadzaju neobvinuj. Raz mozno budes aj ty medzi nimi. S tym pocitaj ked s tymto ostanes.

aurinia
30. apr 2023

Ja by som si na tvojom mieste pockala kým sa rozvedu a potom spolu buďte...rozvod netrvá dlho....podať papiere sa dajú aj keď je choroba u manzelky, môže to urobiť chlap....tak čo tu je potrebné riestit.

nika11103
30. apr 2023

Nápis mi správu autorka ak chceš .

sasa1310
30. apr 2023

tak keď už je vzťah rozbitý, prečo nie sú rozvedení?

katica06
30. apr 2023

Každý chlap čo má milenku tvrdí že doma má peklo a neustále sa hádajú.

ruxandra
30. apr 2023

Ja som zazila nieco podobne, teda ten moj nebol zenaty, len zadany, ale vraj maju s frajerkou taky otvoreny vztah, ze moze mat aj ine. Ja som mala byt len milenka. Bola som do neho zamilovana, tak som to aj chcela. Len mi to nakoniec prislo hlupe, preco by som to vobec robila, ked mam byt ta druha. Tak som ho poslala do pekla. On sa potom s frajerkou rozisiel a nasiel si inu. A zase sa mi ozval, ci nechcem byt milenka. Nechcela som, stale som vsak bola zamilovana a hrozne ma to bolelo, ale hlupa nie som, aby som na nieco take pristupila 🙂

Vies, v tvojej a mojej situacii vidim jeden zasadny rozdiel, mne ten chlap aspon narovinu povedal, ze mozem byt len milenka, kdezto teba klame, ze raz budes nieco viac. Ale nebudes, keby naozaj chcel, aby si bola jeho zena, uz davno by si bola.

andreakg
30. apr 2023

Ale veď on ťa podvádza,aj ju aj teba,tak prečo mu nezbalíš ty tie kufre?

anjelaa
30. apr 2023

Kľudne napis

ysseba
30. apr 2023

Autorka: Veru, mohla by sa sem ozvať nejaká žena čo je/bola milenkou. Tiež by som si rada prečítala príbeh niekoho kto zažil. Lebo celkom by ma zaujímalo aké to je byť niekým, kto je odkázaný na to čo zvýšilo po niekom inom. Kto berie zvyšky ako taký pes. Ale baby majú pravdu, kto by sa k takému niečomu priznal? Nikto, veď je to totálne potupné. Vidíš, veď aj ty sem píšeš ako anonym, takže sa za to asi tiež hanbíš. Ale môžem sa ešte opýtať? Lebo jedna vec ma zaujala. Oni sa vyše roka bavia o rozvode a hádajú sa, hej? A teraz má ZRAZU chorú manželku a ty mu to žereš, hej? No milenky sú naozaj smiešne 😀
A ešte by som chcela podotknúť, že @doriiis ťa neuráža. To zvládaš sama na výbornú. Jedine ty sama sa urážaš.

nenne27
30. apr 2023

Ako vies?ja mam skoro 50 a stale vyzeram velmi dobre a sexy pradielko nosim

zmrzlinka2021
30. apr 2023

Autorka tejto temy,

prosím, vynuraj si jeho zenu a povedz jej vsetko. Maj v sebe tu lasku, a tu nehu, a zachran tu nestastnicu. Ty uz vies, ze tvoj milenec je hovado, zly clovek a chrapun, ale jeho manzelka nie. Ona je obet, ty tou obetou budes neskor.

Ale mozes jej tym velmi pomoct, mozes zachranit ludsky zivot, jej psychiku, nech sa takeho chrapuna cim skor zbavi.

Urob to pre nu. Raz to mozno pre teba urobi ina zena, za ktorou tvoj sucasny milenec pojde.

syslik81
30. apr 2023

@zmrzlinka2021 jeho zena to uz vie -treba citat vsetko od nej 😉

zmrzlinka2021
30. apr 2023

@doriiis
Tymto zenam - milenkam, patri hlavne sebahodnota. 99 % z nich bolo emocne zanedbavanych ked boli deti. Nezazili lasku, bezpecenie, prijatie, proste ich emocny vyvoj sa zasekol v nejakom roku a uz sa nedovyvijal. Preto si ani neuvedomuju, ze skutocny muz miluje, ochranuje a je verny. Idu za vselijakymi prototypmi zdevastovanych jedincov, ktori si z nich robia prču... beru ich ako handru a milenky sa tesia lebo cely zivot boli v pozicii nuly.

@syslik81 Necitala som vsetko, ale snad ho jeho zena odkopne bez ohladu ako sa on rozhodne. Parazita sa treba vzdy zbavit....

syslik81
30. apr 2023

@zmrzlinka2021 nie neodkopla ho a to je kamen urazu .. daj si 5min a precitaj si -stacia jej prispevky a budes v obraze

kristinapetronela
30. apr 2023

Nie som ,ani by som nechcela byť nikdy v živote

ada_alica
30. apr 2023

No dobre ja sa nejdem do nikoho navážať, zažila...