icon

Milovanie v druhom trimestri

20. júl 2026

Žienky ako to máte teraz v druhom trimestri s milovaním? Som 5 mesiac a aj sa budím s myšlienkou na sex 🫣 Abstinovali sme 3.5 mesiaca kvôli krvácaniu v prvom trimestri a tiež psychickému rozpoloženiu kvôli predošlým stratám. Konečne sa cítim sexy aj keď bruško vykúka, prsia konečne nebolia a sú väčšie, proste som hotová sama zo seba. Očividne aj manžel, ale keď to navrhne muž mám aj obavy či je to bezpečné a aké polohy su vhodné a či dosiahnuť vrchol alebo radšej nie predsalen ten orgazmus nejako ovplyvňuje sťah maternice alebo mi už úplne šibe z tých hormónov? 😀🫣 Aké su vaše skúsenosti? ✨

sandrika101
20. júl 2026

@anonym_autor skús sa informovať u gynekológa, či ti to odporúča, aký ma na to názor

anonym_022bde
20. júl 2026

ak si mala krvácanie tak absencia asi bude pokračovať.

stellarstar
20. júl 2026

Toto musíš prebrať so svojím gyn ten pozná tvoj zdr stav

anonym_1dbd82
20. júl 2026

@anonym_autor z tvojimi problemami by som sa naozaj opytala lekara..ja som problem nemala ziadny takze bud som sedela na nom alebo zo zadu boli polohy ktore boli super

anonym_ee7321
20. júl 2026
@anonym_1dbd82

@anonym_autor z tvojimi problemami by som sa naozaj opytala lekara..ja som problem nemala ziadny takze bud som sedela na nom alebo zo zadu boli polohy ktore boli super

Zo zdrav.dôvodov ziadny klasický sex pri dvoch teh.a vydrzali sme. Pri tvojej anamneze je to riziko a vieš to aj sama,takže nerozumiem preco mieniš riskovať.
@anonym_1dbd82

anonym_6932b9
20. júl 2026

Ked si mala predosle straty aj tu krvacanie bez povolenia gynekologa by som to neskusala. Ja som v 4m a milujeme sa normalne ako pred tehotenstvom ale ja som nemala problemy s krvacanim.

anonym_d78b15
20. júl 2026

ja som mala missed abort, potom som otehotnela, nasadili mi Duphaston chut na sex som mala velku, nic sa nestalo kvoli sexu, rodila som v 42 tt, pokial nebude sex nejaky tvrdy nemal by byt problem, ale tak porad sa s dr

anonym_15c625
20. júl 2026

@anonym_autor ahoj ja som momentálne v 31 týždni to je tretí trimester a ešte stále mávame sex sem tam a tiež som mala krvácanie asi v druhom mesiaci lebo sa mi vytvoril hematom takže sme mali zákaz ale ak si už zotavená a hematom sa vstrebal alebo vyplavil tak by to malo byt v poriadku ale treba sa spýtať gynekológa keďže ste mali už predchádzajúce straty tak aby sa náhodou niečo nestalo ale ak môžem poradiť tak by ste mali mať jemnejší sex a nie silné zarážanie alebo že budeš hore a taktiež orálne ;) ale najprv sa spýtaj doktora či to je už bezpečné 🙂 ja osobne som mala celkom strach aj keď sme už mohli :D aj keď to je hlavne v hlave no treba si dávať v tvojej situácii ak si sa nepýtala doktora 🙂

anonym_238dfe
20. júl 2026

@anonym_autor Ja som bola na tom rovnako, krvacanie v prvom trimestri a predtym aj jeden potrat. V prvom trimestri sme teda neriesili nic, potom v 4. mesiaci som sa poradila s gynekologickou a ta dala zelenu, takze potom to uz islo. Urcite by som sa spytala lekarky.

anonym_9af713
Dnes o 03:04

@anonym_autor hlavne neodsun tm na druhu kolaj na cele mesiace

anonym_3b968b
Dnes o 13:29

@anonym_autor tiež som v 5 mesiaci a krvácala som po dlhších prechádzkach, mala som nízko uloženú placentu. Naposledy v 13 týždni. Bola som na rizikovom. Tiež mám za sebou jeden potrat a jedno úspešne donosene. Vtedy sme nemali sex 7 mesiacov, po IVF som sa bála tiež som si 4 mesiaca spojila. Teraz sme nemali 5 mesiacov a potom som sa na poradni spýtala že keď už sa placenta vytiahla a neprekryva krcok, či môžme. Doktorka povedala že máme vyskúšať. Ak by bolo niečo zle, že telo to povie. Takže spýtaj sa na poradni. My teda sex už mávame a je to v pohode, aj keď som sa toho bála, som si pripadala zase ako panna prvý krát po takej dlhej dobe😀