Milujem dvoch mužov naraz
ahojte, vela ma hned odsúdi, ale ja fakt neviem co mam robit… milujem dvoch chlapov naraz .. neviem co mam robit a pre koho sa rozhodnúť .. niesom pubertiacka mam ku 30tke ale deje sa mi to prvy krat v zivote a som z toho strasne zmatena.. dame im cista 1tka - clovek, ktoreho poznam 9 rokov, kedysi som bola doňho velmi zamilovana, je to moja najvacsia laska, avšak nemali sme vztah, len sme sa obcas stretávali, obcas sa vyspali, on bol ale po rozchode a nechcel hned skakat do ineho vztahu.. vzdy mi s nim bolo uzasne … 2ka- clovek s ktorym to taham uz dlho, plánujeme spolu buducnost, lubim ho, aj on mo ukazuje lasku ale nevyhovuje mi uplne vo vsetkom a mam tam dost veci ktore mi vadia a neviem si s nim predstavit cely zivot, hoc ho lubim … 1ka sa mi ozvala po dlhej dobe ( stretavky som vtedy ukončila ja ), a ukazuje mi ze by to chcel somnou zas skusit, ale uz normalne nie ako pred tymi 9 rokmi, ze len sex… je tam velka iskra, vzrušo strasne … 2ka, citim k nemu vela a viac sa o mna zaujima,viac mi pise atd … co mam robit preboha som zufala .. ten co sa o mna zaujima trosicku viac alebo ten s kym mam vacsiu iskru ale zas raz nam vztah uz nevyšiel …
Párkrát ťa fikne a bude po iskre
Ani jeden.. si mlada
Nadpis že miluješ dvoch je picovina ty nemiluješ ani jedného z nich a ani seba. Môžte skúsiť byť polygamni to by bolo v tomto prípade ok
3ka
@anonym_autor ani jeden.
nevyhovuje mi uplne vo vsetkom a mam tam dost veci ktore mi vadia a neviem si s nim predstavit cely zivot - toyo myslim hovori za vsetko. Preco si s nim ked si s nim nevies predstavit zivot? A este, ake veci ti vadia? Je rozdiel to ci nechava po dome ponozky alebo je taky nervak ze sa s nim neda vydrzat .
1 ta chce zas len na sex ale nie je blb vie co chces pocut aby si mu zas dala a 2 snim ta sex nebavi. Takze nemilujes ani jedneho len si nevies vybrat mensie zlo. Hladaj 3ku .
Tiež hlasujem za 3ku... s obidvoma
@anonym_autor tá jednotka, to je muž... (Irónia). Nechcel skákať do vzťahu, ale skákať do postele mu nevadilo... Mne je tak smutno z takéhoto...
Odporúčam ti preveriť si oboch - vypocuj si super podcast Ako si nezobrat teľa, zvlášť prvá časť 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu. A vsimaj si, ktorý z nich je schopný skutočne milovať. https://skpodcasty.sk/podcasty/ako-si-nezobrat-...
Nemiluješ ani jedného.
@anonym_autor bože ty si prípad. IQ 30. Obaja sú mimo. A ty tiež.
Prvy -nevies si s nim predstaviť život - tak sa s nim rozid.
S druhým si sa obcas vyspala - asi zas potrebuje zastrcit ,oblbuje rozprávkami ze chce fix vztah - vie ze na to skočis ,kedze uz daaaavno ste mohli byt spolu (moj nazor )
Takze zamna ani jeden .
@anonym_autor Za mna možnosť cislo tri. Niekto úplne iný. S ktorým to bude klapať vo všetkých smeroch. Vyberáš si partnera na život a založenie rodiny, to nemá byt výberové konanie na najvhodnejšieho kandidáta.
@anonym_autor ani jeden....ak by bol niektorý z nich ten pravý, nemusela by si sa rozhodovať 🙂
Ani jeden? Preboha bud chvíľu sama a uvidíš kam ta život zaveje, ani jedno nemá budúcnosť
Málokto ťa pochopí, bola som v podobnej situácii. A ešte tie reči že nemôžeš milovať oboch naraz 🙈
1ka veľká láska, vraj nepripravený na vzťah, spamätal sa, až som sa dala dokopy s 2, to už bol zrazu pripravený na všetko 😒 Vybrala som 2 a vybrala som dobre. Sú to už roky, 1 je už ženatý a stretávame sa aj ako rodiny (manžel vie o všetkom čo bolo s 1, teraz sú kamaráti).
Ale u mňa 2ka nemala nijakú vec, čo by mi vadila.
Máš to mega ťažké, nezávidím ti.
Ako zásadné vidím to, že si s 2 nevieš predstaviť život. Prečo? Čo sú tie dôvody? Ak už teraz pochybuješ, nemyslím si, že to časom bude lepšie. Neriešila by som 1 alebo 2, o dvojke zjavne nie si presvedčená, tak buď to skúsiť vyriešiť alebo vzťah zbytočne ďalej nenaťahovať.
Potom môžeš riešiť jednotku, nemaj veľké očakávania, možno to znovu nevyjde. Mohol však medzi tým dospieť, za skúšku nič nedáš 🤷♀️
@anonym_autor ešte takto, kým zahodíš dlhodobý vzťah s tým, že ani jeden - ten dlhodobý možno. Závisí v čom ti nevyhovuje. Lebo v dlhodobom vzťahu samozrejme sú veci, ktoré ti vadia (poznám napríklad manželov, kde ona neznesie, že on si kraja jablko a on neznesie, že ona ho hryzie celé :D ). Proste veci, nad ktoré sa buď treba povzniesť, lebo sú to malicherné blbosti, alebo aj veci, ktoré sú zmysluplné, je pochopiteľné že vadia, ale milujúci manželia ich chcú riešiť a riešia. Druhá vec je, ak ti v tom vzťahu vadia podstatné veci, ktoré ukazujú, že druhý v skutočnosti nie je dobrý človek, nevie milovať (niečo z toho, čo som ti poslala podcast)... Ako to je u vás?
Každopádne - ako 10 rokov šťastne vydatá žena (fakt sme si totálne sadli, hoci napríklad manžel je introvert a ja opak, skvelo sa dopĺňame, komunikujeme, vieme uprednostniť jeden druhého pred vlastným pohodlím, bavíme jeden druhého, veľa sa vieme smiať, ale aj ísť do hĺbky, spolu dobrovoľníčiť, ...) - ti ešte poviem, že je úplne normálne zalubit sa, cítiť chémiu, motýle, čo len chceš - k tomu prvému, alebo v budúcnosti aj ku komukoľvek inému 🙂 Normálna vec v dlhodobom vzťahu. To vôbec neznamená, že vzťah je zlý alebo čo 🙂 aj ja som už bola 2x poblaznena z iného muža (absolútne netuším, akí sú ako ľudia, ale sú úžasní umelci a mala som možnosť s nimi robiť...). Manžel o tom vedel hneď ako mi to došlo a spolu sme sa na tom smiali, ja som si strážila nielen skutky, ale aj myšlienky (ze ani v predstavách som neriešila veci s tým druhým, dávala som si stopku, lebo viem, že poblaznenie príde a odíde). Sú ale ľudia, čo si spájajú že tento nový vzrušujúci pocit = láska. Prdľajs. Zaľúbenie. Predstav si, že kopeš studňu, už dlho. Už si skoro pri vode,... Ale tak hlboko kopať je náročné, tvrdšia zem, kopa skál, treba nosiť vysoko odpad, ... Jasné že je lákavé začať kopkať nanovo, kus vedľa, kde je ešte zelená trávička a kvietky. A potom zas vedľa, a..... Ale pocit zmyslu životu v skutočnosti nedáva hĺbka orgazmu, ale hĺbka vzťahu....
A si bezdetná? Ale máš deti ?
1 nema kde pichnut tak obvolava byvale sukacky 😅
@anonym_autor tak na to že máš ku 30 tak zmyslas ako decko v puberte. Keď sa ti nepáči vzťah či čo to je, tak ho pošli dpc, ale to neurobíš lebo tvoj charakter neexistuje. Až keď sa ti ozval tvoj bývalý pretahovac, tak premýšľaš ako poslať dpc chudáka, ktory s tebou plánuje budúcnosť a netuší že ty už v predstavách jazdis na inom... Takže ja ti radím aby si ho nechala, lebo on si zaslúži normálnu ženu a nie toto čo si ty a chod si zajazdiť na druhom aspoň chvíľku, kým sa ta zasa neprezere a pošle dpc. Potom budeš plackat za tým pôvodným že veď to také zle nebolo a mala si zostať s niiiiim.... Veľa šťastia a pozor aby si nezostala nabuchana, verím že je nepríjemné nevedieť kto je otcom 🤣🤣🤣
Jaj a o láske tu nemôže byť ani reč. Ani v jednom prípade!
Si proste lacná žena 🤌🏻 povolanie šlapka v preklade
@anonym_autor a odkial mas istotu, ze s tym "iskrovym" to bude lepsie? Mozno naopak, horsie nez s tymto c.2.
Ale je to na tebe, len potrebujes ukončiť vztah s dvojkou, vyskusat iskroveho a mozno ostanes sama a budes hladat niekoho tretieho. Si mlada, tak pohodka.
Vlastná skúsenosť : nemiluješ oboch. Ja som zažila to iste. Rozhodla som sa pre zlého a od týchto pochýb to šlo dole vodou a stroskotalo to. Podľa mňa miluješ 1. druhému nechceš len ublížiť a máš k nemu silný priateľsky vzťah, veľmi silný, a je to také bezpečie s istota… ja som nakoniec s 3. 😁držím palce
@anonym_autor neexistuje že muz ťa kedysi chcel len na sex a teraz by už možno chcel aj niečo viac. Chce to čo predtým. A ty prestaň byť sviňa a rozíd sa s tým druhým čo mu chces skazit život lebo aj tak myslíš len na číslo 1. Zaslúžila by si si tu jednotku, aby si vedela ako dopadnú ženy, čo tvrdia že akože milujú dvoch mužov. Ale to nie je pravda. Vždy máš jedného oveľa radšej. Čiže ešte aj klameš sama sebe.
@anonym_autor ani jeden.
Keďže na druhom ti vadia.nejake veci a s nim viac menej do budúcna nerátaš, tak ho nenatahuj ako sopel a pusti ho do obehu.
A skus teda s tým koho tak veľmi ľúbiš, alebo teda si pred 9 rokmi a uvidíš ako sa to vyvinie.
Ani jeden. Prvý ťa využíval a druhého neľúbiš.

No si predajná ku.. ale aj to je robota.