icon

Milujem dvoch mužov naraz

21. sep 2025

ahojte, vela ma hned odsúdi, ale ja fakt neviem co mam robit… milujem dvoch chlapov naraz .. neviem co mam robit a pre koho sa rozhodnúť .. niesom pubertiacka mam ku 30tke ale deje sa mi to prvy krat v zivote a som z toho strasne zmatena.. dame im cista 1tka - clovek, ktoreho poznam 9 rokov, kedysi som bola doňho velmi zamilovana, je to moja najvacsia laska, avšak nemali sme vztah, len sme sa obcas stretávali, obcas sa vyspali, on bol ale po rozchode a nechcel hned skakat do ineho vztahu.. vzdy mi s nim bolo uzasne … 2ka- clovek s ktorym to taham uz dlho, plánujeme spolu buducnost, lubim ho, aj on mo ukazuje lasku ale nevyhovuje mi uplne vo vsetkom a mam tam dost veci ktore mi vadia a neviem si s nim predstavit cely zivot, hoc ho lubim … 1ka sa mi ozvala po dlhej dobe ( stretavky som vtedy ukončila ja ), a ukazuje mi ze by to chcel somnou zas skusit, ale uz normalne nie ako pred tymi 9 rokmi, ze len sex… je tam velka iskra, vzrušo strasne … 2ka, citim k nemu vela a viac sa o mna zaujima,viac mi pise atd … co mam robit preboha som zufala .. ten co sa o mna zaujima trosicku viac alebo ten s kym mam vacsiu iskru ale zas raz nam vztah uz nevyšiel …

Strana
z2
anonym_04c8ec
8. júl 2026

no? S ktorym muzom si skoncila?

Strana
z2