Milujem ho, ale v posteli to nefunguje
Ahojte dievčatá
už dlhšie vo mne niečo leží a neviem komu inému sa s tým zdôveriť. S priateľom sme spolu dva roky, žijeme spolu a po všetkých stránkach nám to krásne funguje. Je milý, pozorný, stará sa o mňa, rozumieme si vieme spolu prežiť pekné chvíle aj sa zasmiať. Cítim sa pri ňom bezpečne a veľmi ho milujem. Jediné čo ma trápi je naša intimita. Neviem ako to napísať aby to neznelo zle ale môj priateľ má menší penis. Nikdy som ho za to nesúdila na začiatku som si hovorila že na veľkosti predsa nezáleží a že dôležité je ako sa k sebe správame. Lenže postupom času som začala cítiť, že ma sex s ním úplne nenapĺňa. Počas milovania ho cítim málo a ťažko dosiahnem uspokojenie. On sa pritom veľmi snaží viem že mu na mne záleží ale vášeň sa akosi vytratila. Často keď chce byť so mnou vymýšľam výhovorky pretože ma to už neláka tak ako kedysi. Nechcem mu ublížiť pretože ho úprimne milujem a nechcem aby sa cítil nedostatočný. Len neviem ako tento problém riešiť. Bojím sa že ak to takto pôjde ďalej, časom to naruší aj iné časti nášho vzťahu.
Máte niektorá skúsenosť s tým, ako zlepšiť intimitu.
U mňa je toto väčšinou už koniec. Nie kvôli veľkosti ale keď chce bud veľa /malo alebo aj keď ho navediem co sa mi páči nesnaží sa.. Nikdy sa vo mne opäť nevzbudila vášeň
No tak po vsetkych strankach Vam to nefunguje. Nie, ze funguje. Ja som takto mala partnera dlhe roky a to bola fakt velka laska, no sex nula bodov. Stale som nejak dufala lebo som ho milovala. Az potom som si povedala ze bude lepsie to ukoncit, predsa uz musim mysliet aj na seba a raz by nam to isto znicilo rodinu keby nejaku mame. Takze tak. Teraz ma on uz svoju rodinu a predpokladam ze jeho frajerka je s nim v posteli asi spokojna 💁🏻♀️
@anonym_autor inac ciste teoreticky... cital som, ze existuju polohy, kde by sa to trosku mohlo kompenzovat... skus pohladat a vyskusat, ci to nejak pomoze...
@anonym_autor inac ciste teoreticky... cital som, ze existuju polohy, kde by sa to trosku mohlo kompenzovat... skus pohladat a vyskusat, ci to nejak pomoze...
@anonym_b02d8a zažila som, tiež som po dvoch rokoch mala presne také pocity, aké máš ty. Ukončila som to.Radšej po dvoch rokoch, ako po desiatich. Nemala som mu čo iné vytknúť, ako toto, no časom by to tak či tak nebolo dobré.
@anonym_f1ac14 čítala som to aj ja, ale realita bola iná.
15 rokov takmer bez sexu. A zo dňa na deň bum a začali sme znova :D
Čo konkrétne znamená "malý penis"? Lebo niektorým sa máli už aj 20/5!
@anonym_autor a ani ine sikovne partnerove organy by ta neuspokojili?
@sevrin to si nemyslím že bude tento prípad. 20 CM je úplne v pohode je veľký ale nie bolestivo veľký. Tu sa asi budeme baviť o iných číslach keďže autorka ho cíti slabo. To si sa fakt stretol so ženou ktorej sa 20 CM málilo?😅
@sevrin to si nemyslím že bude tento prípad. 20 CM je úplne v pohode je veľký ale nie bolestivo veľký. Tu sa asi budeme baviť o iných číslach keďže autorka ho cíti slabo. To si sa fakt stretol so ženou ktorej sa 20 CM málilo?😅
@anonym_b02d8a ja som 20cm ani nevidela 😆
@dorizzz hej, tie cm su zvacsa udavane ako u rybarov.
@dorizzz ja áno a povedala by som ze to je posledná dĺžka pri ktorej ešte sex je príjemný. Keď je to viac tak to je už bolestivé a mnoho polôh sa nedá kvôli tomu. Ja som sa naopak raz rozišla pre tento problém. Už ma stresovala len predstava sexu s ním. Potom som našla muža 19 a je to fantastické presne takto. Ešteže je tu možnosť anonymného prispievania lebo toto by som pod svojím nickom nikdy nedala😅
@sevrin v živote som žiadnemu mužovi penis nemerala a myslím, že len minimum žien to urobilo. Ale hádam každá cíti, či to je alebo nie je pre ňu príjemné, či už jedným alebo druhým smerom. A ak má žena pred takýmto mužom jedného, dvoch partnerov, s ktorými je to v poriadku, tak je prirodzené, že ju to trápi.
Ak ti bude chýbať uspokojivý sex tak po čase môže nastať problém s vernosťou . Ja osobne si už neviem predstaviť vzťah, kde nebude táto moja potreba naplnená. Ja mám inak presne opačný problém, môj muž stále šomre, že má malý penis a ja si len vravím vďaka Bohu, oveľa viac mi to vyhovuje . Predchádzajúci vzťah sa mi takto rozpadol, ex mal väčší a vôbec na to nebral ohľad, nevedel ho používať . Sex prestal byť príjemný tak sme ho viac nemali ako mali, našiel si bokovku potom aj ja a šli sme od seba..
@anonym_autor existujú pomôcky, ktoré dĺžku vykompenzuju.
@anonym_autor existujú pomôcky, ktoré dĺžku vykompenzuju.
@letfenixa nie každý muž to zvláda, môže to byť pre neho ponižujúce a ak mu žena nechce ublížiť, tak to nechá tak.
letfenixa
ako píše by som skusila ešte kym vztah zahodíš
Vsak nech si kupi nadstavec na neho. Ja len,aby si necakala,ze najdes rovnako uzasneho,este aj v posteli bude dokonaly. Zial nikto taky nie je a vzdy sa to vo vztahu casom ukaze. Otazka je,ci chces tych 90% fungovania zahodit pre 10% nefunkcnosti,ktora sa da vykompenzovat,alebo sa moze stat,ze najdes niekoho,kto bude zase prevazovat v posteli,ale bude bulo🤷♀️Ja viem,ze tu na MK,maju vsetky len 100% vyhovujucich partnerov,ale never vsetkemu.
Ja som bola 13 rokov takto, nedala som to …. Ale dlho som držala teraz viem že zbytočne
Ahoj. Viem sa vcitit do tvojej situacie, aj ked ako muz, tymto problemom netrpim.
Toxicitu v komentaroch podobnu "Ale predsa nechces vymenit 90% za 10%, vsak?" "Bud rada za to co mas" si nevsimaj, je to obycajne idealizovanie a popieranie tvojho problemu a situacie.
V prvomrade sa ta chcem opytat, ci sa on sam o tomto probleme s tebou rozpraval. Lebo nic take nespominas, predpokladam, ze nie. Musite si o tom povedat, je to bolestive, chulostive, neprijemne, ano. Ale oslobodi vas to a tebe sa ulavi. Ak to v sebe drzis cele dva roky, ublizujes si a tym aj partnerovi, lebo nepozna to, ze ta to trapi, mozno si to mysli lebo asi nie je hlupy, ale rozumies. Komunikacia. Prekvapuje ma ze to drzis v sebe dva roky.
Za druhe. Darmo si mozeme hovorit, ze chceme laskaveho, srdecneho, empatickeho muza ktory je dobry. Ja viem, ze to tak chceme, aj muzi aj zeny. Ale ked to raz nebude fungovat fyzicky, partner nam nebude vonat, nebude to v posteli dobre, nebude sa nam pacit jeho krivy nos alebo velke usi, tak darmo. Z pociatku to budeme vediet tolerovat, casom to dolahne a bude nas odpudzovat. Nevymyslel som si to, nepaci sa mi to, je to vsak tak a suznim s tebou.
Tento program nie je odlisny od zvierat, kazdu samicku zaujme samec, ktory je v prvomrade fyzicky pekny. A naopak. Az potom spoznavame jeho charakter, emocie, dusu, jazvy. Takto to je.
Ak budes chciet, kludne mi napis spravu. Pomozem ako sa bude dat.
Hlavu hore a hlavne komunikujte. Jeho nazor na tuto vec a otvorenie sa ti bude velmi dolezite pre vas oboch.
Ak este nemas deti a uz je ti maly tak po porode to bude horsie. Mne pred porodmi muz niekedy az blizil v niektorych polohach, teraz by som zvladla aj kusok viac. A kedze to je ananonymne tak na pobavenie. My sa bavime o vsetkom a vravim mu ze tu sa vzdy rozobera dlzka ci cm niekedy riesili s kamosmi. Ze nie. Tak som mu teda navrhla zo srandy ze mu ho zmeram nech viem posudit v kontexte tychto diskusii, takze ano, ja som mojmu penis zmerala 🙂
Ak este nemas deti a uz je ti maly tak po porode to bude horsie. Mne pred porodmi muz niekedy az blizil v niektorych polohach, teraz by som zvladla aj kusok viac. A kedze to je ananonymne tak na pobavenie. My sa bavime o vsetkom a vravim mu ze tu sa vzdy rozobera dlzka ci cm niekedy riesili s kamosmi. Ze nie. Tak som mu teda navrhla zo srandy ze mu ho zmeram nech viem posudit v kontexte tychto diskusii, takze ano, ja som mojmu penis zmerala 🙂
@anonym_29ec53 tak nie každá žena rodí prirodzene 🤷🏼♀️🙃 a čo viem, pôrodom sa nič nerozširuje 🤷🏼♀️ teda po pôrode sa zväčša všetko vráti do pôvodného stavu.
Inak ja som nikdy nemerala dĺžku, ale viem koľko je cca 20 cm, a na mňa je to veľa. Mala som takú známosť, a miestami mi to nebolo vôbec príjemné. A to nebol jediný dôvod rozchodu, ale určite aj to zavážilo. Takže ano, na dĺžke záleží, ale mne napr.už aj 20 je veľa
A ruky, jazyk to už nevykryjú? Nepomôže nič?
Pridávam sa do klubu. Priateľ je super chlap, absolútne vo všetkom sa vieme dohodnúť. Ale keď som ho prvý krát uvidela bez nohavíc tak som bola noooo rozcarovana. A zo začiatku bol sex fajn, bola tam vášeň ale časom to opadlo. A ako nevravim že je to úplne zle, ale ex mal teda naložené oveľa viac a nedá sa to porovnať.
Damy, len ci toto tiez nie je bodyshaming (raz maly, inokedy/inde zas velky), ktory vacsina tak nemate rady. Vy narocne ste take dokonale (osobnostne aj telesne)?
Damy, len ci toto tiez nie je bodyshaming (raz maly, inokedy/inde zas velky), ktory vacsina tak nemate rady. Vy narocne ste take dokonale (osobnostne aj telesne)?
@anonym_29ec53 mne sa napríklad pôrodom vnútri vagíny nič nezmenilo. Necítim rozdiel ani ja ani partner. Ale áno môže ochabnut asi to svalstvo v niektorých prípadoch
@madeincssr v podstate áno je. Až na to že ty keď na ulici vidíš a vieš že slecna má tučnú riť a také sa ti nepáčia nemusíš sa s ňou ani dávať do reči. Až na to že my nevidíme mužovi do nohavíc. A keď je to bohužiaľ neuspokojivé tak čo sa dá robiť. Predstav si že ty by si sa nikdy nevedel urobiť a mať dobrý sex lebo partnerkina vagína ti nevyhovuje. Hold toto majú muži s malými vtákmi fakt obrovskú smolu. Niektorým mužom sa páčia ženy chudé, niektorým pri tele, malé prsia, veľké prsia, malé zadky veľké zadky aj ženám sa páčia blondaty, tmavovlasý, plešatý, vyšportovany, chudý hocijaký. Ale nikdy som nepočula že by ženy vyhľadávali niekoho kto má malý penis. A ešte ani plastika na to nie je.
@anonym_autor
Skúste pomôcky.Len tak som hodila do googlu a predlžovací návlek na penis čo pridá na hrúbke a aj na dĺžke a budete spokojní obaja.Len treba komunikovať ako bolo spomenuté vyššie a pôjde to uvidíš.Hlavu hore a držím palce.
@anonym_29ec53 mne sa napríklad pôrodom vnútri vagíny nič nezmenilo. Necítim rozdiel ani ja ani partner. Ale áno môže ochabnut asi to svalstvo v niektorých prípadoch
@madeincssr v podstate áno je. Až na to že ty keď na ulici vidíš a vieš že slecna má tučnú riť a také sa ti nepáčia nemusíš sa s ňou ani dávať do reči. Až na to že my nevidíme mužovi do nohavíc. A keď je to bohužiaľ neuspokojivé tak čo sa dá robiť. Predstav si že ty by si sa nikdy nevedel urobiť a mať dobrý sex lebo partnerkina vagína ti nevyhovuje. Hold toto majú muži s malými vtákmi fakt obrovskú smolu. Niektorým mužom sa páčia ženy chudé, niektorým pri tele, malé prsia, veľké prsia, malé zadky veľké zadky aj ženám sa páčia blondaty, tmavovlasý, plešatý, vyšportovany, chudý hocijaký. Ale nikdy som nepočula že by ženy vyhľadávali niekoho kto má malý penis. A ešte ani plastika na to nie je.
@anonym_b02d8a dá sa aj tu pomôct ohladne plastiky
@madeincssr otázka bola smerovaná na ženy ,takže ma uplne fascinuje čo píšeš
keby bolo v tebe trocha pochopenia a čital by si s porozumenim tak tento prispevok nenapíšeš
to že vieš teoriu neznamená že prax budeš mat v maličku a v tejto otázke silno pochybujem že vieš aky je to pocit,
chlap ma orgazmus v podstate vždy , žena nie , ked nie treba na nom pracovat alebo pomôct

@anonym_autor že na veľkosti nezáleží je veľký mýtus. Ja osobne som nikdy nezažila muža s malým penisom. Ale z rozprávania kamarátok viem že pre každú to bol vždy problém a sex bol o ničom. Je to smutné lebo muž to nemá ako ovplyvniť. Už musíš len ty vedieť že či ho máš až natoľko rada že prekusneš aj to že už nebudeš mať dobrý sex.