icon

Milujem ho, ale v posteli to nefunguje

11. aug 2025

Ahojte dievčatá
už dlhšie vo mne niečo leží a neviem komu inému sa s tým zdôveriť. S priateľom sme spolu dva roky, žijeme spolu a po všetkých stránkach nám to krásne funguje. Je milý, pozorný, stará sa o mňa, rozumieme si vieme spolu prežiť pekné chvíle aj sa zasmiať. Cítim sa pri ňom bezpečne a veľmi ho milujem. Jediné čo ma trápi je naša intimita. Neviem ako to napísať aby to neznelo zle ale môj priateľ má menší penis. Nikdy som ho za to nesúdila na začiatku som si hovorila že na veľkosti predsa nezáleží a že dôležité je ako sa k sebe správame. Lenže postupom času som začala cítiť, že ma sex s ním úplne nenapĺňa. Počas milovania ho cítim málo a ťažko dosiahnem uspokojenie. On sa pritom veľmi snaží viem že mu na mne záleží ale vášeň sa akosi vytratila. Často keď chce byť so mnou vymýšľam výhovorky pretože ma to už neláka tak ako kedysi. Nechcem mu ublížiť pretože ho úprimne milujem a nechcem aby sa cítil nedostatočný. Len neviem ako tento problém riešiť. Bojím sa že ak to takto pôjde ďalej, časom to naruší aj iné časti nášho vzťahu.

Máte niektorá skúsenosť s tým, ako zlepšiť intimitu.

anonym_66187b
11. aug 2025
@sevrin

Čo konkrétne znamená "malý penis"? Lebo niektorým sa máli už aj 20/5!

@sevrin 2 cm dĺžka,2 cm obvod,34 ročný muž.

moonlight1210
11. aug 2025
@sevrin

@sevrin takych, co im je 20/5 malo je v Europe malo.
Pre priemernu Europanku je prijemne tak maximalne do 15/5. To byva este fajn vo vsetkych polohach. Vacsia dlzka vie byt v niektorych polohach uz neprijemna az bolestiva (v zavislosti od vybavenia zeny).
Takze miesto sexu je to v takej polohe zrazu o podrzani a odpocitavani, kedy to uz bude (pokial on nie je ochotny polohu zmenit).

Autorke by som odporucila nejake hracky, co by bavili oboch, nez to zabali kvoli neuspokojivemu sexu.
Hracky v posteli narobia divy. To sa aj heterosexualny chlap zrazu nebrani, ak ich zena pouzije aj na nom. To zrazu zisti, ze ma aj prostatu a je v siedmom nebi na deviatom oblaciku. 🙂

anonym_b02d8a
11. aug 2025
@moonlight1210

@sevrin takych, co im je 20/5 malo je v Europe malo.
Pre priemernu Europanku je prijemne tak maximalne do 15/5. To byva este fajn vo vsetkych polohach. Vacsia dlzka vie byt v niektorych polohach uz neprijemna az bolestiva (v zavislosti od vybavenia zeny).
Takze miesto sexu je to v takej polohe zrazu o podrzani a odpocitavani, kedy to uz bude (pokial on nie je ochotny polohu zmenit).

Autorke by som odporucila nejake hracky, co by bavili oboch, nez to zabali kvoli neuspokojivemu sexu.
Hracky v posteli narobia divy. To sa aj heterosexualny chlap zrazu nebrani, ak ich zena pouzije aj na nom. To zrazu zisti, ze ma aj prostatu a je v siedmom nebi na deviatom oblaciku. 🙂

@moonlight1210 maximálne do 15? To som ani nikdy ešte nevidela. Ale z predstavy mi to pripadá malo už. Možno realita by nebola tak hrozna

majka2
11. aug 2025

@anonym_autor a prečo sa snim o Tom neporozpravas? Dá sa kadečo vymyslieť len otázka je či ho ešte ľúbiš.

astrobot
11. aug 2025
@sevrin

@sevrin to by aj mňa zaujímalo čo je malý penis🙂lebo mala som kedysi partnera ktorý mal 11 cm,mal z toho zo začiatku komplexy,ale mne taká veľkosť úplne vyhovovala.

moonlight1210
11. aug 2025
@anonym_b02d8a

@moonlight1210 maximálne do 15? To som ani nikdy ešte nevidela. Ale z predstavy mi to pripadá malo už. Možno realita by nebola tak hrozna

@anonym_b02d8a mozno si z tych zien, co zvladnu viac. Ale pre predstavu si vezmi pravitko, kolko to je. Teoreticky do seba zasun vibrator (az pokial je to este prijemne) a zmeraj si na nom, kolko vlastne realne hlboko bol (bude rozdiel, ci to otestujes v polohe na chrbte, alebo odzadu. Pri tom druhom sa dostanes hlbsie, kedze panvove dno je vtedy viac uvolnene.).
Mozno budes prekvapena, ze je to menej, ako si myslis, ze davas (a mozno nebudes, zalezi na konkretnej zene).

Necitit partnera tiez zalezi od konkretnej zeny.
Kym drviva vacsina je senzitivna na posvovom vchode (potom dalej vnutri hlbsie sa sentivne zony u zien uz viac lisia), su take, co nie su. Tam naozaj mensi penis moze byt problem, lebo z preniknutia nejak extra teda nic nemaju a partner nedosiahne tam, kde su oni citlive (nebodaj az niekde okolo krcku maternice - to je potom fakt problem, lebo vazne pocas sexu s nim nic necitia. K stimulacii tej zony sa on nedostane.).

anonym_ae87bf
11. aug 2025

Presne som vedela, ako to v tejto teme bude vyzerat 🤣🤣 Vsetky maju doma 20cm Rosenbergov, klasika. Hejtovat chlapov, pritom mozno ony po porodoch vytahane az strach, (jasneee, ziadna nie je, samozrejme), ze sa aj ten s 20 cislami citi jak varecha v hrnci.
Kon je studnica inspiracie 🤣🤣🤣

anonym_29ec53
11. aug 2025

Je zrejme aj rozdiel co zena od sexu ocakava. Pokial jej staci orgazmus raz za cas resp jej staci klitorialny orgazmus tak mozno neriesi tu velkost az tak. Muzi s malym penisom by si po fyzickej stranke mali hladat drobne zienky, kde sa ich potreby viac pravdepodobne naplnia. Ja som sexualne zalozena, ja chcem viac a dosahujem to chvalabohu s mojim muzom.

7komorova
11. aug 2025

@anonym_autor zenu je tazko uspokojit iba “penisom”, ked on urobi sebe dobre, mu povedz nech om pokracuje prstami a tak ra on moze uspokojit. Na velkosti ozaj nezalezi, ale na tom ako chce muz tebe spravit dobre

anonym_df72e8
11. aug 2025
@7komorova

@anonym_autor zenu je tazko uspokojit iba “penisom”, ked on urobi sebe dobre, mu povedz nech om pokracuje prstami a tak ra on moze uspokojit. Na velkosti ozaj nezalezi, ale na tom ako chce muz tebe spravit dobre

@7komorova moja manželka má skoro len vaginálny orgazmus, vďačím za to väčšiemu penisu ktorý som sa naučil používať ..proste ja nemusím ísť úplne nadoraz ..môžem sa pekne jemne vyhrať skrátka s menším nástrojom by som bol bez šance dosiahnuť to čo s väčším čo sa tyka stimulácie vagíny nie klitorisu

anonym_9c6e44
11. aug 2025
@anonym_df72e8

@7komorova moja manželka má skoro len vaginálny orgazmus, vďačím za to väčšiemu penisu ktorý som sa naučil používať ..proste ja nemusím ísť úplne nadoraz ..môžem sa pekne jemne vyhrať skrátka s menším nástrojom by som bol bez šance dosiahnuť to čo s väčším čo sa tyka stimulácie vagíny nie klitorisu

@anonym_df72e8 môj muž nemá veľký penis a uspokojí ma v 95% vaginálne bez súčasnej stimulácie klitorisu 🤷. Stačí, keď sa žena pozná a vie, čo jej v ktorej polohe robí dobre.

anonym_c9f830
11. aug 2025
@anonym_9c6e44

@anonym_df72e8 môj muž nemá veľký penis a uspokojí ma v 95% vaginálne bez súčasnej stimulácie klitorisu 🤷. Stačí, keď sa žena pozná a vie, čo jej v ktorej polohe robí dobre.

@anonym_9c6e44 mna by zaujimali detaily. Lebo si myslim, ze vascine zien robi dobre to iste, ked iba trochu zovseobecnujeme.

anonym_df72e8
11. aug 2025
@anonym_9c6e44

@anonym_9c6e44 potom nemá malý penis 🙂

vilma7
12. aug 2025

Oje, ťažká téma.
Ono by bolo asi tiez hrozne, keby vás chlap necha, lebo máte malé prsia. Zo začiatku kym je zalubenost a vášeň tak to nevadí, neskôr áno.

Kamarátka sa takto rozišla s chlapom, lebo nespokojná v sexe. Hm, odvtedy uz žiadneho nemala, najlepšie roky ubehli, príde vlastne aj o možnosti mat vlastne deti keďže uz ma 43 a stále sama. V tomto prípade by som si vybrala možnosť ostať. Myslím ze sexualita je vec, na ktorej sa da spoločne pracovať. Na blbych vlastnostiach chlapa uz veľmi nie.
Neviem, ci by som chlapa, ktorého milujem vedela opustiť pre pár cm.

natalyya
12. aug 2025

@anonym_autor na velkosti nezalezi, pokial ta velkost je dostatocna na uspokojenie danej zeny

beronsche
12. aug 2025
@madeincssr

Damy, len ci toto tiez nie je bodyshaming (raz maly, inokedy/inde zas velky), ktory vacsina tak nemate rady. Vy narocne ste take dokonale (osobnostne aj telesne)?

@madeincssr to nie je bodyshamig, kde tu vidíš zosmiešňovať je konkrétnej osoby na základe výzoru,?
Čo všeobecnosti tu skôr ide o kompatibilitu dvoch ludi.

sevrin
12. aug 2025
@anonym_b02d8a

@anonym_b02d8a vidíš, o takých ako ty som písal 😅

anonym_d1b17c
12. aug 2025
@anonym_3f1b02

Vsak nech si kupi nadstavec na neho. Ja len,aby si necakala,ze najdes rovnako uzasneho,este aj v posteli bude dokonaly. Zial nikto taky nie je a vzdy sa to vo vztahu casom ukaze. Otazka je,ci chces tych 90% fungovania zahodit pre 10% nefunkcnosti,ktora sa da vykompenzovat,alebo sa moze stat,ze najdes niekoho,kto bude zase prevazovat v posteli,ale bude bulo🤷‍♀️Ja viem,ze tu na MK,maju vsetky len 100% vyhovujucich partnerov,ale never vsetkemu.

@anonym_3f1b02 ono sa to aj hovori, ze dobry sex je 10% vo vztahu, zly 90%. To proste cloveku zacne tak vadit, ze casom muz alebo zena zacnu hladat inde. A bud je z toho rozchod, rozvod, alebo nevera.

goodidea
12. aug 2025
@sevrin

@sevrin ticho lebo si budeme myslieť že máš malý penis

natalyya
12. aug 2025
@sevrin

@sevrin nemozno to brat takto plosne. Moj priatel ma 20cm, vyhovuje mi to. Predtym co som mala vztahy, jeden bol o nieco mensi, druhy o dost mensi, a nemala som z toho skor nic, ale nie kvoli velkosti, ale preto lebo som nebola dostatocne vzrusena a uvolnena, takze aj mensi penis mi dokazal sposobit bolest a neprijemno. Terajsi, aj ked je vacsi, mi sadol perfektne, totiz teraz uz ovela lepsie poznam svoje telo, viem v akej polohe co mi robi dobre. Nehovorim, ze by mi s mensim nebolo dobre, ale s touto velkostou to ma pre mna fakt grady, a mensi by to nedokazal. Zas kamoska tvrdi, ze ona by s takym nemohla byt. Pre nu by to bolo prilis. Ze raz mala jedneho, kto mal 17cm, a musela ho nechat, pretoze z toho nic nemala. A on jej proste neveril, ze je to pre nu velke, bol v tom ze ho nechala, lebo je maly. Teraz ma takeho, co ma 13, a ze to je akurat. Takze naozaj sa to neda zovseobecnit.

lllaila
12. aug 2025
@anonym_29ec53

Ak este nemas deti a uz je ti maly tak po porode to bude horsie. Mne pred porodmi muz niekedy az blizil v niektorych polohach, teraz by som zvladla aj kusok viac. A kedze to je ananonymne tak na pobavenie. My sa bavime o vsetkom a vravim mu ze tu sa vzdy rozobera dlzka ci cm niekedy riesili s kamosmi. Ze nie. Tak som mu teda navrhla zo srandy ze mu ho zmeram nech viem posudit v kontexte tychto diskusii, takze ano, ja som mojmu penis zmerala 🙂

@anonym_29ec53 a ake miery si namerala? 🙂

zuzanka.zuzu
12. aug 2025

vtipné ako tí s malými sú dobrí chlapci a takých predsa nechceš vymeniť za hovado s veľkým vtákom 😂😂😂 no možno prekvapenie, ale aj tí s veľkými sú dobrí chlapci a ako bonus skvelý sex 😜 hľadaj ďalej, tohto pusti do obehu pre inú samaritánku 🤷

anonym_a53b00
12. aug 2025
@natalyya

@sevrin nemozno to brat takto plosne. Moj priatel ma 20cm, vyhovuje mi to. Predtym co som mala vztahy, jeden bol o nieco mensi, druhy o dost mensi, a nemala som z toho skor nic, ale nie kvoli velkosti, ale preto lebo som nebola dostatocne vzrusena a uvolnena, takze aj mensi penis mi dokazal sposobit bolest a neprijemno. Terajsi, aj ked je vacsi, mi sadol perfektne, totiz teraz uz ovela lepsie poznam svoje telo, viem v akej polohe co mi robi dobre. Nehovorim, ze by mi s mensim nebolo dobre, ale s touto velkostou to ma pre mna fakt grady, a mensi by to nedokazal. Zas kamoska tvrdi, ze ona by s takym nemohla byt. Pre nu by to bolo prilis. Ze raz mala jedneho, kto mal 17cm, a musela ho nechat, pretoze z toho nic nemala. A on jej proste neveril, ze je to pre nu velke, bol v tom ze ho nechala, lebo je maly. Teraz ma takeho, co ma 13, a ze to je akurat. Takze naozaj sa to neda zovseobecnit.

@natalyya súhlasím s tebou, že to je individuálne. Ja mam kamaráta s výhodami a mne vadí, že má väčší penis, bolí ma to, je na mňa príliš dlhý, 20 cm by som nesniesla.
Mne by vyhovoval kratší a hrubší, kľudne európsky priemer 🙂ale tak mne stačí aj môj prostredník.
A k téme, asi nie ste kompatibilný, málo chémie, lebo inak anatomicky by ťa uspokojil aj menší penis.

anonym_74fee9
Autor odpoveď zmazal
goodidea
12. aug 2025
@anonym_74fee9
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_74fee9 tak vieš ..aj čivava šteká najviac :D

7komorova
12. aug 2025
@anonym_df72e8

@anonym_df72e8 nikto nevravel o klitorise, da sa aj prstami dosiahnut vaginalny orgazmus

anonym_29ec53
12. aug 2025
@lllaila

@anonym_29ec53 a ake miery si namerala? 🙂

@lllaila 18 cm

anonym_76343e
12. aug 2025
@anonym_29ec53

Ak este nemas deti a uz je ti maly tak po porode to bude horsie. Mne pred porodmi muz niekedy az blizil v niektorych polohach, teraz by som zvladla aj kusok viac. A kedze to je ananonymne tak na pobavenie. My sa bavime o vsetkom a vravim mu ze tu sa vzdy rozobera dlzka ci cm niekedy riesili s kamosmi. Ze nie. Tak som mu teda navrhla zo srandy ze mu ho zmeram nech viem posudit v kontexte tychto diskusii, takze ano, ja som mojmu penis zmerala 🙂

@anonym_29ec53 ale toto nesedí na každého. Mňa po pôrode gyn tak zašila, že ešte aj muž bol v šoku z toho, aká som úzka. A trvalo veľmi dlho kým sa mi všetko zahojilo a ako tak ustálilo. A to poviem na rovinu, že môj muž má tiež menší penis, ale teda vždy ma vedel uspokojiť inak a sex bol vždy u nás topka. A práve po pôrode, keď ma viacej zašili sa paradoxne u nás tento problém vyriešil a už mi jeho veľkosť "stačí".

zuzanka.zuzu
12. aug 2025
@anonym_76343e

@anonym_29ec53 ale toto nesedí na každého. Mňa po pôrode gyn tak zašila, že ešte aj muž bol v šoku z toho, aká som úzka. A trvalo veľmi dlho kým sa mi všetko zahojilo a ako tak ustálilo. A to poviem na rovinu, že môj muž má tiež menší penis, ale teda vždy ma vedel uspokojiť inak a sex bol vždy u nás topka. A práve po pôrode, keď ma viacej zašili sa paradoxne u nás tento problém vyriešil a už mi jeho veľkosť "stačí".

@anonym_76343e mňa by strašne zaujímalo čo vám tam tí lekári akože pozašívali 😀 už som to čítala aj u iných, veď vagína sa nijako nezúži, maximálne tak vchod do nej na začiatku

anonym_76343e
12. aug 2025
@zuzanka.zuzu

@anonym_76343e mňa by strašne zaujímalo čo vám tam tí lekári akože pozašívali 😀 už som to čítala aj u iných, veď vagína sa nijako nezúži, maximálne tak vchod do nej na začiatku

@zuzanka.zuzu netuším 😂 šili ma aj zvonku aj zvnútra, lebo som bola potrhaná nakomplet a ani DR nevedela, koľko mám vlastne štichov. Šitie trvalo vyše hodiny. Ale teda ako som dovtedy veľmi slabo cítila mužov penis, tak po pôrode sa fakt nemôžem sťažovať.