Milujem zadaného
Ahojte, chcela by som dať zo seba von, že strašne ľúbim jedného chlapca. Už to trvá roky. Pomedzi to som mala krátke vzťahy, ale vzdy sa to vracia k nemu. On je ale zadaný. Povedal mi (ako prvý), že ma ľúbi tiež po celý čas. Nechce sa rozísť ako prvý, lebo že na to nemá srdce. Myslim, že hovorí pravdu, lebo spolocní kamaráti mi povedali to isté. Teraz sa už rok nebavíme a ja na neho neviem prestať myslieť. Neviem čo by som potrebovala. Myslím, že už som sa z toho aj vyrozprávala kamoskam, ale stále sa nič na mojich citoch nemení. Môžem pre to ešte niečo urobiť? Alebo sa mám o neho snažiť? Neviem ako z toho von.
Ja ti nenadávam. Maj otvorené oči a vyberaj si slobodných a nezadaných. To je všetko. Tie manželky a partnerky ťa majú ešte snáď ľutovať? Je to hnusné voči nim. Ešte budeš vyčítať niekomu, že ti nadáva. Veď nerob zo seba to, čím nechceš byť. Keď niekto robí zo seba koberec, nech sa nečuduje, že po ňom šliapu.
pozri sa ten chlapec je aj tak troska ako baba nie?Boji sa slz,bojibsa rozchodu,myslis ze zivot s rodinou a pracou by ako zvldal?Asi by bol utopeny v slzach...Nebud smutna zda sa,ze o vela neprides ak s nim nebudes,hldaj si chlapa kt ke chlap a nie baba.
to ze na nho nedokazes rok zabudbut ti nedava pravo miesat sa i m do vztahu....su to len tvoje myslienky a tvoje vnimanie udalostí - ziadne povolenie ostatných strán. neboj sa o nic neprichadzas slusni chlapi zadani nehovoria inym zenam ze ich lubia...ide aj o hodnoty, zodpovednost voci rodine....vsetko bude dobre stretavaj sa s kamokami, kamosmi, robte party oslavuj narodky on sa zas nejaky super borec najde
Teraz som nepochopila, ci on pocas toho roku tiez stale rozpraval kamosom, ako na teba stale mysli a lubi ta (hoci ste sa nevideli).
Lebo pises tak zvlastne. Chvilu je to akoby pritomnost, chvilu minulost spred roka.
Ak to nerobil, tak kludne sa vo vztahu uz mohol posunut od obdobia ich krizy k tomu, ze spolu normalne funuguju. A ty si bola zachranna, utesujuca epizoda v case, ked to nemal s nou ruzove. Ale uz si minulost.
Zatial co ty si spomienky na jeho vyznania a city k nemu opatrujes a pestujes dalej. A zbytocne.
Dalsia vec je taketo vahanie chlapa: on nema srdce, on by ju nemohol vidiet plakat,… A potom to konecne urobi. Vzoprie sa a rozide sa s nou.
Ty sa potesis, ze je to dokaz lasky k tebe. Ze si viac. Lenze potom sa moze stat, ze places ty, ako k nej mohol byt tak citlivy, hoci ju tolko nemiloval, a k tebe je uz drsnejsi, hoci ta vraj miluje viac, lebo sa kvoli tebe rozisiel.
Niekedy sa to stane takymto chlapom-vahavcom. Lebo konecne urobil ten krok, ktoreho sa bal. Ma skusenost, uz vie, ake to je. Zistil, ze to zvladol, prezil, svet sa nezrutil a uz s tym teda nerobi take ceremonie. Prvy krok byva najtazsi, potom to ide coraz lahsie.
Takze exke sa bal zlomit srdce, bol v strese z jej slz, ze jej ublizuje, … No uz sa toho tolko neboji a uz ovela rychlejsie by nechal teba kludne vyplakat sa.
@athom keby si dal svoju fotku možno by si tu aj ty vzbudio vašne 😂
@athom a potom z tvojej strany to aka bola laska, len ťahanie za nos alebo si ju bral ako kamaratku?
@athom toto musis vysvetlit blizsie, ona tvrdi ze si jej vyznal lasku
Len aby to nebolo tak ze si tému anton vymyslel a hra ďalej. 😉 Ved sam tvrdil, ze si občas vymysla témy. Nie?
@tara42 asi chce byť ľúbený a obdivovaný
Len úbohá žena by začala so zadaným chlapom!
A keď je zadaný by som ho usmernila nech neklame seba a ani svoju zenu.
Chlap ma byt chlapom. Keď by mu na tebe záležalo bol by s tebou a nie s ňou. Evidentne mu na nej záleží keď je s ňou a nie na tebe! Sa zobuď a nestrácaj čas rozmýšľaním nad chlapom ktorí ta ma na háku !
Alebo je taký tutmak že ani nato nema gule aby povedal pravdu svojej! 🙄
@moonlight1210 Je to možné, že už sa posunul dalej. Chcem upresniť, ze to bolo minuly rok. Odvtedy o ňom neviem, lebo sa nepýtam na neho a ked ho spomenú kamaráti, tak neriesia ani mňa ani jeho frajerku. Za tento rok som ho videla len pár krát a vždy na mňa pozeral takými psími očkami, ale ked som ho stretla s frajerkou, tak nie.
Este chcem poznamenať, že on s ňou nechcel byť vraj už rok predtým vraj. Už teda pred 2 rokmi chodil jak kopa nešťastia a kamošom hovoril, že už sa neciti dobre v tom vzťahu, že sa len stále s ním háda a maličkostiach a že už sa nevedia porozprávať normálne. Vtedy som za to určite nemohla ja a ani vtedy sa s nou nerozišiel, lebo vraj čaká kedy to spraví ona. Ale neviem no. Na socialne siete zas ona pridáva také fotky po celý čas jakeby boli strasne zamilovaní do seba a šťastní. 😄
@lucilaines Ou, tak toto je uz fakt drsný pripad klamstva. Kamoška sa z toho dostala? Jeho priateľka sa to niekedy dozvedela? To mi až prekrutilo žalúdok.
Uz je to vyse roka, ale kamoska stale podla mna ho ma v hlave, ona s nim realne videla buducnost, on jej to tak nejak aj prezentoval. Jeho sucasna priatelka neviem, ci o tom vie. Kamoska si mysli, ze hej, lebo ze to bolo dost ocividne a travili spolu vela casu, ale proste sa mozno rozhodla to nevidiet 🤷♀️
@lucilaines V mojom prípade je to tak, že som ho spoznala, vedela som ze sa mu páčim, ale bohužiaľ vtedy som sa spravala toxic a myslela som si, že bude na mňa čakať alebo čo. On si nasiel ju a ona na mna vlastne vždy žiarlila. Ja som sa s ním normálne bavila, ale teda ani som nepomyslela na to, žeby som u neho este mala sancu. Brala som ho jak kamaráta. Až kým toto nevyklopil po rokoch. Ona asi nič nevie, lebo moje meno majú všetci prísne zakázané spomínať okolo nej.
Citam tu diskusiu a taka poznamka - ked ohovara sucasnu frajerku po kamaratoch a rozprava o nej blbosti tak si pis, ze tebe by robil to iste. Najlepsie je chodit vyplakavajuc po kamaratoch ako ju nechce. Si pis ze keby sa to frajerka dozvedela, tak tresne dverami a frajer za nou leti. Je zbabelec :-/ Niesom si ista, ze by si si nieco take chcela priviest domov. S tebou sa bude fotit na socky ako golden couple a potom na pive bude rozpravat ako ta nemoze vystat. Si predstav ako by si sa citila. Jeho frajerka nemusi byt perfektna, ale nezasluzi si, aby sa niekto k nej tak skaredo spraval. Nikto ho tam nedrzi. Moze odist kedy chce. Ale zjavne, je pre neho pohodlnejsie robit to, co robi.
Bud rada, ze ho nemas doma.
@kittykat22 Tak podla mňa každý povie kamarátom aj o vzťahu. Zdoveri sa.
A takto sa to da aj obratene povedať. Že ona sa s tebou háda o maličkostiach, je na teba nepríjemná, vadia jej tvoji kamaráti vrátane chlapcov... A na sociálne dava golden couple fotky.
Zažila som podobné, našťastie len 3 mesiace. Mala som rozum. Tá jeho bola, citujem ho "divná, chladná, škaredá". Ja som bola "krásna, dobrá, múdra, láskavá". Ale nemohol sa rozísť, lebo veď "má štátnice, to jej nemôže urobiť". Potom ešte mali naplánovanú dovolenku, nemôže to zrušiť, veď ako by to bolo, všetko je dohodnuté, hotel rezervovaný 🙈 Ja som bola hlúpa, ešte som si ho obhajovala, že aký je empatický, že jej nechce toto spôsobiť v kritickom období🤦♀️ A pritom ona jeho po 2r vzťahu predstavovala len ako kamaráta, že on z nej necíti lásku. Som sa na to vykašľala. Čuduj sa svete, z tej chladnej slečny je teraz jeho manželka, majú 2 deti. Ešte mi volal keď čakal prvé, či už mám frajera, si myslel, že budem z toho zronená roky. Mala som už nového. Ešte ironicky rýpal, prečo ma nepožiada o ruku. Už sme svadbu chystali, ale nemala som potrebu ho s tým oboznamovať. Mentálny hlupák, som rada, že som to vzdala. Potom mi to všetko dochádzalo, ja by som tiež ľahko mohla byť pred inou slečnou opisovaná ako "škaredá a chladná, s ktorou sa nemôže rozísť lebo....". A tiež nedbal predstaviť ma kamošom, aj tým táral o svojom hroznom vzťahu. Proste slaboch ako aj ten tvoj. To naozaj by si chcela človeka, čo rok nie je schopný opustiť priateľku? Veď jej vedome ubližuje, ona už tiež mohla byť niekde inde. Vyplakaná, uzdravená a zaľúbená nanovo.
@athom prosim ťa, však to si neni vôbec ty. kecáš tu a zavádzaš
Tak jej ho preber! Nepotrebuješ suhlas osadenstva Modry konik Ked sa nenecha-nechce ťa. Basta fidli a bodka, zmier sa s tym alebo zabudni
Ale tak asi vies, ze povie, ze je marna a potom pride domov, pozdravi ju vo dverach, daju si veceru, smeju sa spolu, pozeraju serial a maju sex. Riesia dovolenky, volny cas a buducnost. Urcite ta vtedy nema v hlave. Ten s nou zije zivot a ma sa dobre.
Neries ho

Ja beriem že sa to stat môže niekedy si nevyberáme do koho sa zamilujem ale už len ako zena k inej žene ktorej toto muz robi by si mala spravit správnu vec. Ak teraz v kontakte nieste asi by som to dalej neriešila, ale keby sa mne ozval a ešte mi to hlavy tlačil taleto kaleráby zadaný chlap tak pekne všetky screeny posielam jeho aktuálnej 🙂 nech si to chlapec zlizne aj s úrokmi