icon

Môj manžel nemá rád cudzie sliny. Ako to riešiť?

15. jan 2025

Ahojte...moj manzel nema rad cudzie sliny..jemu sa hnusia aj svoje..aj po 2 rocnej dcerke si ich utrie ked mu da pusinku...vedela som o tom ano..sme spolu 8 rokov...ja ani neviem preco som sa hned s tym vžila a proste neriesila som to...a ano..buch..po 8 rokoch..mi to zacalo chybat...vzdy som sa bozkavala aj pocas sexu s byvalymi partnermi...tento ma neuspokoji ani tam dole jazykom lebo vagina tiez nieco vylucuje...ach...preco to tu pisem..sama neviem..mozno len...existuje este niekto.taky okrem neho prosim? Co sa tyka cisto samotneho sexu tak ten som lepsi nikdy nemala...zeby ma toto umlcalo az na 8 rokov ? Pusu mi da len na lice 🤣😪

lucia147852
15. jan 2025

Ja ho chápem. Tiež to nemám rada. S mužom sa prekonám a pobozkam, ale trpíme. Nejaké vášnivé bozkávanie nehrozí. Čo sa zmenilo, že si s tým 8 rokov žila v pohode a odrazu ta to škrie?

ina2405
15. jan 2025

Chyba je, že to riešiš aj teraz. Áno, sú ľudia, ktorým sa sliny hnusia a nemajú radi ani orál. Práve preto si si mala vybrať niekoho k tebe kompatibilného. Manžel nie je na vine, že ti to až teraz začalo vadiť.

bejbypd
15. jan 2025

Ja som v šoku koľko ľudí to ma rovnako ,ani sex ani vzťah si neviem predstaviť bez bozkávania ..je to pre mňa absolútne vášnivé,plne lásky a proste už ako predohra pred sexom ..A bozkávanie celkovo musi byť aj každý deň ..aj celé roky ..ešte aby mi vadili sliny môjho dieťaťa alebo chlapa..to už neviem každopádne ťa ľutujem

autor
15. jan 2025

@lucia147852 ved toto..ja absolutne nechapem prevo mi to teraz zacalo az chybat :(

kavasmliekom
15. jan 2025

Ja tiež neznášam sliny, keď mi deti dajú olizat lízatko po nich, až ma strasie 🤮 ale bozky mi nevadia.

ina2405
15. jan 2025

@kavasmliekom mne bozkávanie nevadí, ale sliny neznášam...jedine u drobca najmenšieho mi nevadí mať oslintané niečo (od starších áno) ale hnusia sa mi aj lyžičky, aj zo spoločnej fľaše piť. A uslintané pusy na líce mi tiež vadia...

kavasmliekom
15. jan 2025

@ina2405 a ešte keď si predstavím ako nám babka utiera la ústa, naslinila zasteru a tak 🤣🤣

ina2405
15. jan 2025

@kavasmliekom fuj a vždy to smrdelo že?

denissi
15. jan 2025

@bejbypd úplne súhlasím, pre mňa je bozkávanie niečo úžasné , krásne, také spojenie sa s partnerom , ale ako tak čítam, nie každý to tak asi berie🙄

januska12323
15. jan 2025

Pusa na ústa by mi chýbala ostatné chápem.

majlo1234
15. jan 2025

Tiez neznasam sliny a vsetky telesne tekutiny. Oral mi nevadi u muza, pokial to nie je s vyvrcholenim do ust, ale zene by som ho teda nespravila😀🫣 tiez su mi nechutne aj moje oslintane deti, dojedat po nich, alebo take to ze mamka utrie prstom jedlo od ust a olize si to, no fuj😀😀
Bozkavanie mi nevadi, lebo neslintame😀

barbie79
15. jan 2025

tiez nemam rada cudzie sliny ako decko som sa nenapila z pohara, ked niekto z neho pil - ci mama alebo tato. to bolo jedno. jazyckove bozkavanie nehrozi, ako pusu na usta znesiem, ale to je asi vsetko . takze manzel je uplne normalny 🙂 a ved namiesto bozkavania ta moze vymojkat

damira90
15. jan 2025

@kavasmliekom 😅😅😅😅😅😅😅😄🤣🤣🤣 toto aj aka spomienka od . Babiek. Babky a ich kapesniky

kavasmliekom
15. jan 2025

@damira90 fuj, keď si predstavím ako vytiahli niekde z rukáva zasopleny celodenny kapesnik a s tým za nami behali a ústa utierali 🤣🤣

terezkaarthuramax
15. jan 2025

Ani ja..neznasam bozkavanie. Raz chcela mi dat pusu kamaratkina dcerka. To som povolila. Ale inak za tomu vyhybam. Zo slin mi je zle.

domkakvet
15. jan 2025

Ked ti to do teraz nevadilo, tak uz to neries, skuste si to vynahradit inak.

tenerifka
15. jan 2025

Ano, ja som na tom rovnako ako tvoj manzel.....

michal_dr
15. jan 2025

@autorka

Ženy, veľmi zaujímavá téma 🤔 Som prekvapený, že niečo takéto je a môže byť problém, v živote som sa stým nestretol 🙄🤔

Teraz som troška v pomyku... myslím, že asi by som z rande odchádzal s upravenym faceliftingom 🤣

Neviem si totiž predstaviť randit so ženou a ak by ma priťahovala, aby sme sa nebozkávali francuzákmi, neviem si predstaviť hrať sa s partnerkou bez bozkou na pery, neviem si predstaviť mať snou sex bez oralu... proste neviem 🤔. Toto by bolo u mna cele zle, myslim, že tuna by spoločná cesta neviedla.

Co ste spomenuly vyssie, tak piť z flaše, pohára, či jesť po partnerke mi nikdy nevadilo (kedže v sexe no limit, tak verejne detto), ale po inych ludoch vratane rodicov mam averziu 🙄, to mi je proti srsti 🤢🤧

Pre mna dnes daco nove do zivota...

Inak otazka, ako ste, resp. ako by ste reagovali na chlapa v momente, keby vam chcel dat jazyckovu (francuzsky bosk)? Berme v úvahu randenie, neviem kolke rande, druhe, tretie a už chodite ruka v ruke... chce sa s vami bozkavat, moment, bum... vasa reakcia...? 🙂

dussipb
16. jan 2025

toto mi vobec nevadi, ako sa potom s tebou hra tam dole s jazykom?

ina2405
16. jan 2025

@michal_dr ja som napísala, mne riadne bozkávanie nevadí. Ale zaráža ma, ked to je problém až po 8 rokoch, zrazu. Však si vyberám človeka ku mne kompatibilného.

oblecenie99
16. jan 2025

Tiež nemám rada bozkávanie. Teda myslím tú klasickú jazýčkovú, či ako to volali v Brave. Ja ani neviem, kedy som to robila naposledy, ale musela som mať pod 20 rokov 🤔 ale aj to len preto, lebo že akože treba, že nech to máme za sebou. Prečo by som to vôbec robila teraz? Načo sa oslintať navzájom, brrrrrr. Ale ja som taká bola aj ako decko, keď mi niekto odhryzol z jedla, tak to už bolo jeho, či to bol otec, mama, sestra, babka. Raz sa mi kamoška napila z fľaše, a ja som tu fľašu aj rovno vyhodila 🫣 Verím ti, že ti to začalo chýbať, ale ako sa hovorí, s podmienkami si bola uzrozumena vopred, no...

valeva
16. jan 2025

Môj muž, keď ma chce naštvať, tak mi olíže ucho, to neznášam. Ale bozkávať sa s ním je vždy super.

autor
16. jan 2025

@ina2405 ako zaraza...ved som.napisala ze sama tomu nerozumiem preco mi to zrazu zacalo chybat :( chcela som touto diskusiou dosiahnut mozno to, ze sa tu ozvali zeny, ktore to maju rovnako..tiez su ako moj manzel...a asi mi to trosku aj pomohlo...dakujem baby

michal_dr
17. jan 2025

@ina2405

Reagoval som na nadpis témy autorky "Manžel nemá rád cudzie sliny" a tému autorky, ktorú napísala.
S tvojim príspevkom môj názor vôbec nemá nič spoločné. Mrzí ma, ak si si to nejak zle vysvetlila...

ina2405
17. jan 2025

@michal_dr nie, vôbec