Môj priateľ chce trojku s mojou kamarátkou. Čo robiť?
Ahojte chcem poznať vás nazor.
Mám priateľa, s ktorým chodím asi rok.
Včera sa ma spýtal, aký mám názor na trojku. Odpovedala som mu, že sa mi to nepáči, ale že je to každého osobná vec.
Potom sa ma opýtal, či by som nechcela mať trojku s ním a ešte s nejakou mojou kamarátkou.
Veľmi ma to zaskočilo, nahnevala som sa a odišla som. Úprimne, dosť ma to znechutilo.
Ako by ste reagovali vy na mojom mieste?
@anonym_autor spýtaj sa jeho či by nechcel trojku s nejakým tvojim kamošom, alebo jeho
@anonym_autor si ho mala rovno poslať za kamoškou a nech majú spolu dvojku. Smetie sa samé vynieslo (ok, keď chcú obaja 3, tak nech sa páči. Ale len blbec sa spýta frajerky, ktorá sa vyjadrila proti, či by nechcela prizvať kamošku 🤦♀️)
Oficialne s povolením pichnúť inde😅 waw
Láska ako hrom
Oficialne s povolením pichnúť inde😅 waw
Láska ako hrom
@anonym_92a5ba horor úplný 🙈
Stratila som rok života s retardom čo vám poviem 🤦
Toto som akože nikdy nečakala
Kamarát sa pýta kamaráta: "Nemáš záujem o grupák? Spisujem zoznam."
Kamarát na to: "Jasné, čo by nie. Koho už tam máš?"
Ten prvý: "Zatiaľ len mňa, teba a tvoju ženu."
Ten druhý: "Tak to potom v žiadnom prípade!"
Prvý: "Dobre, tak teba škrtám...."
😂😂😂
Povedz mu, že už si to mala so všetkými kamoškami a bývalými v trojke, len s ním si to akosi nevieš predstaviť
@anonym_92a5ba horor úplný 🙈
Stratila som rok života s retardom čo vám poviem 🤦
Toto som akože nikdy nečakala
@anonym_autor nevedela si, už vieš... kašli na neho a nestracaj čas ďalej 🌹
@anonym_autor ešte sa aj slušne spýtal 😭😁😭, pošli to do Piešťan, máš hádam úroveň , určite sa nato chystá
Lepsie spoznat retarda teraz, nez s 2 detmi ... Nezabudni mu dat recenziu, ked ho vratis spat na market.
Lepsie spoznat retarda teraz, nez s 2 detmi ... Nezabudni mu dat recenziu, ked ho vratis spat na market.
@anonym_57909b no veď skončil somnov aj tak 😃
@anonym_autor Ja som to raz ( a aj naposledy navrhla môjmu už ex) s jeho bratom /dvojičkou…Zablokoval si ma…A ja doteraz neviem príčinu nášho rozchodu…
Zas sa pýtam kde beriete takých mužov . Ja takých exotov ako opisujete stretnem len extrémne zriedka. A čo mu odpovedať ? 🤔 Vždy sa mi tvoja mama páčila ......🫣
@anonym_autor sa cudujem, ze este vobec pokracoval ked si mu napisala, ze na to nemas dobry nazor. Neviem, dala by som si na neho pozor
ja realne poznam pary, ktoré toto praktikovali a este kadeco ine.. ked som sa to dozvedela, nechapa som - nikdy by som nieco take do tej zeny nepovedala, nie v zlom, ale proste pride mi taky skor domaci typ matky a manzelky, s partnerom su spolu 20 rokov, su manzelia maju dve deti a bezne problemy ako my vsetci.. tym chcem povedat - su aj takí ludia, ktorí su s tym ok.. ak im to obom vyhovuje nic zle v tom nevidim... tak chalan skusil no- nevydalo.. Ja by som sa s nim o tom normalne porozpravala.
Dnes by chcel od teba trojku, pozajtra Swinger párty. To je mameluk. 🙄
Povedala by som mu: “Ano, mam zaujem o trojku. Pokial tam budu dvaja muzi a ja. Toho druheho muza si vyberiem ja, a teba nedopatrenim zabudnem informovat, kedy a kde sa to kona.” 😁
@anonym_autor s kamarátkou tvojou? 🤣Čo k tomu dodať? Úprimne ťa miluje, až tak že dostal chuť na kamošku a dokonca ťa o tom informoval. Dosť veľký chudák, charakteru veľa nepoberal, bohužiaľ.
@anonym_autor s kamarátkou tvojou? 🤣Čo k tomu dodať? Úprimne ťa miluje, až tak že dostal chuť na kamošku a dokonca ťa o tom informoval. Dosť veľký chudák, charakteru veľa nepoberal, bohužiaľ.
@anonym_36f70c chudák úplný,čo k tomu dodať.
Každý má na to svoj názor. Keď sa ti to hnusi a nevzrušuje ta tá predstava tak to nebudeš chcieť. Kto rád experimentuje vyskúša a uvidí či to je pre ňu alebo nie.
@anonym_autor no zrejme mladý pán už aj vie, s ktorou by to bolo možné, no nevie, ako ti to povedať, že by si vystačili aj oni dvaja, ale dal to do obalu, krajšie to vyznelo, že ťa nevynechal 🤣🫣.

@anonym_autor blbec. Keď si povedala, že sa ti to nepáči, nemal sa ďalej pýtať. Redflag jak prasa.