Môj priateľ ma odmieta

28. jan 2024

Zdravím. Už dlhšiu dobu sa mi stáva to že ma môj priateľ pri sexe odmieta . Alebo keď už aj niečo začne robiť tak cítim, že to nerobí preto lebo chce . Neviem vôbec kde je problém. Vôbec som sa nejak drasticky nezmenila ani som nepribrala že by som sa mu nepáčila. Ešte som sa ho pýtala či mu niečo na mne vadí . On sa urazil že nie že prečo sa pýtam také blbosti, že kebyže sa mu nepáčim tak so mnou není. 🤷 Sme spolu 4 roky .
Inú nemá lebo sme spolu 24/7 . Ani si so žiadnou nepíše na mobile není skoro vôbec . Strašne ma to trápi. Keď sa snažím o tom komunikovať nikdy sa nič nevyrieši. Neviem ako už na neho .

dadis
28. jan 2024

Si sa mu zunovala asi 🤷‍♀️, byt s niekym 4 roky 24/7, tak prestanes byt vzacna a navyse po 4 rokoch uz nefungujete na zamilovani, ale na vedomej laske. Preco vlastne nezijete zivot aj mimo partnerstva?

autor
28. jan 2024

@dadis ja žijem , on nie. Vraj nemá potrebu chodiť vonka s inými ľuďmi 🤷. Ja chodím vonka aj s kamarátmi, s maminou na kávu . Ale on bezo mňa sám nechce ísť .

dadis
28. jan 2024

konicky mate spolocne?

mrsbntm
28. jan 2024

Ja som mala 9r vztah, spolu 24/7 a podviedol ma ajtak. Som bola hotova z toho kedy to stihol a ako, ked sme zili spolu a chodili vsade spolu😅
aj keby ta nepodvadzal, zapacila sa mu ina 🤷🏻‍♀️

autor
28. jan 2024

@mrsbntm áno to netvrdím že to není možné :/ iba mňa to celkom trápi

autor
28. jan 2024

@dadis áno máme . Ale poslednou dobou je to všetko celé napäté medzi nami

mabenn
28. jan 2024

byt spolu 24/7 vobec nie je problem...su pary, ktorym to tak vyhovuje a nezunuju sa...tam bude iny problem, zrejme na neho prides casom...netrufam si povedat, o co by mohlo ist, ale pokial ty citis, ze ta odmieta a on to popiera, tak nieco nesedi

h2
28. jan 2024

Keď ty chodievaš von s kamoškami, s mamou... tak nie ste spolu 24/7. Čo ty vieš, čo robí, keď si napríklad celý večer vonku s kamoškami. 😉
A ešte by ma zaujímalo, ako často máte sex. Lebo keď ty chceš napríklad každý deň a on nie, tak je to niečo iné, ako keby si chcela raz za týždeň.

autor
28. jan 2024

@h2 nemali sme sex 4 mesiace. 🙂 bývame v dvojgeneračnom dome čiže kebyže si tam nikoho vodi hneď by som o tom vedela od jeho rodičov. Napríklad.

majada35
28. jan 2024

No, tají ti niečo...a nehovorí pravdu. 4 mesiace nemať sex?! Keď ste takmer permanentne spolu je vskutku problém. ..možno iná žena...

h2
28. jan 2024

😧 Tak 4 mesiace je fakt brutálne dlho.
A nemusí si tam nikoho vodiť. Môže on vtedy tiež niekam vybiehať. A možno aj nie, možno sedí doma a robí sa na porne... A možno ani to nie, ale potom by to už bolo na návštevu odborníka.

marseillefan
28. jan 2024

Debata, či niekoho má je úplne nepodstatná... ty máš nefunkčný vzťah a buď to milostivý pán prizná a rozhodne sa to nejako riešiť, alebo sa musíš zamyslieť ty, či chceš takto žiť celý zvyšok života....

sasa1310
28. jan 2024

vzťah nemá perspektívu do budúcna žiadnu, keď nemáte sex 4 mesiace. Nežila by som s takým, nežila by som v dome jeho rodičov. A nežila by som s niekým koho nepriťahujem. Možno je na chlapcov

gabika0825
28. jan 2024

Fuuuha 24/7? To by sa aj mne ten partner sprotivil. To nie je dobre pre žiadny vzťah. Síce som mala v okoli jednu výnimku, kde partneri - manželia spolu nonstop aj s 2 deťmi, lebo obaja na home office a všetky aktivity mimo domu taktiež spolu, ale to si musia tie 2 povahy jednotlivé naozaj sadnut aby to takto fungovalo. U vás to pravdepodobne tak nie je. On by sa potreboval pravdepodobne niekde vyventilovať, podľa mna určite aj ty, ak ste spolu nonstop. Aj tak som názoru že takýto vzťah kde sú dvaja stále spolu nie je dobrý, ja si to neviem ani len predstaviť, každý by mal mat aj nejaký osobný priestor mimo vzťahu na seba popripade na kamaratov alebo rodinu a samozrejme aj na nejaké aktivity. Skúste si dať nachvíľu od seba pauzu.

januska12323
28. jan 2024

No 4 mesiace nemať sex ako mladí ľudia bez nejakej väčšej príčiny, pokiaľ ste spolu skoro stále, je fakt na zamyslenie či ešte nejaký vzťah máte.

hankm
28. jan 2024

Zblazil by som sa 24/7. Za mna ideal nie len oddelene spalne, ale aj byty 🤣

ann092
28. jan 2024

Spolu 24/7? Ani jeden nepracujete ?

elizita
28. jan 2024

Ja som s mužom 20rokov a 4 mesiace bez sexu sme boli raz - keď som mala rizikové tehu. Toto nie je ozaj zdravé a normálne v takom mladom veku.

janickacrazy
28. jan 2024

A chodíte do práce alebo ste obaja na home office, keď ste spolu 24/7? 4 mesiace bez sexu nie je normálne v tak mladom veku. Možno nemá milenku, len kuka porno. On vôbec nechodí von? A bývať u svokrovcov tiež nie je zrovna ideálne.

domkakvet
29. jan 2024

Tak problem vo vztahu urcite je, to ci je tam ina je otazne, vobec to nevylucujem, ale vztah je nefunkcny.

fido69
2. feb 2024

Priateľ odmieta s tebou sex? Rýchle sa urazí a je podráždený? Nemali ste sex 4 mesiace? Existujú len dve možnosti a ani jedna nie je príjemná:
1.) vzrušuje a uspokojuje ho iná žena. Aj keď tvrdíš, že ste spolu 24/7, tak určite ste nejaký čas oddelene napríklad v práci. Tam je dostatok času a priestoru na sexuálne experimenty.
2.) trpí stratou libida. Koľko má rokov? Pokles hladiny mužských hormónov alebo erektívna disfunkcia,... stáva sa to čoraz častejšie aj mladým mužom. Pre muža to znamená stratu mužskej podstaty. A je to pre neho veľmi nepríjemná téma. To sama nevyriešiš, ale chce to pomoc lekára.

hsjdudhdbd
6. feb 2024

Prepacte nechcem sz to beriete utocne ale ja sa naozaj chcem len opytat ze 24/7ked ste spolu to je ako?ste spolu doma do prace v praci z prace ?ci ako sa da byt 24/7