Moja manželka má chuť na sex 1x za mesiac
Moja manželka má chuť na sex 1x za mesiac, pre mňa je to velmi nízka frekvencia. Počas dňa jej prejavujem lásku, objímam ju, bozkávam, hladím. Rozprávam sa s ňou snažím sa ju podporiť ,rozveseliť keď ma ťažký deň a podobne. V domácnosti nemusí pomaly nič ..upracem,navarim,všetko platím ja.Rozhovory prebehli, vie že mi je to málo.
Odpoveď bola že nemusíme vôbec alebo že každá žena má chuť raz za mesiac prípadne aj menej. Ako čo chcem od tejto témy ..chcel by som podporu od žien ktoré majú tiež nižšie libido,skrátka proste nech mi potvrdia to že sex raz za mesiac je v pohode,je vo vzťahoch úplne bežný a ja sa s tým zmierim 🙂
Skús jej povedať ze uz k nej nemáš také city😅 alebo jej len prejavuj raz do mesiaca 😅 to by bola hneď kovbojka
Normálne to nieje keďže ty niesi spoko a majú byť dvaja spoko vo vzťahu vo všetkých smeroch a nie ignorovať druhého ale RIEŠIŤ
pokial ti tvrdi, ze je vsetko v poriadku a inde nejak nepocitujes, ze by sa nieco zmenilo, tak jej jednoducho len kleslo libido. vela parov takto funguje, vela zien to takto ma a v niektorych pripadoch dokonca aj muzi toho sexu potrebuju menej ako ich polovicky. je to uplne normalne, obcas sa to stava a ovplyvnit to nevies. zalezi vsak na tom, ci to vam obom takto vyhovuje alebo nie. 🙂
@henrikir mne to nevyhovuje ale viem sa s tým zmieriť ak mi tu budú písať ženy ktoré majú nízke libido :D ,chcem asi len také potvrdenie ..rozčuľuje ma ako tu na fóre píšu ženy ako to stále chcú ako to majú niekoľkokrát za týždeň, chcem potvrdenie slov mojej ženy že takáto frekvencia je úplne normálna
A stavím sa podľa opisu keď ona ma ,, problém,, ty skáčes
ale ked ty máš problém tak ,, čo to má snou,,a dáva ruky preč
@henrikir mne to nevyhovuje ale viem sa s tým zmieriť ak mi tu budú písať ženy ktoré majú nízke libido :D ,chcem asi len také potvrdenie ..rozčuľuje ma ako tu na fóre píšu ženy ako to stále chcú ako to majú niekoľkokrát za týždeň, chcem potvrdenie slov mojej ženy že takáto frekvencia je úplne normálna
@anonym_autor jooj ale to čo píšu ženy na MK treba brať s veeelkou rezervou nech už sa to týka čohokoľvek.
@anonym_autor jooj ale to čo píšu ženy na MK treba brať s veeelkou rezervou nech už sa to týka čohokoľvek.
@anonym_4970be veď v to dúfam, že mi tu budú písať ženy ktoré ľúbia svojich mužov ale proste nepotrebuju až tak sex k životu
Najprv napis ako dlho ste manzelia, kolko deti, aky vek deti, aky je vas vek 🙂 Podla toho co pises moze byt, ze ta ma manzelka za dotieraveho a malo muzneho to by moholo jej libido znizit (len taka myslienka).
@anonym_autor no pre mňa to normálna frekvencia s milovaným a zdravým partnerom nie je.
Najprv napis ako dlho ste manzelia, kolko deti, aky vek deti, aky je vas vek 🙂 Podla toho co pises moze byt, ze ta ma manzelka za dotieraveho a malo muzneho to by moholo jej libido znizit (len taka myslienka).
@anonym_4b38b5 15r manželia, 1 dieťa 8r, vek 37 obaja.. dotieravý niesom ..sex skoro nenavrhujem lebo viem že nemá chuť, skrátka toto je dlhoročná vec ...bozky,dotyky,hladenie všetko robím bez sexuálneho podtonu ...
@anonym_autor podľa mňa je to veľmi individuálne, mňa môj muž priťahuje a tak by mi táto frekvencia absolútne nestačila. Možno nie si dobrý milenec… alebo ta až tak neľúbi, alebo je frigidna… pretože úplne bežne to podľa mňa nie je.
@anonym_4970be veď v to dúfam, že mi tu budú písať ženy ktoré ľúbia svojich mužov ale proste nepotrebuju až tak sex k životu
@anonym_autor My obaja máme nízke libido. Veľa práce a podobne a väčšinou sme radi keď sedíme na riti aspoň hodinu v klude. Takže u nas veľakrát sa stane že neni sex mesiac 2. Niekedy raz za 2 týždne ale časťejšie nie a to väčinou v piatok alebo v sobotu, lebo cez týždeň sme unavení, v nedelu depkujeme že príde pondelok 😂 Nám to bohato stačí
@anonym_autor podľa mňa je to veľmi individuálne, mňa môj muž priťahuje a tak by mi táto frekvencia absolútne nestačila. Možno nie si dobrý milenec… alebo ta až tak neľúbi, alebo je frigidna… pretože úplne bežne to podľa mňa nie je.
@mane01 možno niesom dobrý milenec, aj nad tým som rozmýšľal ...ale sex končí stále orgazmom, a vidno že je vzrušená(výrazná vlhkosť)..ja o sebe nehovorím že som nejaky fešák ani sa za neho nepovažujem ..ale cvicim,mám dobrú postavu ..manželka sa o mne vyjadruje že som fešak,a iné ženy tiež dokonca často pred manzelkou
@anonym_autor My obaja máme nízke libido. Veľa práce a podobne a väčšinou sme radi keď sedíme na riti aspoň hodinu v klude. Takže u nas veľakrát sa stane že neni sex mesiac 2. Niekedy raz za 2 týždne ale časťejšie nie a to väčinou v piatok alebo v sobotu, lebo cez týždeň sme unavení, v nedelu depkujeme že príde pondelok 😂 Nám to bohato stačí
@anonym_4ae5be ďakujem..ono to je najlepšia vec aká môže vo vzťahu byť keď majú partneri rovnaké alebo aspoň podobne libido
ser na nu
A kvalita sexu je aka... aka je dlha predohra, spravi sa vobec? Ono obcas to zenu proste nebavi a po case ju to prestane bavit sa premahat ked s toho aj tak nic nema... rozpravaj sa s nou, kup hracky, pouzivaj ich... raz za mesiac je strasne malo, asi pre kazdeho...
Si ťa okonovala a tebe nič iné neostalo len skákať a modliť sa za sex raz do mesiaca
Láska ako vyšitá a veľmi jej na tebe ,,záleží ,,
Ale ked si s tým ok
A kvalita sexu je aka... aka je dlha predohra, spravi sa vobec? Ono obcas to zenu proste nebavi a po case ju to prestane bavit sa premahat ked s toho aj tak nic nema... rozpravaj sa s nou, kup hracky, pouzivaj ich... raz za mesiac je strasne malo, asi pre kazdeho...
@anonym_217a44 písal som vyššie pri sexe ma stále orgazmus, vidno že je vzrušená ...predohra je dobrá ..mám ju rád a užívam si ju ...ja skrátka mám rád sex,som vasnivy..rád sa dotýkam..stlacam ...bozkávam skrátka snažím sa aby to bolo dobré ...
Len ci ti to nepredstiera... aby to bolo rychlo za nou... ani ja nemam "stale" orgazmus a to sex zboznujem, ale tak dajme tomu... ono najcastejsi dovod rozvodov je nespokojnost v tejto oblasti, proste neni intimita, neni partnerstvo,, vytrati sa to...
@anonym_autor kamarát má takúto manželku,jej išlo len o deti,viac ako 2x do mesiaca záujem nemá.Dostal povolenie riešiť to mimo manželstva...
@anonym_autor ber to pozitivne to je 12x za rok. 😀 porozpravaj sa s nou otvorene pri pohari vina
hlásim sa, som v manželstve a stačilo by mi to za mesiac
Ale premôžem sa kvôli manželovi ,2-3x týždenne
moze byt asexual, moze mat nizke libido, moze mat hormonalny problem, ak je ochotna o tom hovorit skuste zistit ci je zdravotne ok. moze ta lubit ale nemusi potrebovat sex. ludia sme rozni. to ze si tu precitas ako niektore chu 3x denne neznamena ze su take vsetky. ved tu pise mnoho zien ze ich muom staci sex raz za uhorsky rok. takze asi sa to tyka oboch pohlavi ze niekto nie je az tak fyzicky zalozeny.
moze to byt skutocne problem v hormonoch, moze byt v perimenopauze dovodov moze byt milion.
nemusis sa s tym zmierit pokial by bola ochotna o tom hovorit a pripadne skusit zistit ci by sa to kvoli tebe nedalo trochu zmenit ak ta lubi. tym nemyslim ze sa ma do toho nutit ale aspon zistit ci je zdravotne ok.
@anonym_autor kamarát má takúto manželku,jej išlo len o deti,viac ako 2x do mesiaca záujem nemá.Dostal povolenie riešiť to mimo manželstva...
@rozculena ono zas ona si ma stráži, je dosť žiarlivá to by určite nezniesla žeby som mal sex inde ..na nej vidno že má nízku chuť
hlásim sa, som v manželstve a stačilo by mi to za mesiac
Ale premôžem sa kvôli manželovi ,2-3x týždenne
@anonym_da293b ďakujem, dúfam že tu bude takýchto komentárov pribúdať
Len ci ti to nepredstiera... aby to bolo rychlo za nou... ani ja nemam "stale" orgazmus a to sex zboznujem, ale tak dajme tomu... ono najcastejsi dovod rozvodov je nespokojnost v tejto oblasti, proste neni intimita, neni partnerstvo,, vytrati sa to...
@anonym_217a44 ona tak nepotrebuje sex že nevie ani zahrať orgazmus :D
uz si tu pisal, tolko rad si tam mal a nie, existuju aj zeny, ktore maju chut na sex aj kazdy den, aj kazdy druhy
uz si tu pisal, tolko rad si tam mal a nie, existuju aj zeny, ktore maju chut na sex aj kazdy den, aj kazdy druhy
@anonym_675cc8 kde som písal, píšem tu prvý krat
@anonym_autor vsetko je o dohode. Ty potrebujes viac a ona menej. Mozno by stalo za pokus zvysit na 2x za mesiac. Ze je to lepsie, nez hladat inde, to snad vie. Mozno by ste boli konecne obaja spokojni. Komunikujte doma.

pokial ti tvrdi, ze je vsetko v poriadku a inde nejak nepocitujes, ze by sa nieco zmenilo, tak jej jednoducho len kleslo libido. vela parov takto funguje, vela zien to takto ma a v niektorych pripadoch dokonca aj muzi toho sexu potrebuju menej ako ich polovicky. je to uplne normalne, obcas sa to stava a ovplyvnit to nevies. zalezi vsak na tom, ci to vam obom takto vyhovuje alebo nie. 🙂