icon

Moja manželka má chuť na sex 1x za mesiac

16. dec 2025

Moja manželka má chuť na sex 1x za mesiac, pre mňa je to velmi nízka frekvencia. Počas dňa jej prejavujem lásku, objímam ju, bozkávam, hladím. Rozprávam sa s ňou snažím sa ju podporiť ,rozveseliť keď ma ťažký deň a podobne. V domácnosti nemusí pomaly nič ..upracem,navarim,všetko platím ja.Rozhovory prebehli, vie že mi je to málo.
Odpoveď bola že nemusíme vôbec alebo že každá žena má chuť raz za mesiac prípadne aj menej. Ako čo chcem od tejto témy ..chcel by som podporu od žien ktoré majú tiež nižšie libido,skrátka proste nech mi potvrdia to že sex raz za mesiac je v pohode,je vo vzťahoch úplne bežný a ja sa s tým zmierim 🙂

anonym_ecfbcd
16. dec 2025

@anonym_autor tiež by som nechcela sex s niekým kto píše na mamičkovské fórum

anonym_edeeb3
16. dec 2025

Ano, obcas to tak vyjde-lebo deti, nevhodny cas ked je chut, unava na oboch stranach, nie uz perioda kazdy mesiac a pravidelne-hormonalne kolisanie. Zhodli sme sa, ze proste su aj ine hodnoty, sme pri sebe, kazdy mame uz vazny vztah za sebou a uvedomenie si-ze nie sex je to co ma byt na prvom mieste. Obcas ma to riadne stve, ale co urobis-zivot. Lubim svojeho manzela a on mna.

anonym_5f6d71
16. dec 2025
@henrikir

pokial ti tvrdi, ze je vsetko v poriadku a inde nejak nepocitujes, ze by sa nieco zmenilo, tak jej jednoducho len kleslo libido. vela parov takto funguje, vela zien to takto ma a v niektorych pripadoch dokonca aj muzi toho sexu potrebuju menej ako ich polovicky. je to uplne normalne, obcas sa to stava a ovplyvnit to nevies. zalezi vsak na tom, ci to vam obom takto vyhovuje alebo nie. 🙂

@henrikir u nás je to zas opačne, že ja potrebujem viac ale muž nie. Sme spolu 15 rokov, ja mám 37, on ma 40 a dieťa má takmer 9... Doma robím všetko ja, platiť neplatí všetko on, takže tieto okolnosti asi nehrajú úplne rolu, ale napadlo mi, že by si ju mohol vziať niekam na rande, len vy dvaja, prípadne ak môžte, tak na víkend. Znova sa zblížiť, porozprávať sa, bez toho že by si čakal sex, možno bude iniciatívna ona. Veľa veci môže byť za tým, nejaké hormóny, stres v práci... Alebo neviem, nie je hlavou pri niekom inom?

mane01
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_217a44 ona tak nepotrebuje sex že nevie ani zahrať orgazmus :D

@anonym_autor by si sa divil, čo vieme my ženy zahrať 😂

tinqua
16. dec 2025

Tvoja otázka nestojí správne....nejde o to, či je sex raz za mesiac normálny podľa štatistík alebo skúseností iných žien. Ide o to, že pre teba je to málo a to je jediný relevantný údaj.....vzťah nie je založený na priemere populácie, ale na kompatibilite dvoch konkrétnych ľudí. Ak jeden partner hovorí mne to stačí a druhý mne to nestačí, nejde o to, kto má pravdu, ale o to, či sa ten rozdiel dá riešiť, alebo sa má jeden z vás naučiť potláčať vlastnú potrebu....sex raz za mesiac môže byť úplne v poriadku v páre, kde sú na tom obaja rovnako nastavení. Rovnako ako je v poriadku sex niekoľkokrát do týždňa tam, kde to vyhovuje obom.....norma neexistuje. Existuje len zhoda alebo nezhoda. Ak sa máš zmieriť, tak si aspoň úprimne priznaj, s čím sa zmieruješ, že v oblasti intimity budeš dlhodobo fungovať pod svojím prirodzeným nastavením a to je vedomá voľba, nie objektívna "realita vzťahov"....a posledná vec, ak riešením nesúladu potrieb je veta "tak to majú ženy",
tak sa nehovorí o vašom partnerstve, ale o zovšeobecnení, ktoré má umlčať diskusiu

anonym_f9fe00
16. dec 2025

@anonym_autor moja sex nechce vobec. Teba raz za mesiac uprimne zavidim.

anonym_675cc8
16. dec 2025
@anonym_f9fe00

@anonym_f9fe00 mojmu nestacilo ani 2 x za tyzden, uz nahanal ine

autor
16. dec 2025
@anonym_f9fe00

@anonym_f9fe00 aj toto som potreboval počuť :D nič v zlom

anonym_f9fe00
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_f9fe00 aj toto som potreboval počuť :D nič v zlom

@anonym_autor vaz si ju keby ste sa rozviedli ja raz za mesiac beriem 😄

yoginka231
16. dec 2025

Môžu to byt hormony alebo zdravotné problémy. Ale nieje to normálne mat 1 krat mesačne chut na sex. Športuje? Môže si spravit dat krvny obraz.

Inak ja som mala tiež takeho priatela a kopla som ho do zadku. Ale ked mate dieta a inak ste štastny...

Za mna by to malo byt o kompromise, však mne sa niekedy nechce mat sex, niekedy sa mi nechce ist do mesta, nechce sa mi stretnut so svokrou a i tak sa prekonam a idem na kompromis lebo o tom je vztah.

Ak jeden z partnerov sa odmieta prisposobit a urobit kompromis je to zvlastne a podla mna to bude aj v inych oblastiach zivota.

anonym_f7eb9c
16. dec 2025

Koľko má rokov? Pokiaľ nie ste dôchodci tak je to malá frekvencia a určite nie je bežné že to žena chce raz do mesiaca alebo menej. Aj keby bola tak tebe to takto nevyhovuje s na tom záleži”. Ak je všetko čo píšeš naozaj pravda (to ako velmi sa snažíš) tak ti nepomôže nič len dookola sa z nej snažiť dostať prečo je to tak a čo s tým. Jednoducho neustup, povedz jej že to teraz idete riešiť a vyriešte to. Mne klesla po pôrode chuť na styk, proste je to tak. Ale stále máme teda výrazne častejšie ako vy, len menej často ako predtým. A úprimne ma to mrzí a riešime to s mužom, nie že mu len poviem že nemam chuť a dosť.

anonym_f7eb9c
16. dec 2025

Aha prečítala som teraz že 37r, tak na ten vek takáto frekvencia bežná určite nie je ako tvrdí.

anonym_7c75c8
16. dec 2025
@anonym_autor

@henrikir mne to nevyhovuje ale viem sa s tým zmieriť ak mi tu budú písať ženy ktoré majú nízke libido :D ,chcem asi len také potvrdenie ..rozčuľuje ma ako tu na fóre píšu ženy ako to stále chcú ako to majú niekoľkokrát za týždeň, chcem potvrdenie slov mojej ženy že takáto frekvencia je úplne normálna

@anonym_autor Ja by som pokojne aj každý druhý deň. Ale manžel už nemá takú chuť. Tak sa snažíme aspoň 1-2x za týždeň.
Ale tiež to boli roky bojov a plaču. Vyhrážok. Prosto už som z frustrácie nevedela ako to riešiť.

stanislavicenka
16. dec 2025

@anonym_autor ved na nazor inych sa mozes vykaslat. Preco by ta mala frekvencia inych parov v posteli rozculovat?
Pre mna je to tazko pochopitelne, ake je fungovanie tvojej manzelky. Ale tebe to moze byt jedno

beronsche
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_da293b ďakujem, dúfam že tu bude takýchto komentárov pribúdať

@anonym_autor načo ti to vlastne bude?
Keď zistíš, ze viac žien je takých ako tá tvoja, budeš sa cítiť lepšie? Bude ti sex menej chýbať?

Jedno je isté, koľko ľudí, toľko chutí.. výsledok závisi od vzorky, ktorej sa pýtaš.
A áno, sú páry, ktoré majú sex 1x mesačne a menej, potom také, ktoré ho majú denne.
Dolezite je, aby ste ladili, čo sa u vás nedeje..
Išla by som cestou manželskej poradne, sexuológa, alebo take niečo. Z dlhodobého hľadiska to totiž na váš vzťah bude mať silné negatívny vplyv.

anonym_cba7a2
16. dec 2025

@anonym_autor trocha ju opi😉ja nie som sexuálna dračica, ale to je zúfalo málo na ten vek.A možno si sa stal viac ženou ako chlapom mi nehovor, že keď by si ju začal zvádzať, že nepristúpi na sex.Co spraví odíde zo spálne?To potom môže žiť aj so susedom k manželstvu patrí nejaká intimita.Ja mám o 7 r viac a chce sa mi viac ako mužovi😆normálne ju zved ako poriadny chlap môj muž bol tiež zo začiatku, že keď chces sex tak bude, ak by som nechcela pol roka tak nebude

autor
16. dec 2025

Ďakujem za komentáre, každopádne nechcem zahodiť vzťah,lásku,rodinu všetko čo sme vybudovali kvôli sexu. Rozhovory prebiehali skrátka nemá chuť pričom to nebolo takto vždy. Píšete že niektoré sa premahate kvôli mužovi..takto to ja napr. nechcem ja potrebujem vašen,chuť,hravosť,chtič a nielen "vrznut si" keď to mám takto napísať. Kúpil som jej doplnok MACU, tak uvidíme zázraky od toho nečakam ale aspoň vyskúšame, súhlasila s tým tak som aspoň rád že je tomu naklonená

beronsche
16. dec 2025
@anonym_autor

Ďakujem za komentáre, každopádne nechcem zahodiť vzťah,lásku,rodinu všetko čo sme vybudovali kvôli sexu. Rozhovory prebiehali skrátka nemá chuť pričom to nebolo takto vždy. Píšete že niektoré sa premahate kvôli mužovi..takto to ja napr. nechcem ja potrebujem vašen,chuť,hravosť,chtič a nielen "vrznut si" keď to mám takto napísať. Kúpil som jej doplnok MACU, tak uvidíme zázraky od toho nečakam ale aspoň vyskúšame, súhlasila s tým tak som aspoň rád že je tomu naklonená

@anonym_autor "nebolo to takto vždy" otázka teda znie - čo sa teda zmenilo? Tam musíte začat..

autor
16. dec 2025
@beronsche

@anonym_autor "nebolo to takto vždy" otázka teda znie - čo sa teda zmenilo? Tam musíte začat..

@beronsche že nemá chuť,že už s vekom to tak skrátka je, je unavená a podobne

autor
16. dec 2025
@beronsche

@beronsche ešteže jej kamarátky hovoria že aj oni chcú len raz za mesiac a niektoré ešte aj menej takže to je normálne vraj časom všade 🙂

beronsche
16. dec 2025
@anonym_autor

@beronsche že nemá chuť,že už s vekom to tak skrátka je, je unavená a podobne

@anonym_autor to nie je dôvod, toto je príčina.
Vekom to nie je. Nemôže byť v predčasnej perimenopauze?
Každopádne, ak to ona riešiť nechce a jej mantra je "to je vekom a je to ok", nezmozes nič.

beronsche
16. dec 2025
@anonym_autor

@beronsche ešteže jej kamarátky hovoria že aj oni chcú len raz za mesiac a niektoré ešte aj menej takže to je normálne vraj časom všade 🙂

@anonym_autor ste v zvláštnej sociálnej bubline..

maminkadeticiek
16. dec 2025

Rob dalej doma vsetko co robis,v tomtonpokracuj.Ale prestan jej prejavovat naklonnost.Zvykla si ze je to automaticke.Ked sa spyta co sa deje povedz ze tak dlhobl ta odmietala ze city k nej ochladli.Uvidis tu otocku!Ale neze na to skocis po 1 dni!

anonym_478992
16. dec 2025

Skús sa na čas trochu stiahnuť, menej dotykov, pozornosti, buď aj ty unavený a trochu občas nedostupný.

mogaa
16. dec 2025
@anonym_autor

@henrikir mne to nevyhovuje ale viem sa s tým zmieriť ak mi tu budú písať ženy ktoré majú nízke libido :D ,chcem asi len také potvrdenie ..rozčuľuje ma ako tu na fóre píšu ženy ako to stále chcú ako to majú niekoľkokrát za týždeň, chcem potvrdenie slov mojej ženy že takáto frekvencia je úplne normálna

@anonym_autor normálne je to, čo vyhovuje obom....takže žena čo je viac náruživá ti povie že je to nič, že normálne je 20x v mesiaci, ďaľšia ti povie že normálne je 1x týždenne a tá tvoja 1x mesačne....čo ti to pomôže? buď s nou ostaň a skúste nájsť komromis aspom 23x do mesiaca, alebo sa rozíďte alebo si nájdi milenku...

anonym_4d873d
16. dec 2025

Mam taku kamaratku. Povedala mi presne tu fekvenciu raz za mesiac. Takych zien je vela, len sa “nepochvalia”, lebo to nie je cool.

mogaa
16. dec 2025

myslela som 2-3x mesačne, nie 2🙂3x

anonym_e35e06
16. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor neexistuje optimálna frekvencia, vždy je to o nastavení oboch. Napíše ti tu xy ľudí že 1x mesačne je v pohode a xy ľudí že je to málo, možno aj veľa 😄. Čo to hovorí o tebe/vás? Absolútne nič. Pozri, napíšem ti z vlastnej skúsenosti. Ja som veľmi vášnivý a temperamentný človek, ľahko a rýchlo dosahujem orgazmus, som hravá, otvorená experimentom, milujem keď muž vďaka mne dosiahne veľkolepé vyvrcholenie, no sen každého muža. Keď sme spolu s manželom začali po dvadsiatke chodiť, tak sme to robili 3-4x denne, často z mojej iniciatívy. Teraz, po 15 rokoch, som stále vášnivá, temperamentná, ľahko dosahujem orgazmus a všetko čo som písala vyššie ... ALE ... potreba frekvencie sexu sa rapídne, ale totálne rapídne znížila. V podstate by mi stačilo keby som sa tak 2x do mesiaca spravila aj sama, keďže je to u mňa pár minútová záležitosť, otravuje ma už keď je to dlhé, nebavia má predohry, dohry, tie hlúposti okolo ... manžel je s tým úplne v pohode a mňa to tiež vôbec netrápi, len je zvláštne ako sa to vekom otočilo a nemyslím si že sa to už zmení. A pritom manžela milujem stále. Tým chcem povedať to čo píšem v úvode, že s akýmkoľvek nastavením musia byť v pohode vo vzťahu obaja a vtedy neexistuje všeobecné "správne optimum".

anonym_4d873d
16. dec 2025

Ak je jeden z problemov to, ze manzelkinu lasku merias cez jej tuzbu milovat sa, mam pre teba dobru spravu. Zeny lasku k muzom vedia prezivat uplne inak.
A su zeny, ktore sice chut nemaju, ale bavi ich, ked ich muz zvadza, ma zaujem, jednoducho ich chce a preto ich aj sex bavi, hoci ich zaroven nebavi 😜.

autor
16. dec 2025
@anonym_4d873d

Mam taku kamaratku. Povedala mi presne tu fekvenciu raz za mesiac. Takych zien je vela, len sa “nepochvalia”, lebo to nie je cool.

@anonym_4d873d tiež tomu verím aj z rozprávania chlapov,kolegov a pod. alebo aj tie klasicke klišé vtipy "o ženskom boleni hlavy" ..