Moja manželka má chuť na sex 1x za mesiac
Moja manželka má chuť na sex 1x za mesiac, pre mňa je to velmi nízka frekvencia. Počas dňa jej prejavujem lásku, objímam ju, bozkávam, hladím. Rozprávam sa s ňou snažím sa ju podporiť ,rozveseliť keď ma ťažký deň a podobne. V domácnosti nemusí pomaly nič ..upracem,navarim,všetko platím ja.Rozhovory prebehli, vie že mi je to málo.
Odpoveď bola že nemusíme vôbec alebo že každá žena má chuť raz za mesiac prípadne aj menej. Ako čo chcem od tejto témy ..chcel by som podporu od žien ktoré majú tiež nižšie libido,skrátka proste nech mi potvrdia to že sex raz za mesiac je v pohode,je vo vzťahoch úplne bežný a ja sa s tým zmierim 🙂
@anonym_autor v podľa tvojho opisu, vyznieva Vaše manzelstvo až veľmi ukážkovo....ale niekde bude problém ...buď ju nepritahujes, alebo je niečo čo jej vadi...nedočítala sim sa či taka bola vždy.. a ešte ma napadlo ak taka nebola v minulosti môže to byt začínajúci perimenopauza a s tým spojená hormonálna nerovnováha...možno by som skúsila aj hormonálny profil na gynde aby toto vylucila
@lala123 neviem čo je z opisu ukážkové, normálne manželstvo 🙂 myslím si že to budú tie hormóny skôr, hovorí že sa jej páčim a to nie mne ale keď v rozhovore prisla téma medzi kamarátkami na to tak sa bavili medzi sebou viac krát že vyzerám dobre, my sme sa bavili o tom viac krát ..je to aj v diskusii spomenuté už
Autor my dvaja by sme si veľmi rozumeli,škoda,že nieste my spolu ,ja mam vysoké libido aj po dvoch deťoch v 38 rokoch.Ja potrebujem sex aspoň 5 krát do týždňa, manželovi stačí raz za mesiac
Raz do mesiaca? To ti ešte asi aj závidím. Chcel by som to tak 3 krát do týždňa. Manželku mám perfektnú no v tejto oblasti ( po narodení dcéry) je úplne k ničomu.
Nebol by problém nájsť bokovku. Len nevedel by som sam zo sebou žiť sklamať osobu za ktoru by som život položil. Tak ako asi aj ty len ticho trpnem a čakám na kedy to zlepší. Zjej strany je to psychicky (stres v práci a pod. ) Síce sa nažím v rámci možností podporiť len súčasne som bez toho veľmi nervózny, podráždený. Tak je to taký začarovaný kruh. Ak si našiel riešenie sem sním.
Dáme si gule odrezať 😀😀
Raz do mesiaca? To ti ešte asi aj závidím. Chcel by som to tak 3 krát do týždňa. Manželku mám perfektnú no v tejto oblasti ( po narodení dcéry) je úplne k ničomu.
Nebol by problém nájsť bokovku. Len nevedel by som sam zo sebou žiť sklamať osobu za ktoru by som život položil. Tak ako asi aj ty len ticho trpnem a čakám na kedy to zlepší. Zjej strany je to psychicky (stres v práci a pod. ) Síce sa nažím v rámci možností podporiť len súčasne som bez toho veľmi nervózny, podráždený. Tak je to taký začarovaný kruh. Ak si našiel riešenie sem sním.
Dáme si gule odrezať 😀😀
@anonym_57793b Ver,že sa to nikdy nezlepší,píšem z vlastnej skúsenosti.Bud je človek ktorý sex miluje ,a potom je človek ktorý ho nepottrbuje ,nič medzi tým není.Ja len neviem pochopiť prečo su vždy taky vo vzťahu,čo jeden sex miluje a druhému stačí raz za mesiac alebo raz za dva mesiace.A to,že máte dcérku to tým nebude, ja mam deti dve malé chodím do práce na 8 hodín každý deň,dona robím všetko co sa domácich prác týka aj okolo deti,a sexovala by som denne.Len môj manžel sex nemá ani na mysli
@anonym_57793b Ver,že sa to nikdy nezlepší,píšem z vlastnej skúsenosti.Bud je človek ktorý sex miluje ,a potom je človek ktorý ho nepottrbuje ,nič medzi tým není.Ja len neviem pochopiť prečo su vždy taky vo vzťahu,čo jeden sex miluje a druhému stačí raz za mesiac alebo raz za dva mesiace.A to,že máte dcérku to tým nebude, ja mam deti dve malé chodím do práce na 8 hodín každý deň,dona robím všetko co sa domácich prác týka aj okolo deti,a sexovala by som denne.Len môj manžel sex nemá ani na mysli
@anonym_424dab ešte môže byť, že vo vzťahu sa niečo pokazilo, a preto aj chuť na sex pominula. Ja napríklad sex milujem a vždy som milovala, no s terajším partnerom to momentálne z mojej strany moc nefunguje. Klapalo to super, len potom mi povedal veci, ktoré mi veľmi ublížili a chuť na sex s ním skoro úplne pominula. Chuť na sex mám stále, no nie s ním. Trvá to vyše roka a neviem, ako to vyriešiť
@anonym_autor no keď už som to písala aj v inej téme napíšem aj tu. Ja nemám chuť na sex vôbec ale tak premohla som sa keď som mala vzťah. Čo už.
Tebe to vadí, nerozumiete si v tom, možno to povedie k rozpadu vzťahu. Mňa len troška zaráža že ty robíš veľa, všetko platíš a ona nič. Mňa by skôr štvalo toto ale tak každý to má nastavené inak
@anonym_autor no keď už som to písala aj v inej téme napíšem aj tu. Ja nemám chuť na sex vôbec ale tak premohla som sa keď som mala vzťah. Čo už.
Tebe to vadí, nerozumiete si v tom, možno to povedie k rozpadu vzťahu. Mňa len troška zaráža že ty robíš veľa, všetko platíš a ona nič. Mňa by skôr štvalo toto ale tak každý to má nastavené inak
@anonym_335825 to mi zas nejak nevadí zarobím dobre, finančne to nejako neriesim 🙂
@anonym_autor prečítaj si tú diskusiu. Straaasne veľa žien tam píše o nulovom libide.
@ankare áno ja si tiez myslím že pokles libida u žien vekom, v dlhodobých vzťahoch a podobne je štatisticky veľmi výrazný
@ankare áno ja si tiez myslím že pokles libida u žien vekom, v dlhodobých vzťahoch a podobne je štatisticky veľmi výrazný
@anonym_autor u mňa to nie je vekom. Mám 25 a nikdy ma to nebralo, už by som to nechcela
@anonym_autor u mňa to nie je vekom. Mám 25 a nikdy ma to nebralo, už by som to nechcela
@anonym_335825 veď to chápem, ja mám testosterónu na rozdávanie, cvičím, cítim neustále veľa energie ..pre mňa je to relax a xy ďalších vecí ..ale rozumiem že každý to má inak
@anonym_424dab ja sa priklanam k tvojmu nazoru. Som na tom, ako ty. Jediny rozdiel, ze muza nemusim prehovarat. Cely den sa okolo toho krutime🙂

@anonym_autor v podľa tvojho opisu, vyznieva Vaše manzelstvo až veľmi ukážkovo....ale niekde bude problém ...buď ju nepritahujes, alebo je niečo čo jej vadi...nedočítala sim sa či taka bola vždy.. a ešte ma napadlo ak taka nebola v minulosti môže to byt začínajúci perimenopauza a s tým spojená hormonálna nerovnováha...možno by som skúsila aj hormonálny profil na gynde aby toto vylucila