Moja manželka má chuť na sex 1x za mesiac
Moja manželka má chuť na sex 1x za mesiac, pre mňa je to velmi nízka frekvencia. Počas dňa jej prejavujem lásku, objímam ju, bozkávam, hladím. Rozprávam sa s ňou snažím sa ju podporiť ,rozveseliť keď ma ťažký deň a podobne. V domácnosti nemusí pomaly nič ..upracem,navarim,všetko platím ja.Rozhovory prebehli, vie že mi je to málo.
Odpoveď bola že nemusíme vôbec alebo že každá žena má chuť raz za mesiac prípadne aj menej. Ako čo chcem od tejto témy ..chcel by som podporu od žien ktoré majú tiež nižšie libido,skrátka proste nech mi potvrdia to že sex raz za mesiac je v pohode,je vo vzťahoch úplne bežný a ja sa s tým zmierim 🙂
@anonym_autor ty si sa znizila uz len tym ze tu popisujes praktiky z domova ,z takej ako si ty musi mat chlap veru radost
@slnecnica145 ty chápeš čo je anonymný príspevok? Či si hackerka a ideš vystopovať identitu, aby si ho nabonzovala manželke za to, že sa snaží riešiť ich situáciu? 😀
Neviem kto všetko ma označil no nie nemá môj manžel nikoho nechodí nikam, je doma s nami s rodinou a je spokojný. Nie každý potrebuje sex dennodenne, sú ľudia čo vedia žiť kľudne aj bez toho. Len málokto sa k tomu prizná lebo aj tu niektoré hneď blbé reči že neverím alebo musí mať milenku. Poznám viac párov manželov ktorý nemajú sex a majú pekný život.
menej sa prejavuj, hnes sa preberie :D treba prestat sa na nu liepat, menej si vsimat, viac byt chlap a menej prachovka... a uvidis ;)
Raz za mesiac je málo...
v 37 sa šuká čo to dá 🤤 v 50 si plánujete vrznúť raz za rok? 😳
@anonym_autor lenze to si asi iba ty myslis, ze robis dotyky, hladenie a bozky bez sexualneho kontextu.
Ona to isto berie - jezisi kriste, uz zase po mne smatra, zase otravuje, zase nieco chce.
Moj to ma tiez v oblube, naj ma plesnit po zadku. Ok, beriem, chlapom sa to asi paci. Ale po rokoch mam uz ozaj averziu. Ja sa pri tom citim ako jalovica na trhu, tu tiez najprv pred kupou poriadne poobchytkavaju a potlapu po zadnici.
To je tak antieroticke a antisexualne, ze aj keby som mala vtedy chut na neviem co, po tomto je akakolvek chut na cokolvek hlboko pod bodom mrazu.
Nepotrebujem oblapavanie, obchytkavanie, potrebujem normalnu beznu ludsku pritomnost, vybehnut do mesta, na prechadzku, na obed, pozriet si spolu vecer komediu. Travit spolu cas. Ale nezavazne. Nie s ocakavanim, ze za tym nieco bude.
Lenze to vacsinou vy nedokazete, lebo aj ked si vy myslite, ze nedavate sexualne umysly najavo, omyl, z vas to krici na mile daleko.
Ja mam rada, ked ten sex vyjde ako mila nahoda prave z tych spolocne stravenych chvil. Ale bez tlaku na pozadi, ze to ma byt akoze odmena zato, ze sa chlap obetuje napr. na vecerny romantikus film.
To jeho ocakavanie nieco za nieco ma odradza, total to zabija akukolvek vasen vo mne.
Ja uz dokonca len zo sposobu chodze pocujem a poznam, ze ide za mnou sa vtierat, s tym ze akoze, ved ja ta chcem iba nezavazne pohladkat, nic nechcem, ale chce, jasne ze chce. Ja to proste uz poznam, a v ten moment uz krutim ocami sama pre seba, a nalada je v haji.
Pri beznom zivotnom kolotoci - robota, domacnost, deti, unava, nespavost su pre mna postelive radovanky bohuzial len dalsia robota naviac.
@anonym_43a4ec "total to zabija akukolvek vasen vo mne" veď ty vôbec nie si vášnivá 🙈
@anonym_5e6420 fuj pisem na uchylacky ktore vesaju na nos cudzim ludom o svojom sukromi ty jeblina
@slnecnica145
teba musi tvoje okolie milovat, vsak? Teba clovek raz stretne a potom ta obchadza oblukom. Vižarujes riadne odpudivu energiu zo seba. Zamysli sa nad tym, ako ta vnimaju cudzi ludia, velka slava to nebude, vsak?
Ries si svoju frustraciu inak ta zožerie a budes este hnusnesia. Zrochu sebalásky by nezaskodilo.
@anonym_3a22b5 jasné že boli hádky ako v každom vzťahu, ale teraz je všetko v pohode ..rokmi sme sa naučili spolu komunikovať, píšem že bežné lezime večer v objatí a pozeráme TV,hladine sa pritom po rukách..po vlasoch ...keď ideme spať objimame sa a bozkávame
@anonym_autor kolko rokov mas ty a kolko ona?
@anonym_autor no a koľko má ona rokov? Nemôže byť v prechode? ( Okolo 40tky). Vtedy ide libido rapídne dole.
@joannita mam 40 a sexujem jak za mladi😄😄😄
To ze ma manzelka orgazmus, nemusi nic znamenat. Pre zenu je milovanie 100x lepsie ked je najprv PORIADNA predohra (ktora zacina “v kuchyni” tj ze nastavujes dobru atmosferu) a potom je aj ten orgazmus uplne iny.
@anonym_4d873d predohra, vasen, bozkavanie... 🤪🤪🤪
@anonym_autor ked ma muz hladka, bozkava, 2vecery by som bez sexu nevydrzala.. ved tym to zacina. Mavate aj predohru? 69? Pozerate pikantne videa? To by ju nevzpruzilo? Okorenit to. Povenovat sa jej prsiam, polaskat jej prirodzenie.. proste ju uplne vydrazdit. Hmmm?

@slnecnica145 ale no zas sa nemusíš znižovať nadavkami
@anonym_autor ty si sa znizila uz len tym ze tu popisujes praktiky z domova ,z takej ako si ty musi mat chlap veru radost