Moja žena má problém - odmieta ma ako muža
Som ako takmer každý chlap. Mam rad sex. Ked ho nemam pozriem video alebo si dám studenu sprchu. Moja zena ale nepozrie video ani neda studenu sprchu. Mnohorazy to je dlhsie ako niekolko tyzdnov. Naposledy 11 mesiacov.. sme spolu siesty rok a mame dve deti (5 a 3) bezne to je odpoved nemam cas, su tu deti, som unavena! Je vela hodin, je zavcasu, nemozem lebo(to uplne chapem- vtedy mavam 10 dni videii a studenych sprch. Ale dvakrat za mesiac ak mame sex tak to je vela. Samozrejme ze to trva minutku lebo od sameho vzrusenia som hotovy takmer hned ked sa odhali.. naposledy na mna nakricala ze “” kedy som ta ja pred odchodom do prace(pracuje v obyvacke, a zacat mala az za dve hodiny) pred tebou stala naha a chcela po tebe sex?!”” Moja odpoved bola rychla. Povedal som: “ ty nikdy milacik”.. bozky nedostavam lebo jej vadia fuzy a brada ale nechce po mne aby som sa oholil lebo sa jej paci ked som zarasteny. Som asi pekne zufaly ked pisem na modreho kona. Skor hladam utechu ale budem vdacny aj za kritiku ci nejake rozumne napady na vyriesenie moje situacie
@86peter86 jej sa chut zo dna na den nevrati, lebo ty mas sexualne potreby. Skor ju tvoje naliehave potreby odpudzuju. Treba zacat nanovo budovat stratenu intimitu medzi vami. Zeny to maju inak ako muzi. Zeny nepotrebuju sexom vybijat nejake napatie ako muzi. Zeny potrebuju okolo sexu tie neviditelne malickosti, ktore tomu vsetkemu davaju iskru.
@86peter86 ked obaja pracujete z domu, kto sa venuje detom? Kto sa stara o chod domacnosti? Kto chysta a dava detom a celej rodine ranajky, desiatu, obed atd.? Kto nakupuje? Kto deti venci a zabava? Mate toto podelene? Ak sa teda vyhovara na unavu, mohlo by to byt aj tym, ze pada na hubu... robit z domu s detmi doma v dnesnej situacii je teda riadny zaberak.
@simsalabim zena nakupuje a ja varim . Upratujeme obaja.. s detmi chodim von vzdy ked je to mozne aby mala cas pre seba. Ale ostane to len pri tom.. cas pre seba.. ked je zase bez deti (ked s nimi chodim von) tak si ten cas bez nich chce vynahradit ze ona ich okupe, ona si s nimi precita rozpravku, ona ich ulozi, ona ide popratat po veceri.. takze nakoniec je aj tak odpalena a chce chipsy a serial ktorý naozaj neviem vystat. Takze idem spat
a vies ty co? tak ti treba nemas sa pytat na modrom koni, v spolocnosti kde za vsetko a vzdy moze muz! to ti malo byt jasne este pred tym nez si napisal!
@nikolka1986 nikolka netaraj. Tvoj bojovy postoj hovori o vsetkom - za vsetko mozu muzi...
@86peter86 Kazda zena je ina. Zial, su aj take, ktore zjavne sex potrebuju len na splodenie dietata. A su aj take, ktorym vyhovuje ked im chlap narovinu povie, ze pod, mam chut (bez tych kudrliniek okolo)
Zial, toto nikto na koniku nevyriesi, toto je len o Vas dvoch. Podla mna kazdy vztah stohi na 3 pilieroch - intelektualnom, emocionalnom, a sexualnom. V tychto 3 si musite rozumiet, alebo najst "middle ground" tak, aby ste s tym boli ok, a zvysok sa da riesit. Takze sadnut, a hladat.
@nikolka1986 ty asi nechapes ze ak to príde raz za mesiac tak to v sebe neudrzi ani kon?! Moja zena je strasne sexi. Stihla a krasna . Je to viac ako normalne ak to proste pustim.
@86peter86 no a teda ked je za minutu po vsetkom tak co sa deje dalej? Uspokojis ju inak? Alebo pred tym? Pretoze ak je to kratka predohra, potom minuta a potom uz nic,tak to by som sa absolutne nedivila, ze nema zaujem...a to myslim fakt v dobrom, pripadala by som si jak nafukovacia anca.
@marvin1234 dobra otazka👍
@86peter86 zvlastne.. asi zabudla, ze by mala byt aj partnerkou 🤷♀️ Ale co sa tyka rychlosti a techniky... ved zene sa da uspesne venovat pred aj po... aby bola spokojna. Dvaja partneri by sa mali vediet dohodnut na kompromise.
@sonnenshein na toto by som potreboval know how.. ked s nou nieje o sexe ani len rec. Skusal som ale nepokusam. Ona dobre vie ze pred prvym dietatom sme mali sex aj niekolkkrat za den. Problem nebol ani ked mal svoje dni-na co ja som reagoval ze toto asi nebude pekne- ale ona chcela. A ja samozrejme tiez no radsej som pockal kym to prejde aby sme neboli cely cerveny.. nemusim pohlad na krv
@simsalabim myslim ze som odppvedal na to uz.
@marvin1234 no ak chce sex tak jej nepoviem ze prepac ale najskor si to musim spravit trikrat sam aby som dokazal s tebou.. ona samozrejme potom nema chut
@simsalabim ano niekedy sme sa uspokojili obaja pred sexom a potom sli na ten hlavny 🙂 ale to je uz davno prec
@86peter86 to nie je odpoved na moju otazku a mam taky pocit, ze sme prave nasli zdroj problemu.

@zuzuliennka1 neznasilnil . To bol plan mat dve deti . Ten sex bol planovany s tym ze bude druhe dieta ... az po tom ako zistila ze je druhy raz tehotna sa to zacal po prvy raz 11 mesacnou pauzou..