icon

Mokrá škvrna po masturbácii

2. feb 2026

Ahojte som mlada žena ktorá asi predvčerom zažila niečo nové ale neviem čo to presne je potom ako som sa spravila vibratorom zrazu som sa utierala a zistila že na uteráku pod sebou som mala mokrú škvrnu neviem nikdy sa mi to presne nestalo tak som to skusila včer znova a opísala by som to asi takto: Noo, začala som sa steklit vibratorom aaa postupne sa to blížilo k vyvrcholeniu, ale ako keby ma to nespravilo, tak som pokračovala ďalej, mierne ma to bolelo zak som išla cez to a keď to už začala steklit ale stále som nemala pocit že to ide k vyvrcholeniu ale mala som pocit takéto uvoľnenia a vtedy išlo niečo zo mňa ale necítila som sa byt spravená
prosim viete mi poradit co sa stalo alebo co to bolo na uteraku nebolo vidno farbu tekutiny a zapach ako zatuchnuta voda na uteraku

anonym_0cbf32
2. feb 2026

Ty si urcite mlada zena, Feri

autor
2. feb 2026
@anonym_0cbf32

@anonym_0cbf32 tak mi neverte ja sa snažím poradiť iba ale ďakujem za odpoved

anjelicek26
2. feb 2026

Mokry orgazmus, vygoogli si to...

autor
2. feb 2026
@anjelicek26

Mokry orgazmus, vygoogli si to...

@anjelicek26 Okej takže myslite že to bol squirting?

anonym_866741
2. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor vygoogli si to, si troll alebo malé decko

anjelicek26
2. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak tekutina pocas orgazmu.. co ineho by to malo byt? Normalne sa uvolni a neries to...

autor
2. feb 2026
@anjelicek26

@anonym_autor tak tekutina pocas orgazmu.. co ineho by to malo byt? Normalne sa uvolni a neries to...

@anjelicek26 ďakujem

lentakyterapeut
2. feb 2026

Pre toto straca mk na hodnote

mmia96
2. feb 2026

Opýtaj sa doma mamy.

anonym_e431b6
2. feb 2026

toto nemyslis vazne? TROLL

tak ty nevies co je orgazmus a co sa prinom deje ale vies co je citujem ''Okej takže myslite že to bol squirting?" ?????

ide to tu dolu vodou.

sticker
anonym_f356f5
2. feb 2026

to tu píše jedna a tá istá osoba, tieto primitívne diskusie... ako aj nižšie, či môže mať žena "ejakuláciu" atď....

autor
2. feb 2026
@anonym_f356f5

to tu píše jedna a tá istá osoba, tieto primitívne diskusie... ako aj nižšie, či môže mať žena "ejakuláciu" atď....

@anonym_f356f5 Určite nie píšem sem prvý krát a fakt ma to iba zaujímalo ale prepáčte ak to tak vyzerá už som dostala odpoved ďakujem

anonym_f356f5
2. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_f356f5 Určite nie píšem sem prvý krát a fakt ma to iba zaujímalo ale prepáčte ak to tak vyzerá už som dostala odpoved ďakujem

@anonym_autor no neviem, dá sa to hlavne vygugliť všetko, nemusíš sa pýtať mamičiek a celkovo aj tá štylizácia vyznieva, akoby to písalo 14r decko.

autor
2. feb 2026
@anonym_f356f5

@anonym_autor no neviem, dá sa to hlavne vygugliť všetko, nemusíš sa pýtať mamičiek a celkovo aj tá štylizácia vyznieva, akoby to písalo 14r decko.

@anonym_f356f5 Okej pardon len sama som nevedela sem napísať píšem prvý krát niekde 🙏🏻

zojazoja
2. feb 2026

polročné prázdniny? 🙂

anonym_f356f5
2. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_f356f5 Okej pardon len sama som nevedela sem napísať píšem prvý krát niekde 🙏🏻

@anonym_autor žiadna časť tvojho pohlavia ti pri tom neodpadla, tak nechápem, čo potrebuješ riešiť? bože, v dnešnej dobe, kedy sú tieto informácie absolútne dostupné... nepoviem, keby máš ísť kvôli tomu do knižnice pre encyklopédiu ľudského tela. ach deti, deti...

bielasovicka
2. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor takéto slová ovládaš a nevieš z čoho bol mokrý uterák?ty, squirting🙈

anonym_5aa4bb
2. feb 2026
@anonym_e431b6

tak ty nevies co je orgazmus a co sa prinom deje ale vies co je citujem ''Okej takže myslite že to bol squirting?" ?????

ide to tu dolu vodou.

@anonym_e431b6 nemusi troll len daka soplana

ivicatolic
2. feb 2026

@anonym_autor požiadaj o pomoc AI ...predsa...my sme nič také nezažili....😀😀😀👉👉👉

romiada
2. feb 2026
@anonym_e431b6

ide to tu dolu vodou.

@anonym_e431b6 nie to len "sex z časopisu Bravo" nabral virtualnu podobu. Aj tam boli taketo otazky od tínedžerov

anonym_e73b8d
3. feb 2026

troll/decko/úchyl

siskaa86
9. feb 2026
@anonym_0cbf32

@anonym_0cbf32 😂😂😂😂

anonym_13b515
9. feb 2026

Zatuchnutá voda na uteráku 🤣. Mala by si častejšie prať uterák 🤭