Môže byť partnerka tehotná po prasknutí kondómu?
Ahojte, pri zasúvaní nám praskol kondom, neurobil som sa do partnerky ale tak v kondóme určite boli nejaké kvapôčky lásky.Penis som nemal zastrceny hlboko v nej, len kusok, proste pri zasúvaní.. Partnerka ma cca týždeň do kramov.. mám sa obávať, že môže byt tehotná? Alebo sú to len moje fantázie?
este raz , ak bolo čoro moro , vždy je tam moznost ...
Ja sa spýtam, a teraz nerýpem, naozaj ma to zaujíma. Ako sa dá prasknúť kondóm? Naťahoval si si ho na hlavu?
takmer ziadna pravdepodobnost ak ozaj nedoslo ku koncu
Ja sa spýtam, a teraz nerýpem, naozaj ma to zaujíma. Ako sa dá prasknúť kondóm? Naťahoval si si ho na hlavu?
@anonym_fba75a tiež sa toto pýtam 🙈 jak je to možné?
@aneta145 mna len zaujima akou metodou bola odsledovana ovulacia ak vies ze do " kramov" ma cca tyzden. lebo ak to nema potvrdene lekarom este ani ovulacua nemusela nastat a bez tej tehotenstvo nemozne
No takto ti poviem....pokiaľ sa musíš pýtať na MK takéto veci ,tak asi ešte niesi pripravený mať sex a musíš si doštudovať biológiu
@aneta145 mna len zaujima akou metodou bola odsledovana ovulacia ak vies ze do " kramov" ma cca tyzden. lebo ak to nema potvrdene lekarom este ani ovulacua nemusela nastat a bez tej tehotenstvo nemozne
@anonym_0279e3 Partnerka vravela že ovuláciu iz mala podľa vytoku.. teraz nemala skoro žiadny vytok a keď už bol tak taký biely hustejší.. priesvitny vytok mala pred týždňom
No takto ti poviem....pokiaľ sa musíš pýtať na MK takéto veci ,tak asi ešte niesi pripravený mať sex a musíš si doštudovať biológiu
@anonym_3225b3 Prepáč nemám rodičov ktorých sa to môžem pýtať a videl som tu veľa ľudí sa pýtať všelijaké otázky tak mi prišlo ok sa opýtať tiež..
@anonym_fba75a Pravdepodobne už bola sucha pošva a pri zasúvaní proste pukol
@anonym_3225b3 Prepáč nemám rodičov ktorých sa to môžem pýtať a videl som tu veľa ľudí sa pýtať všelijaké otázky tak mi prišlo ok sa opýtať tiež..
@aneta145 stále tvrdím,že niesi pripravený
@aneta145 však to ju nasucho muselo jak bolieť keď vám až prcka praskala
Báť sa nemáš čoho nič s toho nebude 😉. A prasknúť môže kľudne. Mne sa podarilo už 4x že praskol stáva sa.
@aneta145 preboha ved to ju muselo bolieť, to fakt nevieš ze sa do suchej onej nestrka vták? Si už vôbec dospelý?
@aneta145 preboha ved to ju muselo bolieť, to fakt nevieš ze sa do suchej onej nestrka vták? Si už vôbec dospelý?
@anonym_453622 Mňa zas zaráža že má nick aneta ... čo je skôr ženské meno, ale v tejto diskusii píše ako muž.. Zatiaľ čo v ostatných dvoch ktoré vytvoril tento používateľ sa vyjadruje ako žena.. Buď zdieľajú obaja účet na MK alebo je niekde pes zakopaný.. 😨😂
@anonym_453622 Mňa zas zaráža že má nick aneta ... čo je skôr ženské meno, ale v tejto diskusii píše ako muž.. Zatiaľ čo v ostatných dvoch ktoré vytvoril tento používateľ sa vyjadruje ako žena.. Buď zdieľajú obaja účet na MK alebo je niekde pes zakopaný.. 😨😂
@jblheart áno, tiež som si všimla. Trocha čudné toto cele.
@anonym_453622 je to spoločný
@aneta145 treba kúpiť tbl ,,PO,, dáva sa 24-48h po nehode.. kedy sa to stalo? Čim skor užije, tým lepšie..
Mňa zaráža, že si ju nedokázal dostatočne vzrušiť, keď bola suchá jak mesačná tráva v lete...chudák žena.
Báť sa nemáš čoho nič s toho nebude 😉. A prasknúť môže kľudne. Mne sa podarilo už 4x že praskol stáva sa.
@lenja1 Tebe už otehotnenie ženy nehrozí, aj keby ti praskol mnohokrat. Veď máš vazektomiu. Ináč to čo si robil, že ti štyrikrát praskol?

Sance su male, ale tak 1% vzdy zostava. 🙂