icon

Môže byť partnerka tehotná po prasknutí kondómu?

aneta145
Dnes o 11:45

Ahojte, pri zasúvaní nám praskol kondom, neurobil som sa do partnerky ale tak v kondóme určite boli nejaké kvapôčky lásky.Penis som nemal zastrceny hlboko v nej, len kusok, proste pri zasúvaní.. Partnerka ma cca týždeň do kramov.. mám sa obávať, že môže byt tehotná? Alebo sú to len moje fantázie?

anonym_b5cf73
Dnes o 11:50

Sance su male, ale tak 1% vzdy zostava. 🙂

anonym_ee5ecf
Dnes o 11:53

este raz , ak bolo čoro moro , vždy je tam moznost ...

jblheart
Dnes o 11:54

Hádam máš našetrené na kočík, detskú výbavu a ďalšie veci.. 😂😂

anonym_fba75a
Dnes o 11:57

Ja sa spýtam, a teraz nerýpem, naozaj ma to zaujíma. Ako sa dá prasknúť kondóm? Naťahoval si si ho na hlavu?

anonym_c13965
Dnes o 12:01

takmer ziadna pravdepodobnost ak ozaj nedoslo ku koncu

anonym_36c472
Dnes o 12:01
@anonym_fba75a

Ja sa spýtam, a teraz nerýpem, naozaj ma to zaujíma. Ako sa dá prasknúť kondóm? Naťahoval si si ho na hlavu?

@anonym_fba75a tiež sa toto pýtam 🙈 jak je to možné?

anonym_0279e3
Dnes o 12:19

@aneta145 mna len zaujima akou metodou bola odsledovana ovulacia ak vies ze do " kramov" ma cca tyzden. lebo ak to nema potvrdene lekarom este ani ovulacua nemusela nastat a bez tej tehotenstvo nemozne

anonym_3225b3
Dnes o 12:23

No takto ti poviem....pokiaľ sa musíš pýtať na MK takéto veci ,tak asi ešte niesi pripravený mať sex a musíš si doštudovať biológiu

aneta145
autor
Dnes o 12:24
@anonym_0279e3

@aneta145 mna len zaujima akou metodou bola odsledovana ovulacia ak vies ze do " kramov" ma cca tyzden. lebo ak to nema potvrdene lekarom este ani ovulacua nemusela nastat a bez tej tehotenstvo nemozne

@anonym_0279e3 Partnerka vravela že ovuláciu iz mala podľa vytoku.. teraz nemala skoro žiadny vytok a keď už bol tak taký biely hustejší.. priesvitny vytok mala pred týždňom

aneta145
autor
Dnes o 12:25
@anonym_3225b3

No takto ti poviem....pokiaľ sa musíš pýtať na MK takéto veci ,tak asi ešte niesi pripravený mať sex a musíš si doštudovať biológiu

@anonym_3225b3 Prepáč nemám rodičov ktorých sa to môžem pýtať a videl som tu veľa ľudí sa pýtať všelijaké otázky tak mi prišlo ok sa opýtať tiež..

aneta145
autor
Dnes o 12:26
@anonym_fba75a

@anonym_fba75a Pravdepodobne už bola sucha pošva a pri zasúvaní proste pukol

anonym_3225b3
Dnes o 12:36
@aneta145

@anonym_3225b3 Prepáč nemám rodičov ktorých sa to môžem pýtať a videl som tu veľa ľudí sa pýtať všelijaké otázky tak mi prišlo ok sa opýtať tiež..

@aneta145 stále tvrdím,že niesi pripravený

samotak123
Dnes o 12:37

@aneta145 buď v kľude určite ocko nebudeš ;)

anonym_3225b3
Dnes o 12:37
@aneta145

@aneta145 však to ju nasucho muselo jak bolieť keď vám až prcka praskala

lenja1
Dnes o 12:49

Báť sa nemáš čoho nič s toho nebude 😉. A prasknúť môže kľudne. Mne sa podarilo už 4x že praskol stáva sa.

anonym_453622
Dnes o 14:39
@aneta145

@aneta145 preboha ved to ju muselo bolieť, to fakt nevieš ze sa do suchej onej nestrka vták? Si už vôbec dospelý?

jblheart
Dnes o 14:43
@anonym_453622

@aneta145 preboha ved to ju muselo bolieť, to fakt nevieš ze sa do suchej onej nestrka vták? Si už vôbec dospelý?

@anonym_453622 Mňa zas zaráža že má nick aneta ... čo je skôr ženské meno, ale v tejto diskusii píše ako muž.. Zatiaľ čo v ostatných dvoch ktoré vytvoril tento používateľ sa vyjadruje ako žena.. Buď zdieľajú obaja účet na MK alebo je niekde pes zakopaný.. 😨😂

anonym_453622
Dnes o 14:47
@jblheart

@anonym_453622 Mňa zas zaráža že má nick aneta ... čo je skôr ženské meno, ale v tejto diskusii píše ako muž.. Zatiaľ čo v ostatných dvoch ktoré vytvoril tento používateľ sa vyjadruje ako žena.. Buď zdieľajú obaja účet na MK alebo je niekde pes zakopaný.. 😨😂

@jblheart áno, tiež som si všimla. Trocha čudné toto cele.

aneta145
autor
Dnes o 15:23
@anonym_453622

@jblheart áno, tiež som si všimla. Trocha čudné toto cele.

@anonym_453622 je to spoločný

anonym_685387
Dnes o 15:31
@aneta145

@anonym_453622 je to spoločný

@aneta145 treba kúpiť tbl ,,PO,, dáva sa 24-48h po nehode.. kedy sa to stalo? Čim skor užije, tým lepšie..

earlgrey
Dnes o 15:34

Mňa zaráža, že si ju nedokázal dostatočne vzrušiť, keď bola suchá jak mesačná tráva v lete...chudák žena.

anonym_0d2b5c
Dnes o 17:46
@lenja1

Báť sa nemáš čoho nič s toho nebude 😉. A prasknúť môže kľudne. Mne sa podarilo už 4x že praskol stáva sa.

@lenja1 Tebe už otehotnenie ženy nehrozí, aj keby ti praskol mnohokrat. Veď máš vazektomiu. Ináč to čo si robil, že ti štyrikrát praskol?