icon

Môže byť podľa vás plnoštíhla žena sexy?

18. júl 2025

Skuste sa prosim neurazat a nenadavat.
Vie byt podla vas plnostihla zena sexy? Ja som plnostihla tiez, ale je to poriadny rozdiel.
Ked som bola stihla, mohla som si dat aj uplne obycajnu vec a vyzerala som pekne. Teraz sa upravim, dam si sexy ohoz a vyzeram akurat tak na smiech.

Strana
z5
anonym_267958
18. júl 2025

@anonym_autor ano, a kolko x muzov take viac pritahuju ako vizle 🙂

thereisabear
18. júl 2025

Áno, ale dosť závisí aj na definícii plnoštíhlosti.

anonym_d64d32
18. júl 2025

@anonym_autor kľud. Ja mam 52kg a necítim sa sexy vo väčšine veci. Nie je to hmotnosťou. Ty sa vidíš inak okolie to vníma inak. Keď sa zohnem urobí sa mi na bruchu faldik a preto si nekúpim 99 percent veci po ktorých túžim. Zato keď vidím plnostihlu v peknom ohoze tak sa pozriem ze wauuu tak ona vie tie kila nosiť a vôbec jej nepozriem na brucho podvedome ma to ani nenapadne. Na seba sme príliš kriticke

januska12323
18. júl 2025

Tučná aj chudá môže byť sexi úplne rovnako.

autor
18. júl 2025
@anonym_267958

@anonym_autor ano, a kolko x muzov take viac pritahuju ako vizle 🙂

@anonym_267958 mas taky pocit? Ja mam vo svojom okoli skor muzov,co povedia na zenu ze vsak co tam,ze ma serednu tvar, hlavne,ze je chuda. Cize keby si mali vybrat medzi peknou v tvari ,tucnou a skaredou v tvari a chudou, vyberu si tu druhu

autor
18. júl 2025
@thereisabear

Áno, ale dosť závisí aj na definícii plnoštíhlosti.

@thereisabear hmm no povedzme 80+

ivik4
18. júl 2025

Vela robi aj to ako vyzarujes, ci sa sama citis prijemne,hlavne sebavedomo a pekne

koniarova
18. júl 2025

Plnoštíhla je veru veľmi široký pojem. 🤔 Vek, výška, váha?

autor
18. júl 2025
@anonym_d64d32

@anonym_autor kľud. Ja mam 52kg a necítim sa sexy vo väčšine veci. Nie je to hmotnosťou. Ty sa vidíš inak okolie to vníma inak. Keď sa zohnem urobí sa mi na bruchu faldik a preto si nekúpim 99 percent veci po ktorých túžim. Zato keď vidím plnostihlu v peknom ohoze tak sa pozriem ze wauuu tak ona vie tie kila nosiť a vôbec jej nepozriem na brucho podvedome ma to ani nenapadne. Na seba sme príliš kriticke

@anonym_d64d32 ale ty faldik, ukaz mi ho :D to by si musela mat tak 150cm a 52kg ,aby si tam nejaky mala. Hej clovekje na seba kriticky,ale zas mam oči vies..co si budem klamať

anonym_c4500f
18. júl 2025

@anonym_autor plnostihla oblecena asi ano, ze pekne vyzera... ale ked sa clovek (zena / chlap vyzlecu)...

autor
18. júl 2025
@koniarova

Plnoštíhla je veru veľmi široký pojem. 🤔 Vek, výška, váha?

@koniarova ja to myslim tak vseobecne. Nie len na seba. Uz dlhsie cvicim takze mi väčšinou tipuju tak do 75kg aj ked mam 80+

rozkvet1
18. júl 2025

@anonym_autor cozeeeee. Čo by som za to dala byť plnostihla. Dievca vschop sa, asi vyzarujes nízke sebavedomie, hrbis sa ale ver že keď toto zmenis pekne sa oblečies tak muži pôjdu do kolien. Muži miluju plnoštíhle ženy, oni tomu vravia krv a mlieko. Ja takých mužov poznám veľmi veľa. Ja som príliš chudá a kompliment na postavu som počula tak dvakrát za život

autor
18. júl 2025
@januska12323

Tučná aj chudá môže byť sexi úplne rovnako.

@januska12323 myslis? Ja aj ked vidim tucnu vo videu - rada si pozeran oblecenie, rozne hauly a tak, tak aj ked je krasna v tvari,poviem si ze aka skoda,ze nechudne

autor
18. júl 2025
@ivik4

Vela robi aj to ako vyzarujes, ci sa sama citis prijemne,hlavne sebavedomo a pekne

@ivik4 svätá pravda, no niekto asi vie nosiť kila navyse, akoze nebavime sa uz o 90+ ,to je moc

autor
18. júl 2025
@anonym_c4500f

@anonym_autor plnostihla oblecena asi ano, ze pekne vyzera... ale ked sa clovek (zena / chlap vyzlecu)...

@anonym_c4500f no ked vyzleces to stahovacie pradlo tak vsetka huspenina vyleze :D

lucia13022023
18. júl 2025

Áno, môže.

autor
18. júl 2025
@rozkvet1

@anonym_autor cozeeeee. Čo by som za to dala byť plnostihla. Dievca vschop sa, asi vyzarujes nízke sebavedomie, hrbis sa ale ver že keď toto zmenis pekne sa oblečies tak muži pôjdu do kolien. Muži miluju plnoštíhle ženy, oni tomu vravia krv a mlieko. Ja takých mužov poznám veľmi veľa. Ja som príliš chudá a kompliment na postavu som počula tak dvakrát za život

@rozkvet1 ale tak ja mam nápadníkov dvoch,minule aj sused, ale ten je tak o 20 r starsi 😄😄, urcite sa nehrbim, teda neviem o tom, a sebavedomie sa tvarim,ze mam aj ked nie som takto spokojna. Pokojne sa s tebou vymenim a kilami :D

autor
18. júl 2025
@lucia13022023

Áno, môže.

@lucia13022023 a ta sexy by predaa len nebola viac sexy ,keby bola chudsia ?:D

katpizur
18. júl 2025

Samozrejme ze moze 🙂 Kazda zena ked chce tk vie byt atraktivna predsa 😉

laurinka27
18. júl 2025

"skuste sa neurazat a nenadavat" a samozrejme hned prvy komentar skinny shaming ^^

pribinak
18. júl 2025

Marylin Monroe je považovaná za jednu z najviac sexy žien a ona veľmi stihla teda nebola

autor
18. júl 2025
@laurinka27

"skuste sa neurazat a nenadavat" a samozrejme hned prvy komentar skinny shaming ^^

@laurinka27 vidis,to som si ani neuvedomila,zs niekto uraza , asi preto,ze napísala vizla a nie vyžla. Ale hej,nie je to pekne. Ved ani tucne tu neodpisujeme ako vorvanice.

autor
18. júl 2025
@pribinak

Marylin Monroe je považovaná za jednu z najviac sexy žien a ona veľmi stihla teda nebola

@pribinak ale ta zas mala stihle nohy a velke prsia. Vsak keby tak vyzeram nepoviem ani bu :D

pribinak
18. júl 2025
@anonym_autor

@pribinak ale ta zas mala stihle nohy a velke prsia. Vsak keby tak vyzeram nepoviem ani bu :D

@anonym_autor myslím že u nej to bolo o všetkom usmev postava vyžarovanie prejav ….

majamat
18. júl 2025

byt sexy je nadstavenie v hlave a nalezite vystupovanie. ak sa budes citit a budes nadstavena, ze nevyzeras dobre, mozes byt neviem aka stihla, mat vlemi dobru postavu, ale nebudes posobit sexy

autor
18. júl 2025
@pribinak

@anonym_autor myslím že u nej to bolo o všetkom usmev postava vyžarovanie prejav ….

@pribinak a co by si povedala na nejaku taku,? Modelka z Pinterestu

autor
18. júl 2025
@majamat

byt sexy je nadstavenie v hlave a nalezite vystupovanie. ak sa budes citit a budes nadstavena, ze nevyzeras dobre, mozes byt neviem aka stihla, mat vlemi dobru postavu, ale nebudes posobit sexy

@majamat mne skôr pride ze vacsina chudych vyzera sexi, ci ma ci nema vyžarovanie

majamat
18. júl 2025
@anonym_autor

@pribinak a co by si povedala na nejaku taku,? Modelka z Pinterestu

@anonym_autor tak toto sa mi osobne vobec nepasi. aj plnostihla a dokonca aj stihla zena by mala vediet v com ako vyzera. bola som stihla,a le vedela som, ze koli oblemu adku nemozem nejake veci, koli vacsim prsiam, ktore mi padali dost dole mi tiez neiktore veci nesedia a pod.

k tovjmu poslednemu komentu - pises vacsina. mozno vacsina sa tak citi, ale teda nie vsetky a poznam baby, co sexi nie su, hoci su stihle. niektore su vyslovene sede misky.

tu sa mi podarilo stiahnut lôen malu foto,a le tato zineka podla man sexy je, nie ta na tom obrazku,co si dala.

lucia13022023
18. júl 2025

Ak narážas na seba autorka, že si plnostihla, tak nie, tebe by nepomohlo ani to, keby si schudla. Sebavedomie je kľúč a ty ho nemáš.

majamat
18. júl 2025

ozaj, sledujem jednu kocku na youtube a ta je trosku oblejsia, aj ked az tak vlemi nie, no strasne sa mi paci jej satnik, ktory predc´vadza a velmi jej to pristane,len neviem ci ju najdem. je fakt, ez mam radsej sportove oblecko. ale aj pohodlne elegantne je ok. skusim ju najst.
ja si sexy tiez nepripadam, aj ked asi to nie ej vzdy take zle so mnou, ale teda mne nezostali len tuky, ale neprirodzene velke brucho. a to vidno cez oblecko.

Strana
z5