Môže byť podľa vás plnoštíhla žena sexy?
Skuste sa prosim neurazat a nenadavat.
Vie byt podla vas plnostihla zena sexy? Ja som plnostihla tiez, ale je to poriadny rozdiel.
Ked som bola stihla, mohla som si dat aj uplne obycajnu vec a vyzerala som pekne. Teraz sa upravim, dam si sexy ohoz a vyzeram akurat tak na smiech.
Ak narážas na seba autorka, že si plnostihla, tak nie, tebe by nepomohlo ani to, keby si schudla. Sebavedomie je kľúč a ty ho nemáš.
@lucia13022023 aebavedoma som bola,ked som bola stihla, ver ci never, u mna to ide s kilami
ozaj, sledujem jednu kocku na youtube a ta je trosku oblejsia, aj ked az tak vlemi nie, no strasne sa mi paci jej satnik, ktory predc´vadza a velmi jej to pristane,len neviem ci ju najdem. je fakt, ez mam radsej sportove oblecko. ale aj pohodlne elegantne je ok. skusim ju najst.
ja si sexy tiez nepripadam, aj ked asi to nie ej vzdy take zle so mnou, ale teda mne nezostali len tuky, ale neprirodzene velke brucho. a to vidno cez oblecko.
@majamat tak skus najst,ja si ju rada pozriem..no, ta co si poslala vyzera celkom fajn :D
nasla som ju https://www.youtube.com/@StephanieMacedo
@pribinak a co by si povedala na nejaku taku,? Modelka z Pinterestu
@anonym_autor https://www.google.com/search?client=safari&sca...
@anonym_autor kazdému sa páči niečo iné a nikdy sa nebudeš páciť všetkým. Ja mám postavu presýpacich hodin alias Kim K. Len mensie prsia a tiež niesom každého typ. Pre niekoho mám moc velké nohy a prijali by chudsie take modelkovske a niekomu by som sa viac páčila keby naberies viac svalstva a som väcšia a to mám 168 cm a 55 kg😃 a ja sa sama sebe páčim a to je ta podstata 🙂
Podľa mňa to závisí od mnoho veci, ako je ten tuk aj rozložený po tele, ako sa žena správa a akú má charizmu, či je sama so sebou stotožná. Fotka, ktorú si dala ty, je pre mňa ukážkový príklad ako sa trend sebalasky vymkol z kontroly. Je to nepekné, ba priam vulgárne, ale hlavne nezdravé.
Ja sama mám kg naviac, ktoré sa aktívne snažím dať dole, a teda ohlasy na môj vyzor sú pozitívne. Napriek tomu tie kg chcem dať dole, kvôli sebe a svojmu zdraviu. Ale to je už téma o inom 🙂
@anonym_autor toto podľa mna nie je plnoštíhla, ale obezna
@pribinak hej mas pravdu,to som prestrelila :D
jasne, ze moze. je to cisto len na chlapovi, co on povazuje za pritazlive a sexy 😉 kazdy ma rad nieco ine, je to uplne individualne.
nasla som ju https://www.youtube.com/@StephanieMacedo
@majamat tak ta je riadna symposka a ma dobry vkus, ukladam si ju 🙂
Autor aj vyska je Pri vahe dolezita.Je ine 70 -80 kg na 160 cm a 180 cm .Urcite su stihle zeny viac sexy , a to co si pridala ma daleko od sexi.Zena by mala vediet, co si moze dovolit obliect , byt sebakriticka.
@anonym_autor určite môže, ale treba sa vedieť obliecť. Čo plnoštíhle ženy nezvládajú, nedávajú si pozor na faldy a na na zadok a spodok. Častokrát majú tukové vankúše medzi nohami, zarezané gate a asi sa nevidia v zrkadle a vyzerá to hrozne. Čiže žiadne extra obtiahnuté elastické tenké handry, ale kvalitné oblečko a vie to vyzerať fajn.
Môže. Táto žena má neskutočne vyžarovanie. Kukni na neho ako na ňu pozera.
@pribinak hej mas pravdu,to som prestrelila :D
@anonym_autor este by ma zaujimalo, aku mas vysku.
ja mam tiez nadvahu 164cm a necelych 82kg. uz som mala menej a pribrala som, chcem chudnu, nedari sa. uz som viackrat niekomu radila pozriet vyziv. poradcu Petra Havlicka, teraz naviac na kanali Fitness007 na youtube.
preferuje zdravu kvalitnu stravu, kvalitne tuky, ziadne vylucovanie nejakej stravy, 3, max 4 porcie jedla, ktore obsahuju vsetko - sacharidy, tuky, bielkoviny, dolezity je prisun aj vlakniny, vyhybat sa jednoduchym cukrom s vynimkou prirodneho - napr v ovoci. ako on uplne ziadnu potravinu nevylucuje, okrem tych priemyselne spracovanych. v zasade tam ide o celkovo zdravsie stravovanie, cim sa moze dosiahnut aj redukcia hmotnosti. casto len vlemi pomaly a postupne a tym sa aj zmeni celkovo zivotny styl nie tak drastickym sposobom,a ko pri mnohych dietach, co je ovela viac udrzatelne.
ja som pouzivala KT, co on neuzava,a le pouzivam stale.
kvalitne potraviny za suplne nemam,a le vyhybam sa tym moc spracovanym - okrem vynimiek. a teda mam dole nejake to kilo, ale asi za dlhe obdobie. mozno mesiac. no dnes som si dala rezniky na malom mnozstve oliv. oleja. niekedy nedam prilohy, ale zeleninu, co mam k tomu casto obsahuje aj nejake sacharidy a ak nie, doplnim ich inou cestou. vcera som mala nanuk a zmrzlinu, ci nanuky mam denne. idu mi teraz cez leto na chut. podla KT by som mala zjest do 1700kcal, niekedy dam aj 2000kcal.
a mam z toho dobry pocit, lebo to nie je tak drasticke a teda tym, ze clovek nezredukuje tak vela, potom je nizsie riziko zlyhania.
aby som nezabudla, dolezite je nezobkat pomedzi jedla.
viem, ez an toto si sa nepytala, len mi to pride ako dobra cesta a z videa tohto vyz. poradcu si uplne nebudes vediet urcit jedalnicek, preto som to trosku rozpisala, ako to chapem ja a ako sa to snazim robit. ja prave mavam tendenciu k zlyhaniam, ked vemi obmedzujem a nemam silnu motivaciu. takto je to lepsie udrzatelne.
@anonym_autor moja sestra ma cely zivot nadvahu tak 20-30 kg, ale ona ma tak tie priporcie rozlozene, ze ma zadok, prsia a pas ma pekny sumerny, aj zadok. Len ona sa aj vela hybe. Mala za zivot ovela viac muzov, ako ja, co mam cely zivot 50 kg :D je pravda, ze ma krasnu tvar a cely zivot po nej isli chapani s vysportovanou postavou. Vzdy mala vysokych a sportovo zalozenych. A to nema ploche brucho, ma stehna a nosi velkost 42/44. Zeny velakrat hodnotia, ze zena nad 80 kg je nepritazliva. Ale ako je teda možné, ze take zeny maju velakrat vedla seba chlapa, co ma dokonalu postavu? Absolútne to nie je o tom, ze sa nejaky na nu ulakomil. Staci vyjst do ulic, na hory. Ake zeny a akych muzov maju vedla seba. To, co pises su nazory za mna chalanov do 25 rokov :D a to este z nich sa pen hanbia priznat, ze och pritahuje zena s kilami, lebo by nebol cool. Aj segre pisalo tolko hokejistov aj znamych muzov. Samozrejme zeny nad 100 kg uz podla mna take pritazlive nie su. Hlavne take, co maju velke brucha, zadky cez dve sedacky. Ale do tych 90 kg si myslim, ze pohoda ;)
@anonym_autor moja sestra ma cely zivot nadvahu tak 20-30 kg, ale ona ma tak tie priporcie rozlozene, ze ma zadok, prsia a pas ma pekny sumerny, aj zadok. Len ona sa aj vela hybe. Mala za zivot ovela viac muzov, ako ja, co mam cely zivot 50 kg :D je pravda, ze ma krasnu tvar a cely zivot po nej isli chapani s vysportovanou postavou. Vzdy mala vysokych a sportovo zalozenych. A to nema ploche brucho, ma stehna a nosi velkost 42/44. Zeny velakrat hodnotia, ze zena nad 80 kg je nepritazliva. Ale ako je teda možné, ze take zeny maju velakrat vedla seba chlapa, co ma dokonalu postavu? Absolútne to nie je o tom, ze sa nejaky na nu ulakomil. Staci vyjst do ulic, na hory. Ake zeny a akych muzov maju vedla seba. To, co pises su nazory za mna chalanov do 25 rokov :D a to este z nich sa pen hanbia priznat, ze och pritahuje zena s kilami, lebo by nebol cool. Aj segre pisalo tolko hokejistov aj znamych muzov. Samozrejme zeny nad 100 kg uz podla mna take pritazlive nie su. Hlavne take, co maju velke brucha, zadky cez dve sedacky. Ale do tych 90 kg si myslim, ze pohoda ;)
@romi0310 pravda ale je, že 90% hokejistov a futbalistov má vedľa seba štíhle kočky. Že sa niektorým páčia aj plnšie ženy je skôr výnimka než pravidlo. Ide o proporcie a tie sa ľahšie udržujú pri štíhlosti, veľa ľudí naberá v oblasti brucha a to už nie sú tie pekné krivky.
Ano, moze byt sexy aj plnostihla. Problem je, ze dnes sa za plnostihle povazuju aj zeny s vyraznou obezitou. A to uz urcite zdrave nie je a co sa tyka krasy, tak mne osobne sa to ani nepaci. Ale toto je velmi subjektivne.
Som plnostihla, môj muž je štíhly, samý sval, 0 % tuku a že som preňho sexy, mi aj hovorí, aj sa tak ku mne správa. U ostatných mi to je jedno.
@romi0310 pravda ale je, že 90% hokejistov a futbalistov má vedľa seba štíhle kočky. Že sa niektorým páčia aj plnšie ženy je skôr výnimka než pravidlo. Ide o proporcie a tie sa ľahšie udržujú pri štíhlosti, veľa ľudí naberá v oblasti brucha a to už nie sú tie pekné krivky.
@mdse ja sa s tebou dohadovať nebudem 🙂 to, ze maju muzi vedla seba modelky a vypisuju plnostihlym moze znamenat to, ze pre media je lepsie mat vedla seba krasnu modellu a missku, ale priťahovať ho moze nieco ine. Mat vedla seba zsnu s kilami a citat clanky, kde by ich media rozvlacali, by uz take dobre nebolo 🙂 teraz netvrdím, ze vsetci to tak maju. Iba som dala priklad, ze nie vzdy ma chlap vedla seba zenu, co je uplne jeho typ. Ved aj my zeny. Vela zien chcelo vysokeho chlapa a ma doma 175cm. Niekto tuzi po blondine a doma ma brunetu a naopak. A urcite nesuhlasim s tym, ze len vynimocne chce muz taku zenu. Ja si pamatam, ked mala segra badoo a tinder. Ona mala tisice zhod. A to boli fakt krasni muzi. Takze isto to nie je o tom, ze plnostihla zena je odkazana brat hocikoho :D kolkokrat ma vacsi uspech, ako ta s dokonalou postavou. V rodine mame take tri zeny po 30tke. Fitko 5X do tyzdna a chlapi ich nechcú a to vyzerajú fakt dobre. Takze s tymto nesuhlasim, ze len výnimočne chce muz plnostihlu.
Pre mna nie. Samozrejme, pre inych byt moze.
@mdse ja sa s tebou dohadovať nebudem 🙂 to, ze maju muzi vedla seba modelky a vypisuju plnostihlym moze znamenat to, ze pre media je lepsie mat vedla seba krasnu modellu a missku, ale priťahovať ho moze nieco ine. Mat vedla seba zsnu s kilami a citat clanky, kde by ich media rozvlacali, by uz take dobre nebolo 🙂 teraz netvrdím, ze vsetci to tak maju. Iba som dala priklad, ze nie vzdy ma chlap vedla seba zenu, co je uplne jeho typ. Ved aj my zeny. Vela zien chcelo vysokeho chlapa a ma doma 175cm. Niekto tuzi po blondine a doma ma brunetu a naopak. A urcite nesuhlasim s tym, ze len vynimocne chce muz taku zenu. Ja si pamatam, ked mala segra badoo a tinder. Ona mala tisice zhod. A to boli fakt krasni muzi. Takze isto to nie je o tom, ze plnostihla zena je odkazana brat hocikoho :D kolkokrat ma vacsi uspech, ako ta s dokonalou postavou. V rodine mame take tri zeny po 30tke. Fitko 5X do tyzdna a chlapi ich nechcú a to vyzerajú fakt dobre. Takze s tymto nesuhlasim, ze len výnimočne chce muz plnostihlu.
@romi0310 pre média je v dnešnej dobe dobré mať vedľa seba plnú ženu, hneď by ho považovali za správneho chlapa. Verím tomu, že niektorí chlapi píšu každej peknej, či je plná, či je štíhla. Určite sa pro forma neženia s chudými, zas si neklamme.
Mam 80 kíl q pripadám si krásna a sexi. Sestra ma 100 a keď sa oblečie a namaluje, schová do vrecka aj modelky. Strasne je pekná. Ma v sebe aj niečo čo ľudí k nej laka a toto je vec ktorú nie každý v sebe ma. Ani ja ju v sebe nemám.
@mdse väčšina hokejistov má vedla seba napichane umelohmotné barbiny ktoré keby ten dotyčný nemal prachy tak oňho ani bicykel neopru
Toto zavisi od milion veci, baba 80+ s postavou presypacie hodiny bude podla mna viac sexi ako baba s postavou jablko, zalezi aku mas tvar, vlasy, celkove vyzarovanie, usmev na tvari...
Moze a rozhodne aj su. 🙂 Vsetko zavisi od sebavedomia zeny, chodze, postoja, to, co ta zena vyzaruje, ako sa oblieka, ako sa sprava samozrejme atd. Proste milion veci, faktorov. 🙂

@anonym_autor myslím si,že tu hrá rolu sebavedomie a nie váha. Ak je žena spokojná s tým,ako vyzerá a cíti sa dobre v tom,čo má na sebe oblečené,tak z nej vyžaruje taká iná energia,charizma,že potom aj na ľudí pôsobí krajšie. 🙂