icon

Môžu parochne vydržať vášnivý sex bez trapasu?

8. mar 2026

Baby tie,ktoré nosíte toppery ci parochne,ako to máte pri velmi vášnivom sexe🙂.Držia?
Poprosím reakcie bez urážok ci výsmechu.
Skutočne ma to zaujíma,nechcem aby prišlo k trapasu ak chápete🙂

Strana
z2
autor
Včera o 07:02
@anonym_ec7ead

Ja síce neviem poradiť. Ale podla mňa záleží aj od účesu a typu pricesku. Napr ja moje vlasy pokiaľ nemám napevno zapletené od ofiny až po konce tak nikdy PO nevyzerajú dobre a vždy som strapatá a to zasa nemávame až tak divoký... Asi si to neviem predstaviť, bála by som sa, že to budem hľadať pod posteľou 😅 ale možno ak to vieš zakomponovať a upevniť k svojim vlasom tak to môže vydržať. Závisí od účesu. Pripadne si sprav generalku - v tom účese si poriadne zacvič, zabehaj alebo vyskáč na švihadle.

@anonym_ec7ead no ved to,moje vlasy "po"vyzeraju priserne.Mozno ze s pricesom by som sa hned nemusela upravovat.Vadi mi,ze vyzeram ako vypluta.A vidis,dobry napad.
Ja to skusim,lebo uz velmi po tom tuzim-nosit to.
Mozno sa mi to tak v beznom zivote zapaci,ze sa s tym absolutne vzijem..

greywolf
Včera o 07:14
@anonym_797161

@greywolf príde ti tento tvoj nasprostastý komentár vtipný?

@anonym_797161 ano 😀😎

autor
Včera o 07:52
@greywolf

@anonym_797161 ano 😀😎

@greywolf pride ti to vtipne preto,ze si 50 rocny zufaly uboziak na zenskom portale v detskej izbe v rodicovskom byte(v ktorom sa 50rokov nic nezmenilo) a naposledy si videl zenu v rychliku cestou domov...tak co asi tak teba moze napadnut vsak.

pralinka25
Včera o 08:11
@anonym_autor

@pralinka25 my sme manzelia ale zacali sme spolu presne tak,ako to opisujes.Najprv bola chemia-ked sme sa az tak nepoznali kto aky je.Az neskor sme zistili,ze mame toho mnoho spolocneho aj mimo postele a prisla prava laska🥰
Dakujem Ti za podporu,pises velmi rozumno.
Zivot,city a vztahy nie su linajka,je to husenkova draha.Yogy celkom nepochopil...ved tomu mojmu pricesky nevadia ale ja sa chcem citit dobre.
Ten moj by ma chcel aj keby kopem v bani-ved ale o to mi tu vobec neslo.Keby mi to spadne z hlavy pritom,aj ked ma ten moj nesmierne lubil,urcite by sa rehotal🙃-no a pre mna nas sex znamena velmi vela,naco si ten moment kazit srandou,ja sa chcem sustredit "iba nato".😃Skutocne som sa chcela dozvediet iba tolko,ako to drzi.Nie len pri sexe ale dajme tomu aj pri sporte..ale sexujem viac ako sportujem,tak preto taka otazka🙂Zeny su tak nadherne v tych parochniach,priceskoch,skutocne bohyne.Belosky sa maju este vela toho ucit od cernosiek,ktore su s tym absolutne ok.Ale my tu na seba kydame-pokial nemame alopeciu.Zavist,vysmech a nenavist je medzi nami-miesto toho,aby sme si bez predsudkov pomohli k pritazlivosti..

@anonym_autor je super ze mate stale vasen aj to vsetko. Uplne si viem predstavit ako to myslis. Poradit v pricesku neviem ale priznam sa ze som zvedava. Tak potom pripadne napis. 🙂

autor
Včera o 22:30
@pralinka25

@anonym_autor je super ze mate stale vasen aj to vsetko. Uplne si viem predstavit ako to myslis. Poradit v pricesku neviem ale priznam sa ze som zvedava. Tak potom pripadne napis. 🙂

@pralinka25 hej hej🙂😊

bluka2
Včera o 22:47

Väčšina mojich kolegýň nosí parochne. Síce som sa ich nepýtala, ale v dome vecer skôr podľa mňa v takomto chodia. Musím sa niekoho opýtať 😀

Strana
z2