icon

Môžu parochne vydržať vášnivý sex bez trapasu?

Včera o 11:55

Baby tie,ktoré nosíte toppery ci parochne,ako to máte pri velmi vášnivom sexe🙂.Držia?
Poprosím reakcie bez urážok ci výsmechu.
Skutočne ma to zaujíma,nechcem aby prišlo k trapasu ak chápete🙂

anonym_e27ed4
Včera o 12:28

myslíš parochňu tam dole?

jogy1984
Včera o 12:57

Ja som parochne ešte súložiť nevidel . Myslel som že sú to ne živé predmety.

anonym_a6d60c
Včera o 13:11

tak tieto komentare nadomnou su kraasnou ukazkou tupych jedincov, ktori maju potrebu sa vyjadrit k veciam, o ktorych nic nevedia 🤡 co ked ma(la) autorka rakovinu, kvoli ktorej jej vypadali vlasy? alebo nevyliecitelnu alopeciu? alebo psorioazu na pokozke hlavy? alebo vazny uraz, kvoli ktoremu ma cez pokozku hlavy velku jazvu? ci nedajboze popaleninu? fuj hanbite sa, preco mate potrebu sa spravat ako uplny odpad spolocnosti? alebo si myslite, ako ste neuveritelne vtipni? @anonym_e27ed4 @jogy1984 -- u teba predpokladam podla roku v nicku, ze mas teda nad 40 rokov, ale spravanie ako nevyzrety tinedzer. a keby chce autorka nosit parochnu len tak, lebo sa jej to paci, taak si stale nezasluzi posmesne komentare.

teraz k veci -- na zahranicnych forach je toto tema preberane castejsie, ked vies anlgicky posileam linky:
1. https://www.reddit.com/r/Wigs/comments/jyqvfq/w...
2. https://www.reddit.com/r/FemaleHairLoss/comment...

anonym_feaf93
Včera o 13:19
@anonym_a6d60c

tak tieto komentare nadomnou su kraasnou ukazkou tupych jedincov, ktori maju potrebu sa vyjadrit k veciam, o ktorych nic nevedia 🤡 co ked ma(la) autorka rakovinu, kvoli ktorej jej vypadali vlasy? alebo nevyliecitelnu alopeciu? alebo psorioazu na pokozke hlavy? alebo vazny uraz, kvoli ktoremu ma cez pokozku hlavy velku jazvu? ci nedajboze popaleninu? fuj hanbite sa, preco mate potrebu sa spravat ako uplny odpad spolocnosti? alebo si myslite, ako ste neuveritelne vtipni? @anonym_e27ed4 @jogy1984 -- u teba predpokladam podla roku v nicku, ze mas teda nad 40 rokov, ale spravanie ako nevyzrety tinedzer. a keby chce autorka nosit parochnu len tak, lebo sa jej to paci, taak si stale nezasluzi posmesne komentare.

teraz k veci -- na zahranicnych forach je toto tema preberane castejsie, ked vies anlgicky posileam linky:

@anonym_a6d60c tak to mala jasne napísať.

anonym_a6d60c
Včera o 13:24
@anonym_feaf93

@anonym_feaf93 jasne, lebo clovek si nezasluzi vysmech iba ked si to obhaji??? napise nam tu presnu pripadnu diagnozu, pre pochybovacnych ludi este radsej aj prilozi lekarsku spravu. wtf

anonym_797161
Včera o 13:25
@anonym_feaf93

@anonym_feaf93 vyjadrujem sa k tomu, k čomu má zmysel sa vyjadriť, o čom niečo viem a v čom môžem pomôcť. Ale k tomu treba nejakú určitú dávku inteligenčnej empatie.

saxana000
Včera o 13:27

Ak ta nebude kmasat za vlasy tak bude normalne drzat..

anos18
Včera o 13:27
@anonym_feaf93

@anonym_feaf93 ale čo koho do toho, prečo sa to pýta? Aj keby nosila parochňu ako spestrenie pri sexe, načo to musia druhí riešiť? Veď si môžem myslieť o téme, čo len chcem, ale posmešne sa nemusím predsa vyjadrovať.

anonym_f84596
Včera o 13:28
@anonym_feaf93

@anonym_feaf93 myslím si, že každý vyzrety jedinec aspoň s minimálnym IQ pochopí z príspevku na čo sa autorka pýtala. Ak si to nepochopila, je mi ťa ľúto.

aurnae
Včera o 13:32

Neviem či máš nejaké vlasy na hlave, alebo nie. Pokiaľ nie, existujú také lepidlá, neškodia a parochňa bude držať 🙂

anonym_dd7b29
Včera o 13:37

Hádam ten partnera o tvojej parochni vie. Alebo mu to tajíš? Inak si ten strach z trapasu nedokážem odôvodniť.

anonym_a521f6
Včera o 13:45

Sú aj iné formy sexu a nemusí ísť o úplne bláznivý sex ak sa toho bojíš. Psychika je prvoradá aj tak sa nebudeš vedieť poriadne uvoľniť keď toto máš v hlave ten strach z trapasu. Ja osobne keď mám strach z niečoho co sa môže pri sexe stať tak do toho nejdem aj keď môžu byť maličkosti pre iných - keď mam tráviace problémy tak nejdem do toho lebo sa bojím ze mi "ujde" plyn. Keď mám niečo kožné čo nerada ukazujem tak si pri sexe nechám tričko napr alebo sa niečím zakryjem alebo sme úplne v tme. Viem ze aj tak tu hlavu nevypnem a môže ma partner upokojovat ako chce ze jemu to nevadí. Proste to vadí mne a hotovo

anonym_feaf93
Včera o 13:54
@anonym_f84596

@anonym_feaf93 myslím si, že každý vyzrety jedinec aspoň s minimálnym IQ pochopí z príspevku na čo sa autorka pýtala. Ak si to nepochopila, je mi ťa ľúto.

@anos18

@anonym_f84596 a prečo to píšete mne? Písala som niekde ze sa jej vysmievam? Ved práve preto píšem že mala napísať dôvod, aby nezačali tieto posmesky,nemyslite? Už chápeš, ty inteligencna empatia?

greywolf
Včera o 14:14

@anonym_autor ked nevydrzi pur pena to prilepi

anonym_797161
Včera o 14:40
@greywolf

@anonym_autor ked nevydrzi pur pena to prilepi

@greywolf príde ti tento tvoj nasprostastý komentár vtipný?

anonym_bb0ffd
Včera o 14:50
@anonym_a6d60c

@anonym_a6d60c
Aby ste sa nepoondali sranda musi byt, ja som tiez onko pacient a dobre som sa zasmiala , moj problem je ze mi narastli uplne ine kucerave vlasy aj inej farby takze ked potrebujem elektronicke overenie identity tak to nejde 🤪

autor
Včera o 14:52
@anonym_feaf93

@anos18

@anonym_f84596 a prečo to píšete mne? Písala som niekde ze sa jej vysmievam? Ved práve preto píšem že mala napísať dôvod, aby nezačali tieto posmesky,nemyslite? Už chápeš, ty inteligencna empatia?

@anonym_feaf93 ale naco ti je dovod?Tie posmesky by tu vobec nemali byt ci je dovod ci nie.Mna zaujima iba to,ci drzia pri vasnivom sexe,to bolo vsetko co som chcela vediet.Ked s alopeciou posmesky nie su akceptovatelne ale pre dovod,zeby sa mi parochne iba pacili,su-tak ja uz neviem.Ved parochne nosia aj chore-aj zdrave zeny.Nechapem ten rozdiel v tom.Kto je jednoduchy jedinec,bude sa vysmievat tak ci tak aj ked parochne sprevadzaju ludstvo od nepamati.Tak uz je aj nacase si zvyknut,ze je to bezne a normalne a nerobit zo seba neandertalcov..21 storocie.A este napisem prosim bez posmeskov a aj tak jednobunkovce sa ozvu-purpena a podobne...

anonym_7617a5
Včera o 16:03
@anonym_autor

@anonym_feaf93 ale naco ti je dovod?Tie posmesky by tu vobec nemali byt ci je dovod ci nie.Mna zaujima iba to,ci drzia pri vasnivom sexe,to bolo vsetko co som chcela vediet.Ked s alopeciou posmesky nie su akceptovatelne ale pre dovod,zeby sa mi parochne iba pacili,su-tak ja uz neviem.Ved parochne nosia aj chore-aj zdrave zeny.Nechapem ten rozdiel v tom.Kto je jednoduchy jedinec,bude sa vysmievat tak ci tak aj ked parochne sprevadzaju ludstvo od nepamati.Tak uz je aj nacase si zvyknut,ze je to bezne a normalne a nerobit zo seba neandertalcov..21 storocie.A este napisem prosim bez posmeskov a aj tak jednobunkovce sa ozvu-purpena a podobne...

@anonym_autor
Ano ja som ten jednobunkovec po 7 rokoch chemoterapii si mozem robit aj srandu alebo je dovolene len bedakat a stazovat sa,.?

anonym_feaf93
Včera o 16:12
@anonym_autor

@anonym_autor ok

autor
Včera o 17:22
@anonym_a6d60c

@anonym_7617a5 ale ja tu nesrandujem-vsimni si jasnu otazku.,Akoze co je natom srandovne nosit parochnu ci krasny prices,nehovoriac o tom,ze to vobec nie je lacna zalezitost...
@anonym_a6d60c dakujem🙂

autor
Včera o 17:32
@anonym_a521f6

Sú aj iné formy sexu a nemusí ísť o úplne bláznivý sex ak sa toho bojíš. Psychika je prvoradá aj tak sa nebudeš vedieť poriadne uvoľniť keď toto máš v hlave ten strach z trapasu. Ja osobne keď mám strach z niečoho co sa môže pri sexe stať tak do toho nejdem aj keď môžu byť maličkosti pre iných - keď mam tráviace problémy tak nejdem do toho lebo sa bojím ze mi "ujde" plyn. Keď mám niečo kožné čo nerada ukazujem tak si pri sexe nechám tričko napr alebo sa niečím zakryjem alebo sme úplne v tme. Viem ze aj tak tu hlavu nevypnem a môže ma partner upokojovat ako chce ze jemu to nevadí. Proste to vadí mne a hotovo

@anonym_a521f6 potrebujem to vediet pri uuuplne blaznivom sexe,ziadna nuda proste.Ja som velmi aktivna,nelezim ako poleno a preto ma zaujima,ci to prices ci parochna vydrzi...Za vlasy by ma sklbat nemal ale aj tak...

jogy1984
Včera o 18:02
@anonym_a6d60c

@anonym_a6d60c ach jaj , prvom rade riešiť parochňu počas sexu je podľa mňa nevyzrete a detinské. A aký príspevok taký komentár . Keby som mal partnerku alebo milenku podobným problémom tak verím že by sme mali tak pevný vzťah že by mi nevadili takéto trivialnosti a snažil by som sa jej dať najavo že je pre mňa príťažlivá taká aká je a žiadnu parochňu nepotrebuje . Ak by to bolo inak asi nie je niekde chýba . Ak ak chceš konkrétnu odpoveď na danú otázku autorky tak odpoviem že sa obávam že sebe lepšie fixovana parochňa nedokáže dať istotu že to divokom sexe bude držať . Naozaj by bolo lepšie sa vykašľať na nejaké tie to blbosti. Sex je intímna záležitosť a nedokonalosti tela sú súčasťou intimity.

pralinka25
Včera o 22:01

Ale prosim ta. moze ist o zacinajuci vztah. ktory je zatial postaveny na vasni. milinoy vztahov tak zacinaju. nie kazdy si 2 roky hladi do oci a az ked maju pevny vztah zacne vasen. nie nemusi sa citit na to mu to vesat na nos. no a co?
intimna zalezitos mozno ano ale asi si o blaznivej chemii a vasni na zaciatku vztahu teda este nepocul ked sem hned pleties hlboke vztahy a ze v takom vztahu poznas kazdu partnerkinu plombu.
priala by som ti zazit to. nespeltal by si tu kraviny

autor
Dnes o 08:11
@anonym_dd7b29

Hádam ten partnera o tvojej parochni vie. Alebo mu to tajíš? Inak si ten strach z trapasu nedokážem odôvodniť.

@anonym_dd7b29 ja nemam strach z trapasu-iba miernu obavu..Ano,vie o tom,ze sa mi pricesky pacia ale zatial ziadny nemam a mam svoje vlasy.Myslim,zeby nato nepovedal nic keby sa stretneme a bola by som trosku ina ako je namna zvyknuty.Aj parochnu by som chcela vyskusat-iba tak ju nosit-bezdovodne.A aj ked by bol s tym urcite ok keby mi to pocas sexu "odleti"🙂tak JA nechcem,aby sa take stalo pre MOJ pocit(nie zo strachu ale pre pocit proste),aby som sa pocas milovania necitila neprijemne aj ked sa intimne pozname docela dost uz.Jemu natom nezalezi,on by to neriesil aj keby mam na hlave vreco-ale mne natom zalezi.Pacia sa mi zeny co to nosia,robi to z nich este krajsie stvorenia,uplne ich to meni.Takze ja sa netrasiem neak onho,zeby to neustal ale ja uz by som asi mala pokazeny ten moment intimity no urcite by sme to obaja v zdravi prezili🙂
A on by mi,ako ho uz poznam povedal,ze som krasna tak ci tak a by sa nad tym iba milo pousmial,on je dost tolerantny voci mne vo vsetkych smeroch🙂Lubim ho a chcem byt pre neho proste naj vo vsetkych momentoch,vo vsetkych🙂

autor
Dnes o 08:11
@pralinka25

Ale prosim ta. moze ist o zacinajuci vztah. ktory je zatial postaveny na vasni. milinoy vztahov tak zacinaju. nie kazdy si 2 roky hladi do oci a az ked maju pevny vztah zacne vasen. nie nemusi sa citit na to mu to vesat na nos. no a co?
intimna zalezitos mozno ano ale asi si o blaznivej chemii a vasni na zaciatku vztahu teda este nepocul ked sem hned pleties hlboke vztahy a ze v takom vztahu poznas kazdu partnerkinu plombu.
priala by som ti zazit to. nespeltal by si tu kraviny

@pralinka25 presne,dakujem🙂

anonym_032f24
Dnes o 10:21
@jogy1984

@anonym_a6d60c ach jaj , prvom rade riešiť parochňu počas sexu je podľa mňa nevyzrete a detinské. A aký príspevok taký komentár . Keby som mal partnerku alebo milenku podobným problémom tak verím že by sme mali tak pevný vzťah že by mi nevadili takéto trivialnosti a snažil by som sa jej dať najavo že je pre mňa príťažlivá taká aká je a žiadnu parochňu nepotrebuje . Ak by to bolo inak asi nie je niekde chýba . Ak ak chceš konkrétnu odpoveď na danú otázku autorky tak odpoviem že sa obávam že sebe lepšie fixovana parochňa nedokáže dať istotu že to divokom sexe bude držať . Naozaj by bolo lepšie sa vykašľať na nejaké tie to blbosti. Sex je intímna záležitosť a nedokonalosti tela sú súčasťou intimity.

@jogy1984 súhlasím, hlavne s tvojou poslednou vetou

pralinka25
Dnes o 11:41

Intimna zalezitost to moze byt v dlhodobom vztahu. Aj tantricka a sfericka aneviem aka.
Ale predstavte si joggy a anonym ze existuje vasen a chemia aj s ludmi co nemaju doverny vztah. To ze vy to nechapete neznamena ze to neexistuje. Klapky na oci a idem len svoje.

anonym_ec7ead
Dnes o 13:56

Ja síce neviem poradiť. Ale podla mňa záleží aj od účesu a typu pricesku. Napr ja moje vlasy pokiaľ nemám napevno zapletené od ofiny až po konce tak nikdy PO nevyzerajú dobre a vždy som strapatá a to zasa nemávame až tak divoký... Asi si to neviem predstaviť, bála by som sa, že to budem hľadať pod posteľou 😅 ale možno ak to vieš zakomponovať a upevniť k svojim vlasom tak to môže vydržať. Závisí od účesu. Pripadne si sprav generalku - v tom účese si poriadne zacvič, zabehaj alebo vyskáč na švihadle.