icon

Muž chce, aby som sa neholila

amandak
16. okt 2021

Ahojte, môj muž chce aby som sa dole neholila. Stretli ste sa s takým niektorá? Ako to riešite? Mne chĺpky vadia ale on to veľmi chce..

marca12
16. okt 2021

@amandak a co my s tym urobime? Riad sa podla seba. Ja by som ochlpenie nezniesla,takze asi by mal smolu. Chodit zarastena ako opics kvoli jeho chutkam,to teda nie.

michaela789
16. okt 2021

@amandak u mňa by mu to taky nepokvetlo.
Moje telo, ja v ňom žijem. Ak by mi to vadilo, tak bohužiaľ. Zvlášť v takýchto intímnych veciach si myslím má právo každý stáť za svojím. Ak chceš prispôsob sa, ak nie tak nie.

olivia1425
16. okt 2021

@amandak ahoj ja som stretla s takymi nazormi
Doslova vyjadrenia ze oholene zeny v nich evokuju mlade dievca(decko)
Vacsinou to ale boli starsi muzi
Ja osobne by som to nedala neholit sa 🤷‍♀️
Alebo spravne kompromix nechaj si len "pruh v strede" 🙈😁

janulka1802
16. okt 2021

Maximálne by som ho možno raz za čas takto potešila, ale žeby som mala mať stále kožúšok, to určite nie. Ja nemám rada bobra, ale ani na lolitku bez chĺpkov.

sense
16. okt 2021

Ak by mi to vadilo by som sa holila, ak nie, tak nie... Ide hlavne o to ako sa cítiš ty...

nafka0483
16. okt 2021

@amandak A to ste spolu len teraz cerstvo, ze si prave zistila co preferuje? Alebo doteraz mu holenie nevadilo a teraz zmenil nazor? Alebo vzdy to chcel tak a ty si robila po svojom ze uz od zaciatku ste sa v tom nezhodli?

zdenka11081983
16. okt 2021

@amandak 🙂 Uspavam maleho a totok tu si citam. No tak gurman. Ja si neviem predstaviť ani bobra, ani suchy zips. No kazdy ma ine chute..

blancheporte
16. okt 2021

@zdenka11081983 sulame sa s manzelom.Bobra to pozname,ale suchy zips sme poculi prvykrat.Si bohova.😂

ailiba
16. okt 2021

@amandak záleží na tom, čo chceš ty. Pripadne len skracuj chĺpky, alebo aspoň vyskúšaj, nechaj dorast a uvidis. Podľa mňa je to zvyk. Ja sa neholim a vyhovuje to nám obom. Každému sa páči niečo ine🤷‍♀️.

h2
16. okt 2021

@zdenka11081983 😂😂😂 Ja som počula aj "ciroková kefa". 🤭

ankare
16. okt 2021

Ak to vyhovuje aj Tebe,pokojne si nechaj bobra. Ja by som s tým nemala problém veru.

euka210
16. okt 2021

@amandak moj to absolutne neriesi

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
16. okt 2021
ivik4
16. okt 2021

Ja sa citim priam nechutne keby niesom oholena. Robim to skrz seba. Vsak na sviatok mu sprav radost 😃

madeline1
16. okt 2021

Skus urobit kompromis a nechaj si pasik

moonlight1210
17. okt 2021

@amandak z casu na cas to nechaj dorast, nech ma radost. A potom si to zas ohol, aby si mala radost ty. Tak na striedacku.
Mozete si z toho urobit taku intimnu hru a mozes mu potom hovorit: drahy, uz prichadzaju tvoje oblubene dni. 🙂

zdenka11081983
17. okt 2021

@moonlight1210 no rehocem sa ako kon. Ale to uz mi asi hrabe z vycerpania 😁😁 Keby ja mojmu staremu povedala, pod uz dorastlo... Ale tak mozno letny a zimny strih??

essenceee
17. okt 2021

nechaj si pasik, trojuholník. Podla mna je to lepšie ako tam mat afrocopanky

desore
17. okt 2021

@olivia1425 Paradoxne ja viem, ze muzi 25-35 ziadaju priatelky o nejake chlpky na ohanbi. Samozrejme upravene, skratene. Vacsinou ti, co maju starsie milenky.

lenkalienka0
17. okt 2021

@desore ja ziadneho takeho chlapa v tom veku nepoznam ,vyslovene sa im chlpky tam dole hnusia . To je ozaj od nahody koho pozname

olivia1425
17. okt 2021

@desore no vidis.zaujimave kto.co preferuje
Mna inak ten nazor velmi prekvapil ze im to evokuje decko nie zenu nikdy by mi nenapadlo sa nato pozriet takto

desore
17. okt 2021

@lenkalienka0 No dufam, ze pani, ktorym sa chlpky hnusia, si vyholeni do hladka a na zadku a v okoli analneho otvoru. Pripomina mi to jeden zazitok 😂😂😂 vajka vyholene ako neopereny holub a zadok zarasteny s dlhymi ciernymi chlpami... Podotykam zadok 😂😂😂

zabludenadusa
18. okt 2021

Chĺpky si skracuj na mušličke na pár mm - nehoľ úplne, sú sexi a veľmi vzrušujúce. Ohoľ si tie ktoré zachádzajú od mušličky k nohám, aj zadok si ohoľ a vpredu si rob pekný ostrovček.

daniela2202
21. okt 2021

@amandak v 90.rokoch prišla na Slovensko Amerika... a všetci si mysleli, že to tak má byť. Dovtedy ženy ani netušili, čo je žiletka. Takže ... 100 ľudí a 100 chutí. Pre niečo tam tie chlpy sú, to vám povie aj lekár-odborník. A upraviť si to môže každá z nás ako chce..... A ak sa to manželovi páči...tak prečo mu nespraviť radosť ... komu inému 😊

akinom0077
26. dec 2021

@amandak Ako by som to riesila? Zalezi na TEBE ak si zvyknuta holit sa a lepsi sa tak citis ohol sa. Pokial by mi muz rozkazoval neoholit sa lebo jemu sa to paci urcite by som nerespektovala taku vec ziadnom pripade

ciculaq
6. jan 2022

ja mám rada zmenu úpravy, manžel to oceňuje, a áno, vyhovujem i jeho požiadavkám

mikadooo
6. jan 2022

@amandak nestretla, ale ak by chcel, tak asi by som s tým bola ok. Bola som aj tak aj tak a znovu aj tak aj tak a v podstate je mi lepšie bez chĺpkov z estetického hľadiska (v lete pod plavkami nič nevytŕča, atď). Ale ak by som vedela že zrovna toto sa mu páči, tak by som s ním asi dohodla že od jesene do jari chlpatá a od jari do jesene bez chĺpkov 😄. Ináč chĺpky vadia kým vyrastajú a človek sa cíti trochu ako kaktus, keď už ale vyrastú a sú dosť dlhé, tak potom už nevadia, potom si už ľahnú 😁.