Muž chce iba análny sex
Dobrý večer, stretla sa niektorá z vás s tým, že muž by chcel len análny sex?
Čakám kým sa ozve minenkaa
@anonym_73ca22 tá tu už povypisovala kadejaké veci zo svojho súkromia, uchylnosti, jej názory aj vyjadrovanie samotné mi prídu šialené.
@dora281 píšem, že nie je gay
@alenkaalien Vraj v Grécku chcú muži manželku pannu a preto im ich budúce manželky, ak muži sú nadržaní, pootvoria občas zadné dvierka ešte pred sobášom, aby sa sobášili ako panny. Počuli ste niekto o tom?
ja takeho poznam, tiez ne-gay... ale ktovie, to uz bolo davno.
Ked vysiel z basy pol roka nechcel nic ine
@anonym_88d3ac 😂😂😂😂🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Možno nechce, aby si otehotnela, anál je istota
Možno nechce, aby si otehotnela, anál je istota
@anonym_e17641 on chcel na sebe.
@alenkaalien tak my anal praktizujeme, lebo ho mam rada a priatel samozrejme tiez, ale neviem si predstavit, ze by to malo byt uz len o tom 🙈 Vzdy vzdy som to ja, kto to navrhne a on vzdy suhlasi 😁 Ale urcite by nesuhlasil robit uz len anal. Za prve je to uplne iny zazitok, iny orgazmus pre neho aj pre mna, za druhe ved by sa ti uz nikdy nepozeral do tvare 🙈 Mne to pride fakt divne, nieco tam v poriadku nebude a podla kontextu usudzujem, ze spolu netvorite par nejak dlho, posli ho niekam, vyhnes sa problemom.
@alenkaalien ja neviem...ale nevyhladavas ty celkovo nejaké "divné"typy mužov? Lebo aj podľa tvojich predošlých diskusií máš "šťastie"na zvláštnych typkov....
@anonym_73ca22 tá tu už povypisovala kadejaké veci zo svojho súkromia, uchylnosti, jej názory aj vyjadrovanie samotné mi prídu šialené.
@anonym_664622 ale uznaj ,že je čudné že ešte nereagovala
@anonym_e17641 on chcel na sebe.
@anonym_88d3ac no tak na to nemá hociktorá žalúdok sa mrviť v niekoho zadku, zrejme je submisívny, rád podrží, ale od fznkčného vzťahu to má ďaleko, aby som niekomu lízala zadok z lásky nehrozí..
Nemá o teba záujem,tak ťa chce odplašiť 🤔
@alenkaalien Vraj v Grécku chcú muži manželku pannu a preto im ich budúce manželky, ak muži sú nadržaní, pootvoria občas zadné dvierka ešte pred sobášom, aby sa sobášili ako panny. Počuli ste niekto o tom?
@dora281 hlavne v arabskych krajinách sa to praktizuje.
Čakám kým sa ozve minenkaa
@anonym_73ca22 akurat som to chcela naposag lebo ta sa tu vychvalovala uzasnym manzelstvom milencom a nevi3m cim pritom dobre roky ma uz davno zasebou
@alenkaalien nedavno som sedela s kamoskou na kave a ta mi tiez povedala ze jej muz sex kazdy den zobudi ju aj rano o 5 predtym ako ide do prace a od kedy vyskudal anal ze chce len anal...ona ma potom.problemy na wc boli ju brucho ale tiez koza neni schopna ppvedat nie
@anonym_88d3ac Zvyk je železná košeľa, len tak ľahko sa ho nezbavíš...
@anonym_88d3ac no tak na to nemá hociktorá žalúdok sa mrviť v niekoho zadku, zrejme je submisívny, rád podrží, ale od fznkčného vzťahu to má ďaleko, aby som niekomu lízala zadok z lásky nehrozí..
@anonym_e17641 Silvio Berlusconi na svojich bunga bunga párty mal rád, keď mu fešandy lízali anál. No kto by si to nepochvaľoval.
@alenkaalien nedavno som sedela s kamoskou na kave a ta mi tiez povedala ze jej muz sex kazdy den zobudi ju aj rano o 5 predtym ako ide do prace a od kedy vyskudal anal ze chce len anal...ona ma potom.problemy na wc boli ju brucho ale tiez koza neni schopna ppvedat nie
@anonym_eae5e0 preboha! A komu by mala vedieť povedať nie, ak nie prioritne manželovi.
Kúp si pripínací penis a dajte si to najprv tak že ty jeho
@anonym_ac50c8 asi tak, kde ide von hovno, tam ho strčíš... no fuj
@sisska96 z pindy ide moc .. no fuj
@sisska96 z pindy ide moc .. no fuj
@anonym_10efe5 vazne? Z posvy? 😂

@alenkaalien Ak bol gay, tak by sa patrilo, nie?
@dora281 píšem, že nie je gay