Muž chce iba análny sex
Dobrý večer, stretla sa niektorá z vás s tým, že muž by chcel len análny sex?
@anonym_87ad46 prečo by bol? Análny sex je pre muža lepší, lebo mu je tesnejší na vtáka. Vagína je vlhká a roztiahne sa počas sexu. Koľko chlapov aj ženu prestane poriadne cítiť, tu sa to nestane ..
@anonym_c16025 Ak by to bolo výhradne z tých dôvodov, že je tam vaginálna dysfunkcia, tak to je iné.
@alenkaalien pozri keby si Ty bola spokojna ,tak sa nechodiš pytat na to čo si ktorej manžel pyta. Takže je uplne jedno čo kto oblubuje, ako robi. Ty si nespokojna. Tvoj muž chce ist iba jednym smerom, Ty aj inym . Vaše cesty sa doslova a do pismena rozchadzaju. Čo Ti pomoze kebyže Ti vacsina žien aj napiše :ano, praktizujeme len anal a robi mi to dobre. Budeš aj seba vtlačat do pozicie že to tak ma byť a ma Ti byt dobre? Veď počuvaj samu seba a to čo Ty chceš. A podla toho sa zariad aj so svojim mužom. A rozpravaj sa o tom s nim. Tu nič nevyriešiš. Akurat si tak pripustiš domnienky o vašom vzťahu a to je cesta do pekla.
@alenkaalien Vraj v Grécku chcú muži manželku pannu a preto im ich budúce manželky, ak muži sú nadržaní, pootvoria občas zadné dvierka ešte pred sobášom, aby sa sobášili ako panny. Počuli ste niekto o tom?
@dora281 To skôr v islame.
Kto už vyskúšal nebude hovno na bimbiše ? 😂😂
@anonym_87ad46 prečo by bol? Análny sex je pre muža lepší, lebo mu je tesnejší na vtáka. Vagína je vlhká a roztiahne sa počas sexu. Koľko chlapov aj ženu prestane poriadne cítiť, tu sa to nestane ..
@anonym_c16025 to som šla napísať že chlapov to berie najmä preto lebo pri anale je to oveľa tesnejšie atď...ale niektorych aj preto že sú maniaci na zadky
@anonym_c16025 to som šla napísať že chlapov to berie najmä preto lebo pri anale je to oveľa tesnejšie atď...ale niektorych aj preto že sú maniaci na zadky
@nama94 áno aj to 🙂

Kúp si pripínací penis a dajte si to najprv tak že ty jeho
@anonym_9359a5 presne týmto treba začať.