Muž chce súložiť častejšie ako ja
Asi klasika, ktorá vyvolá konflikt aj u zohrateho páru. Mne to popravde stačí raz, maximálne dva krát za týždeň výnimočne. On by chcel aspoň ob deň a keď to tak nie je, začne hovoriť ako my už spolu ani nespavame a že na začiatku vzťahu to bolo iné, že ho už tak neľúbim a neviem čo. Na jednu stranu sa to snažím mať na háku, pretože viem že to z neho hovorí iba nadržaná testosterónova opica a vysvetľujem mu že to že sme na začiatku spolu pre***celú noc a deň je normálne pre začiatok vzťahu. On absolútne nechápem, že intenzita citov sa počas vzťahu zmení a vyvíja, keď mu to poviem ešte sa urazí pretože to pochopí tak, že ho vlastne ľúbim menej. Potom mi len vyčíta že aká som chladná a bezcitná a mňa to občas už aj mrzí. Na druhú stranu, keď chcem niečo ja mimo sexu, napríklad pekne strávený deň, prechádzku alebo čokoľvek tak samozrejme sa to nedeje, nie je čas, je unavený, je to hovadina a nechápe prečo som potom smutná a tvári sa že je to akoze môj problem. Viete mi poradiť ako pracovať a takým prípadom?
@karolinakr tak zas nebudem mu ten orál odopierať, mne by sa to tiež nepáčilo 😂
@karolinakr ze zapichne :D :D :D
Kolko ste spolu? A hlavne preco? Ked mu vysvetlis, ze ty potrebujes ku stastiu ine veci alo on a on si ide svoje, ze on je ten ublizeny... Mozno by pomohla navsteva paroveho terapeuta, ale on mu povie to iste. Ked s nim nie je rozumny dialog, tak naco 🤷
@drbig5 sex raz za tyzden az 2 je luxus? 😄
No za mňa je 1x do týždňa málo a trápilo by ma to, že som žiadaná a dávam partnerovi košom.. neviem si to predstaviť opačne, asi by som ho bila a týrala🤣 jasne, že sú dni keď človeka niečo bolí to je iné, ale urobiť si v pondelok ,,čiarku,, že juchu týždeň fajront mi príde proste divné a verím, že chlap sa cíti oklamaný, keďže si bral sexuálne aktívnu ženu, ktorá mu pasovala..