Muž, ktorý bol u mňa sa mi páči, ale ma ani len nepobozkal
Už toto mi prosím vysvetlite.pise mi a volava mi jeden muz.neskutocne sa mi páči...ale že mega...zavolám ho k sebe a k ničomu sa nemá.aspon keby ma pobozkal veď ja celá hotová som bola z neho najradšej by som ho viete čo a on nič ani len dotyk
Na prvé rande si ho zavolala k sebe domov a čakala si,že na teba rovno skočí? toto zas nepochopím ja také správanie "ženy"
Nieeee už sme sa videli veľa kraaaat
Tak skús urobiť prvý krok ty... 😉 aj zomňa bol hotový môj partner ale nechcel urobiť prvý krok lebo vedel že keby si somnou začal tak ma nedostane z hlavy.. tak keď som bola u neho pozrieť jeho leguána v terárku tak som mu dala pusu a potom sme sa dali dokopy.. 🙂
Keď tak chces, tak skús náznaky, ak sa nechytá tak asi ešte nechce, alebo už nechce 🙂
@marcellka32 fu ale aké náznaky?mne je to hlúpe že prvá začne žena
@natyreggae nechápem tomu proste.to som sa bála mu dať pusu čo ak by nechcel alebo čo.citila by som sa trápne.sice aj teraz sa cítim
ved sa ho opytaj ci ho mozes pobozkat, povie ano alebo nie - hotovo..jaaaaj zena..trocha asertivity😎 chyt ho za ruku, koleno, rameno, hocico ine😈
@karhu chytila som ho a nič 😂
@bambulienka25 nieeee🤫
@vilma7 buď hanblivý ale že extrém?to sa mi nezdá
Skôr ma možno má na háku 😄
Chlap čo má záujem neodmietne bozky, dotyk..ak záujem nemá, tak to nechce, asi chce byť len kamoš
No, muzi su niekedy strašní truľovia a treba urobiť ten prvý krok aby sa rozhýbali. Ja som toho svojho suverénne pobozkala a už bola ruka v rukáve 😉
tak sa ho pytaj na rovinu..nemas co stratit
Mozno ho doma cakal jeho priatel...
A ked si pisete,tak o com? Ja som raz randila s jednym,cez pismena to bolo riadne horuce,ale ked sme boli spolu aj to iskrilo,chemia vsetko,ale on sa nemal k nicomu. A raz sme si tak pisali a on napisal,ze nie je typ chlapa,ktory hned ide zene do nohaviciek. Tak som mu napisala nieco v tom zmysle,ze ja by som uz aj chcela,aby isiel do tych nohaviciek 😀 mozno je to tiez taky slusak ako tento moj.
😅😅😅joj,toto mi.pripomina...
Svojej prvej velkej laske,po tom,co sme sa vsade v skole vlacili spolu ako cecky,som napisala list.plny vyznani z toho co citim.
Chudak....3 tyzdne neprisiel do skoly😅😅😅😘
No....nebolo z toho nic,ostali sme ceckaci,ale on na cecky nebol....no.
Druhej lasky,potom co na mna pucila oci,som sa uz spytala priamo ale vraj som si to zle vysvetlila.ok.
Vtedy som nejaky cas nechodila do skoly ja😅😅😅od hanby.
Moj muz na mba vyguloval oci dllllllho,az ma vyzliekal pohladom,topila som sa pid jeho ocami..
A nic....raz som sa nastvala a spytala ci je zalubeny.
Ocervenel a povedal ze nevie...
Zmizla som z jeho zivota v stotine sekundy s tym,ze ked bude vediet,nech sa ozve.a ze nebudem cakat 100 rokov...
Hned na dalsie rano volal.hned vedel.
Sme spolu uz 12 rokov😂🤣😅
@marcellka32 asi ano
@lienocka2808 😂😂😂😂😂
To nevies citat rec tela? Ved musi byt jasne, ci po tebe ide, alebo nie. Viac si ho vsimaj.
@marca12 no horúce to nie je skôr to je také pekné že sa hádam aj zalubis
@osky jeeeej to je strašné milee
@limetka69 práveže neviem.v tomto človeku som stratena
@limetka69 ale takto byť nervózny?no nezdá sa mi skôr ma má na háku alebo co.ved iný muž využije príležitosť
Tak by ti nevolal a nepisal. Mala som takeho, co zelenel pri mne, potom povedal, ze proste nevedel preco sa chova ako pako pri mne. To ako v piesni od michala davida colu, pijeme colu... Nehadz vsetkych do jedneho vreca.
@limetka69 ale chytila som ho proste aj pohladkala po hlave a on nič nič nič sedel jak prilepený .aj keď odchádzal aspon pusu na lico alebo objat má mohol ale nič vôbec nic

Tak možno si ťa predstavoval ináč alebo je ešte neskúsený.