icon

Muž má milenku

17. nov 2022

Pekný večer mám 35 rokov muž má 38 a asi pred týždňom som zistila že má milenku videla som ich spolu v jeho aute a keď som to na neho vytiahla priznal sa ale vraj nechce s ňou nič viac iba sex lebo ten mu chýba a vraj to nie je už ako kedysi...pohádali sme sa a on odišiel ani neviem kam našťastie syn už je veľký už to chápe ale zničil všetko čo sme mali a teraz ma vôbec ani nekontaktuje ani nič a najlepšie je že tá jeho milenka má asi 20 rokov je to mladá baba pekná štíhla ja neviem čo ju priťahuje na takom pre ňu starom mužovi...ja som a rozvodom už zmierená ale nechápem prečo to tie ženy robia...alebo muži?

Strana
z2
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
jamacka
18. nov 2022

Podaj žiadosť o rozvod a snaž sa o čo najvyššie alimenty,takýmto hajzli to treba dať riadne vyzrat.
To sa vráti aj tej mladej sťande,ak vie že ma rodinu a s úmyslom ju rozbíja, neboj to sa jej vráti.

athom
Odpoveď bola odstránená
pikachu999
18. nov 2022

Podaj žiadosť o rozvod neváhaj , ja viem že ťa mrzí že toto urobil a si z toho smutná ale ver mi bude ti lepšie bez takého blbca.Mozno keď začne žiť s mladou prestane ju baviť a nájde si iného zase (karma) 🙈
Držím ti palce zvládneš to

domca1408
18. nov 2022

@melanta nie si divná...súhlasím s tým čo si napísala a plus navyše ja ešte dodám, že ja nemám rada ani ked sa všetka vina sveta hodí na milenku. (a to som dokonca tá ktorá bola podvádzaná) napriek tomu, milenka je často krát len niekto možno veľmi hlúpo zaľúbený lebo čo tí chlapi dokážu potrepať a naslubovať len aby ju dostali...

sergejj
18. nov 2022

Mal by som otazku. Povedal ti ze mate malo sexu a ze mu to vsetko chyba? Posledne mesiace , roky?

kassandra25
18. nov 2022

Ku tebe iba tolko, ze on sa za tebou netrhá, ani za tebou nebeží a ty nám tu za ním vyplakávaš ako vdova a pritom on plný energie a záujmu zapichnuty v milenke, ešte ti aj poradil, ze mozes podat o rozvod, stastný, ze uz ta to osvietilo konecne, ale ty si nedáš povedať. .....

oli18
18. nov 2022

Ani necitam cele, lebo som sa nastvala pri vete, ktora sa v takych diskusiach opakuje pravidelne, ze "zena sa nestarala o seba". Nebudem to rozvadzat.
Chcem poukazat na muzov, pretoze som sa uz vyslovene na nich zamerala, ked ich tu mnohe vychvalujete, akych navonanych, vycesanych .... ich mate. Ani nepisem, ze kazdy druhy, lebo by to bolo 50%, tak uvediem, ze 75% muzov je zanedbanych. Ci uz fyzicky -vlasy, brada, postava, alebo oblecenim. Cele leto som niekde chodila, som na dochodku, takze nepisem o nejakom obmedzenom kolektive muzov. Ale muzi su ozaj zanedbani. Bez ohladu na vek. Mozno je to taktika manzeliek, ze zanedbaneho chlapa jej neodlaka ina 🤣. Takze nie ze zeny sa o seba nestaraju, ale chlapi nech sa zacnu o seba starat .🙉

katkati
18. nov 2022

Chudinky ženy, ktoré sa iba hlúpo záľubia do ženatých mužov. A čo, keď sa zaľúbi, tak nech sa odľúbi, alebo počká, kým sa rozvedie. Veď nikto nemá vsetko, čo by chcel.

avicii18
18. nov 2022

Mladí nemajú zábrany a starí rozum. Potom to tak dopadá. Keď už, tak loviť tigricu ako osamelú mladú laň. To nie je žiadna výzva.

mandzula
18. nov 2022

Mas 35, kus zivota pred sebou, mozes pokojne zacat odznova, skusena, poucena.

karolinakr
18. nov 2022
karolinakr
18. nov 2022

Kupodivu, ked muz odkrača, zeny si svoje viny uvedomuju..uz viac krat tu zaznelo, toto som mohla robit inač..takže každy dobre vie, kde mu je podkurene a prečo..

kassandra25
18. nov 2022

@karolinakr ano, s tymto suhlasim.

bezmena7
19. nov 2022

@noami12 a na to si ako prišla .. tak nie vaše vaginy za to nemôžu že sú nenažraté 😂😂 to všetko chlapi 🙈

noami12
19. nov 2022

@bezmena7 na co ako som prišla ?

noami12
19. nov 2022

@bezmena7 ako si môžeš napísať dovoliť že naše ?! Ja podvadzam ?! Ty láskavo píš keď už tak za seba a nie za druhých. ja hovorím ze v prvom rade môže za to on, nakoľko vie že má doma rodinu. Čo je na tom k nepochopeniu? Nikde není pisane že VZDY za to môže chlap !!! Určite sa najdu aj ženy ktoré majú doma rodinu a podvadzajú..

bezmena7
19. nov 2022

@noami12 vieš že normálne ☝️ je to vo väčšom počte vaša aktivita trt… mimo domu 😉

noami12
19. nov 2022

@bezmena7 opakujem, nepíš VAŠA, niesu všetky ženy radodajky ;)

gabika0825
21. nov 2022

Tak skôr by som riesila svojho muža ako tu jeho milenku lebo za prvé, ona ani nemusí vedieť že je ženatý, za druhé, zas pre ňu taký starý nie je, poznám niekoľko párov kde je podobný vekový rozdiel a sú spolu x rokov, čiže to sú hlúposti. Buď rada že sa ti priznal, dieťa máte veľké, chápe co sa stalo, tak môžeš svojho manžela poslať za milenkou. Trosku hrdosti, nemôžeš z Toho obviňovať tu ženu, nevieš co jej nakecal. On je chuj za to co spravil.

kittykat22
21. nov 2022

tak tvoj muz je tiez pekny charakter ked ti po tych rokoch povie, ze mu chybal sex a preto je prec. Ake jednoduche hodit partnerovi na hlavu vsetko zle a uzivat si s novou frajerkou. Tvoj muz sa k tebe zachoval velmi nepekne po tych rokoch. Ked je taky hrdina, tak sa mal odstahovat, dohodnut s tebou rozvod a rozdelenie majetku a zacat od zaciatku. Nie takto. Ale to by musel mat v sebe trochu charakteru. S babou sa netrap - iskra preskoci, a ohovaranie manzelky ju len podnecuje chudacika muza zachranit. Moze ti jej byt luto. 20 rocna baba so 40 roc. capom. Spolocni priatelia, aktivity, party a spoznavanie zivota je v haji. On to ma odzite a ona pojde ako on skace. Najlepsie je ich neriesit. Zameraj sa na seba a na to, aby si to zvladla. Uvidis co ti zivot prinesie. Nezomieras ale rozvadzas sa. Este aby sa nestalo, ze najdes noveho muza s ktorym napriklad precestujes polovicu planety 🙂 alebo najdes stastie v spolocnej zalube. Tvoj manzel si vztah s tebou nezasluzi. Len nech tie papiere pekne podpise.

jenny04
1. mar 2023

Ešte si mladá, stále dokážeš byť šťastná,no to neznamená že s niekým.Mozno len začať žiť, robiť to čo si predtým nemohla.Nanho by som sa vykaslala, očividne nemá už žiaden záujem

banana10
1. mar 2023

@kittykat22 velmi mudro napisane 👌👌👌

kittykat22
1. mar 2023

@banana10 kto vie, ako to dopadlo. Mozno sa nam autorka ozve

banana10
1. mar 2023

@kittykat22 Zial, nevera muza je pre zenu prechadzka peklom. Uz navzdy v nej ostane nieco zlomene. Jej muz je chrapun bez charakteru. Aj keby nemali dlhodobo sex, mal za nou prist a povedat jej, ze mu to vadi, chyba a nie potajme si uzivat s inou. To sa jednoducho takto neriesi. Je mi jej velmi luto, nevera je velmi velka bolest.

buba183
17. mar 2023

@888elizabeth aj keby neviem čo nebolo doma.nepojdem inde. Najprv to ukončím a potom môžem hľadát inde. Načo sa dávajú potom tie sľuby v dobrom aj zlom. Áno keď to nefunguje ukončím to

Strana
z2