icon

Muž ma podviedol

8. nov 2022

Nie je mi dobre. Mam chuť sa zbaliť a už sa navrátiť. Môj manžel moj vysnívaný muž ma podviedol a nie bez následkov. Zistila som to náhodou. My mame dve malé deti. Keď som sa dozvedela chcela som ho zabiť..potom tu kur...vu, plakala som. Rozbila som mu počítač dostala som strašný amok. Muž je teraz na služobke, deti mi zobrala švagriná vyhovorila som sa, že mi je zle. Nemôžem to nikomu povedať. My sme celkom normálna rodina. Žili sme šťastne ja som bola hlupa puča a žila v tom, že ma miluje aj naše deti. Čo mám robiť?

calin
8. nov 2022

@lienka.7 to ako fakt - takto sa vyjadriť ešte nie na narodené dieťa. Koľko nenávisti ... a tu by sa mali vyjadriť hlavne tie, ktoré to prežili..

mrkvicka060
8. nov 2022

@calin presne toto aj mna zarazilo :-/ krute...napriek autorkinej situacii...

zorkahorka
8. nov 2022

Nechaj ho smazit sa vo vlastnej stave. Ked pride domov, povedz len: viem vsetko. Mas hodinu na to, aby si sa priznal. A chod prec, niekam von. Potom uvidus, ako bude reagovat, ci bude zatlkat alebo sa prizna. A nechaj ho skvarit, spytaj sa,ci myslel na vase deti, ked bol s nou,ze ako im ublizi...

sonka333
8. nov 2022

Ach....ťažko radiť....nezažíješ nevieš...tak sa vraví...😔jedine čo môžem je....popriať veľa síl....je mi ťa nesmierne ľúto ...držím palce nech sa to čím skôr...nejako vyvine a v tvoj prospech

lulaby1982
8. nov 2022

Tak toto už nie je romantika podľa Danusky Steallovej,toto je skutočný život. Pokiaľ ste mali stabilný vztah e pevný ,tak prežijete ,ak nie pôjdete od seba, prorokovala som .

Zatloukat zatloukat zatloukat povedal sexuológ Plzak. To prečo si nedával pozor , sa nechranil,ach ,kto nevie súložiť nesulozi a úplne mimo manželstva. No čo,Vaše deti majú ďalšieho súrodenca na sedenie majetkov. Čo už .

ankare
8. nov 2022

Och, to je debil sprostý debilný...
Nerozmýšľaj nad tým, ako mu ublížiť, aby trpel ako Ty. Ty si týmto nespin karmu. Šetri si energiu a smeruj ju na deti. Pomsta nič nevyriesi. Neboj, každému sa všetko vrati.
Viem,že mne sa to ľahko hovorí... no treba ho nechať ísť. Prijmi to. Snaž sa zameriavat na deti, musíš byť pri zmysloch hlavne kvôli nim.
Držím palce!

bluka2
8. nov 2022

@lulaby1982 ja som optimista, vždy sa poteším, keď počujem, že deti budú mať nového súrodenca, možno časom kamaráta? Ktovie, život je nevyspytateľný. Ale uznávam, v takomto štýle najprv najmä nepríjemný šok.

Autorke prajem veľa sily a rozvahy, sprav pre istotu tie kroky, čo tu ti tu radia, aby si sa poistila na tú najhoršiu možnosť (rozvod, majetkové vysporiadanie) Možno bude lepšie, ale mysli hlavne na seba a deti.

huginko
8. nov 2022

@lienka.7 no tak toto bolo hnusne... Voči dieťaťu, ktoré za nič nemôže, sorry

huginko
8. nov 2022

@lily246 ale no, nič také dokazovať nemusí. Ak sa jedná strana bude chcieť rozviesť, súd manželstvo rozvedie. A mne toto príde trochu pod úroveň.

katka700
8. nov 2022

Mrzí ma to, úprimne neviem čo by som spravila v tvojej situácii. Dala vymeniť zámky? Spravila screenshot z jeho whatsapu a poslala mu ho so správou "nevracaj sa"? Riešila právnika a ako to zariadiť aby po rozvode s tou svojou ku.... ostali s holou r****u? V prvom okamihu je ťažké rozmýšľať racionálne.
Čo chceš ty? Rozvod a šancu nájsť si nového partnera? Alebo mu odpustiť a zmieriť sa s tým že bude mať 2 rodiny, a časom sa môžno pridá tretia.
Čo je lepšie pre deti? Snažiť sa aby rozvodom netrpeli a v puberte im s kľudom bez prehnaných emócií vysvetliť že otec odišiel kôli inej žene? Alebo sa hrať na dokonalú rodinku a neskôr riešiť ich výčitky a sklamanie keď im nejaká "dobroprajna" tetuska prezradí že majú ďalšieho brata/sestru o ktorých nevedia?

h2
8. nov 2022

@lienka.7 Ty si ozaj krava. 🤦🏻‍♀️👎

lienka.7
8. nov 2022

@calin keby si ty zazila, ze na dedicskom konani sa dozvieš, ze tvoj muz mal dieta, o ktorom si ty po cely čas nemala ani tušenia, a dedi po nom časť domu, asi by si sa tiež nepotešila... roky si platila hypo, dom a platis takmer 30k decku, ktoré s tým nič nemá, asi by si bola celá happy, ze???
@huginko hnusne ale pravdivé.

lienka.7
8. nov 2022

@h2 no ked uz to ty vravíš, tak určite 👌👌👌

h2
8. nov 2022

@lienka.7 Muž môže byť aj najväčší hajzel na svete, ale to dieťa je v tom nevinne.

lienka.7
8. nov 2022

@h2 no uz ta chcem vidieť, ako by si cela natesena vyplácala z dedičstva uplne cudzieho decko, len preto ze tvoj muz si nevedel udržať vtáka v nohaviciach, ze? Ešte by si si aj požičala na to, co? 🤦‍♀️ svoje deti ukratis... no super matka ti poviem👌👌👌

h2
8. nov 2022

@lienka.7 Deti budú dediť po otcovi. Keď má autorka s manželom dom v BSM, po jeho smrti je polovica jej. Z manželovej polovice dedí ona a všetky deti rovným dielom. Áno, aj nemanželské. Prečo by nemalo? Navyše, predpokladám, že autorka sa rozvedie a BSM si vysporiadajú skôr, než bude po mužovi dediť. Keď si on potom kúpi nový dom s terajšou milenkou a zoberie si ju za manželku, po jeho smrti budú ten dom dediť aj autorkine deti.

bluka2
8. nov 2022

@lienka.7 ale to dieťa s tým niečo má. Je to dieťa toho manžela, ktorý sa neunúval manželku informovať o jeho existencii. Dieťa v ničom nepochybilo. Sorry, ale to je riziko, keď si niekoho berieš, jasné už pred svadbou. Takže sobas prináša výhody aj možné rizika ako presne tieto. Každý môže zvážiť, či chce celý balíček aj s rizikom alebo nie.

vevesh
8. nov 2022

@h2
@bluka2 to je pravda, ze to dieta je nevinne. Bohuzial moja blizka kamaratka takto momentalne so 4 detmi prichadza o strechu nad hlavou. Pred manzelstvom nevedela, pocas manzelstva sa dozvedela, ale to bolo v pohode. Nemala problemy s alimentami- vsak je to jeho dieta. No po smrti manzela to v pohode uz nie je, ked to dieta (ktore ona v zivote nevidela/nevedela o nom) jej berie dom, lebo jeho matka chce okamzite vyplatenie -a ona kvoli nebohemu manzelovi a ich detom sa drzi domova ako kliest pokial sa da....

akbara77
Odpoveď bola odstránená
lienka.7
8. nov 2022

@vevesh presne tak, som zvedavá, ako by sa dámy zatvárili, keby sa dostali do takej situacie ze "nevinne" dieta požaduje okamzite vyplatenie z domu/bytu či iných veci, o ktore sa nijako nepricinilo, "neplatilo" nic, nestaralo sa, len natiahlo ruku ze daj.
Tvoja kamoška aspon vedela a mohla sa pripadne zariadit, ale ta moja nevedela vobec nič...

misa2704
8. nov 2022

Je to Sviniar. Držím palce aby si to zvládla máš dve malé deti takže máš pre koho žiť

vevesh
8. nov 2022

@lienka.7 tak vedela-nevedela. So smrtou nikto nerata a jej muz odisiel velmi mlady necakane s firemnym bordelom na krku a ona ako bonus v 4 mesiaci so stvrtym dietatom. Zanechal jej problemy a problemy chudinke. A ako by to nebolo dost, este to "dieta" ziada okamzite vyplatenie. 🤐🤐

h2
8. nov 2022

@vevesh Tvoja kamarátka neprichádza o dom kvôli nemanželskému dieťaťu, ale kvôli jeho otcovi.
@lienka.7 A "manželské" deti sa ako pričinili? Tiež nič neurobili a dedia.

oranzovyvevericnik
8. nov 2022

@vevesh dieťa alebo jeho mater?

vevesh
8. nov 2022

@h2 tak toto skus vysvetlit 4 detom, ktore prisli o otca .... vies, ak su deti dospele, beru to inac ako ked mas deti v priemere 10 rocne...a tiez napriklad ja s tymto nesuhlasim, ale hold je to zakon, s ktorym ja nic neurobim...

vevesh
8. nov 2022

@oranzovyvevericnik mater, preto je to dieta v uvodzovkach...lebo narok ma dieta a nie jeho matka...

h2
8. nov 2022

@vevesh Mimochodom, tvoja kamoška dostane aspoň vdovský dôchodok. Tá druhá žena nie, len sirotské na dieťa. To dieťa stratilo otca. Ale aj tak je pre každého len to cudzie decko, čo natŕča ruku. Na dedičstvo má právny nárok. Nevidím dôvod, aby sa ho vzdalo v prospech nevlastných súrodencov. Sú oni niečo viac len preto, že sú manželské?

h2
8. nov 2022

@vevesh A prečo s tým nesúhlasíš? Prečo to dieťa nemá mať nárok?

vevesh
8. nov 2022

@h2 nie, nedostala vdovsky- nema narok, zomrel mlady a bol drvivu vacsinu zivnostnik a nemal odvedeny dostatocny pocet rokov.
A preco nesuhlasim? Je to individualne pripad od pripadu - ak manzelia nieco spolu buduju, nevidim dovod, aby z toho profitovala bezdovodne tretia osoba-dieta ci jeho matka, len preto, ze zakon to tak kaze. Ja by som napriklad z dedenia vynala strechu nad hlavou danej rodiny a zvysok nech sa podeli podla prava. Ale na druhej strane by som vymahala aj normalne vyzivne, ak nemanzelske deti su, aby nestradali. Lebo, co si budeme hovorit, niektori o tieto deti v zivote nezakopli, neprispeli a tym by som napriklad v pohode priklepla z dedicstva aj viac ako rovnomerny diel (ak by povodna rodina neprisla o strechu nad hlavou).

lienka.7
8. nov 2022

@h2
škoda s tebou strácať čas. Ty máš uplne odveci zmýšľanie. Len aby si raz ty neostala takto "milo" prekvapená z "nevinneho" dietata a jeho nárokov.
Alebo potom budeš bud nemanželska alebo mas presne takto decko s niekym a nepride ti vobec blbé prostrednictvom neho v budúcnosti natrcať ruku a žiadať niečo, o co si sa nijako nepricinila, t.j.nezaplatila ani euro. To znamená, ze nezaplatila ani tehlu z domu/ci splátku hypotéky naň, pripadne si ani len ten poondeny trávnik nepokosila, ale ziadas z neho vyplatiť podiel. Jedine co si urobila je to, ze si kedysi roztiahla nohy.
Ohrdnuta milenka, ktorá sa takto cez decko potom msti.