Muž ma prestal priťahovať
Baby prosím, neviem si rady .. snažila som sa to už XX krat komunikovať s manželom ale jemu sa to riešiť moc nechce. Sme fakt mladí (23-25 rokov) milujeme sa, je to manžel ako zo snov naozaj. Ale .. v poslednej dobe sa naozaj nenormálne rozjedol - keby ste to videli, poviete že “žerie” tak pažravo, hltavo papá a take dávky že nechápačky mám.. samozrejme strašne pribral.. a ja keď uvidím jeho mladé telo, obalené tukom.. ako sa natriasa, mne je z toto hrozne . Prejde ma chuť na sex a radšej riešim svoje ..
je to fakt hrozne.. a keď vidím nejaké pekné telo, tak radšej z hlboká dýcham a snažím sa zabudnúť.
Vôbec by som neriešila, keby jemu na vzhľade nezáležalo. Ja cvičím, zdravo papam (baví ma to) a jemu na vzhľade záleží.. na mojom .. jeho NIE!!
@hipuska tak nebudem dieťa obmedzovať, keď chce vianočku na desiatu a chlap si nevie povedať nie🙂aj, keby zjedol večer 3 grahamove rohlíky to máš skoro to isté.Alebo si dá oriešky veď čítal, že oriešky sú zdravé len nie mastne slané arašidy už má to po toľkých rokoch nebaví jeho zdravie
@ivik4 ja chápem aj tvoj pohľad na vec.ale teda môj muž by sa po mojom zruknuti možno zasmial, ale nešiel okamžite upraviť holenie.
Je to dospelý chlap, sám vie,čo a ako
Okrem toho ja som taká aká sa páčim sebe ,určite nie taká,akú má chce on.samozrejme,som rada,že sa mu páčim,ale je to v prvom rade moja záležitosť.
Autorke len jedno. Všetko je v hlave tvojho muža.on keď chce jesť ako je, nič z tým neurobíš. Teda,môžeš mu radiť, motivovať ho športom, zdravím atď..alebo sa vyhrážať,hádať sa s ním.cokolvek
Pokiaľ sa nerozhodne on, nijak sa situácia nezmení.
"s"tým 🤭
@luccija no moj vstava 6:30, pre mna uplne normalny cas, pre neho este hlboka noc. Neranajkuje, v robote da kavu a okolo 10. je hladny, tak sa napcha chlebom. O 12. zase, ked pride o 13. domov, nie je hladny, ked aj je, vacsinou si da cestoviny...o 16. sa v robote zas napcha chlebom, potom ano, s nami zdrava vecera, ale rano nachadzam papieriky z cokolady, orea, chipsov, cukrikov,..uz sme sa dohodli, ze predame kaviaren. Ak sa to do decembra nepodari, pojdem tam robit ja a on si bude hladat pracu vo svojom. Uplne ho to tam ubija, myslel si, ze to da, ale nie je to jeho partia. Plus obaja neznasame toto mesto, len rozmyslame, ako sa vratiti na Malorku. Takze dufam, ze sa vsetko coskoro vyriesi, bude spokojny a potom pojdu aj kila dole.
@amelie2017 a čo mu vadí?veď máte svoje...a pritom som čítala ako varieva doma on.On bol kuchár nie?veď toto nemá taký stres.Pre môjho muža su jedlá typu pečené kura, panenka, sviečková...ale aj tak cez týždeň večer nechce teplé jedlo to varím len pre seba a dieťa.A víkendy také čo zjeme vsetci.Jedla typu cestoviny, ryžový nákyp niečo bezmäsité, či zdravé šalát s kuracinou nezje, rizoto...Ani zeleninový šalát nicovate nič.
Mne ide maso krkom.Ako píšeš kúpim v pekárni croassant na raňajky pred školou on ho večer zje...alebo cukríky si dá a potom papieriky v koši na nervy ako malé decko
Ako fakt mám len jedno dieťa, ale big problem so stravou,...s veľkým dieťaťom.Jemu by stačili rožky, maslo, šunka, syr, vajce ..nezje jogurty, zeleninu žiadnu pritom plná záhrada všetkého, pomazanky...Bol tak naučený aj z domu len guláš na 3 dni a podobne.Ked vidím iných mužov ako šaláty, tofu, kuskus...tak sa vrátite na Mallorcu a svokra pôjde s Vami🙂už si určite zvykla, že ste blízko nej.
@luccija to je na dlho, co mu vadi,..ano, mame svoje, ale proste toto prostredie tu je strasne. A ano, vari doma, ale v podstate v robote stale hundre, ze on robil homare a teraz toto. On je naozaj dobry vo vareni, ma to v krvi..asi mu to chyba viac, ako si myslel.
On miluje cestoviny, tie by jedol od rana do vecera. Ale jasne, ze kvoli nam vari zdravo, ale rychle jedla, vysanti sa hlavne cez vikend a ked je volno.
No veru, a svokra si zvykla az moc...to je tiez samostatna kapitola...ale ona by na Malorku nesla ani za nic. Uvidime, ako nakoniec vsetko dopadne, ale je jasne, ze v tomto meste dlho nevydrzime. Stacilo by mi aj prestahovat sa len do vedlajsieho. Uplne iny svet.
@amelie2017 tak uvidíte...hlavne nech ste spokojní.
Ja si myslim, ze mate uplne rozne svetonazory a toto je len prva ukazujuca sa pricina vasho buduceho vztahu. Ty mas rada sport a zdravr stravovanie, on sedenie pri telke a jedenie. Myslim, ze casom vas vztah skonci. Mozno by ste to mali ukoncit co najskor. Usetrite si este kopec sklamani a mesiace roky, ktore by ste mohli byt s viac kompatibilnejsimi partnermi.
@krisbar kvôli tomuto? 😀 nechci ma rozosmiať..
Nechcem. Zazila som to. Vztah je zalozeny na pritazlivosti, ved ako chcete splodit deti, ako sa po hadke udobrit. Ked ta muz nepritahuje, casom ta zacne pritahovat iny.
Ved uz aj travenie casu mate inak nastavene. Ty by si sla na turu, on sediet pri telke.
Ja ti nevravim co mas spravit, ja len z vlastnej skusenosti viem, ze sa vam to casom zacne rozpadat. Ale si mlada...mas este cas na zmarene roky s nespravnym clovekom.
@krisbar kde si prečítala že on rad sedí pred tv v tom, že kvôli korone má prevažne homeoffice, co znamená že musí sedieť celé dni žiaľ.
On pohyb má rád, ale iný druh ako ja. Ja som šťastná zo seba keď si zacvičím a on preferuje ťažkú fyzickú prácu - pripravovať drevo na zimu, prerábať izby v dome atp.. ibaže tieto aktivity nie sú vždy možné, nie sú to denne prístupné aktivity takže ak nie je možnosť tak sa nehýbe. A pri tom koľko papá to nemá ako spaľovať
Tak potom nechapem, kde mate problem. 🤷♀️

Nam co sedime cely den za PC nic Ines neostava ako Sport. Inak sa vzdy budu tuky lepit ak clovek nezije na salatoch. Ak chce dalej jest, Musi to niekde spalit. Ina cesta nie je.