icon

Muž nemá o mňa záujem

3. okt 2023

Ahojte, sme s manželom zobratí 15 rokov, jazdil na kamióne, zdalo sa, že sme dokonala rodina, dom, hypotéka, 3 deti, vychádzame dobre. Pred polrokom zmenil zamestnanie, je na v tej istej firme, v kancelárii, podstatne je, že je každý deň doma, vždy som chcela, aby bol doma pri nas. Vedy mal odolná podporu, čo sa týka jeho snov. V kancelárii sú 2 ženy, obe slobodne, pri tej jednej mám pocit, že o nej ide, jeho opis na ňu, mladá /o 5r mladšia/ fajna, usmiata, neberie robotu tak vážne, prirodzená, energie dostatok, tam mám pocit konkurencie. Idú z roboty na pivo ona tam, išli odviesť šéfa do Krakova a pozval ich na večeru, ona tam zasa išla, prišiel odtiaľ neskoro v noci a vzyval jej meno. Ráno sa pýtam čo sa tam dialo a že nič, že všetko je ok, ona bola sama so 4 chlapmi, spať sa vrátili môj, jeden kolega a ona. Mám pocit, že je mu stále v pätách, vletela včela do kancelárie a on ju zachraňoval, keď u nás doma vletela včela tak ho ani nehlo.
Vždy, keď sa vrátil po týždni domov, snažila som sa o sex, no buď sa mu ani nepostavil, alebo spadol, tak v ten deň, ako prišiel som sex odmietala, nech sa vyspí a buď bol na druhý deň, alebo hneď ráno.
Teraz ako je doma tak sex je malo, čakala som viac aktivity. Za posledný čas je na tom tak, že buď sa nepostaví, alebo spadne. Zašla som do lekárne, nakúpila vitamíny, ved je v strese z roboty /na špedícii kamiónov je ťažká robota/ a vitamíny berie už cca mesiac, no účinok žiadny. Pri poslednom sexe, čo ani nebol lebo zasa spadol sa priznal, že keď to na neho prišlo sám si to urobil. Ostala som z toho v šoku. Tak on mne dáva za chybu, že som nechcela sex, keď prišiel, že som chladná, a on si ho medzitým sám urobil. No jasne, že sa ani nepostaví, keď si ho predtým vyhoni. Ja som brala na jeho ohľad, aby sa necítil zle, keď opäť zlyhá a ostane zlá. Cez deň reči ako ma chce ako si to rozdáme a nakoniec sa ani nepostaví. No je mi z toho na nič, načo ma naťahuje, keď si to aj tak urobí sám. Neviem ako dá mám k tomu postaviť, handru už nechcem zo seba robiť.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
3. okt 2023

Nehnevaj sa, ale na základe čoho si si myslela, že ste dokonalá rodina? Keď je chlap celý týždeň preč, netrávite cas spolu ako rodina, nerozprávate sa, netulite sa, nedelíte sa o starosti a radosti- ste dvaja cudzí ľudia, minimálne odcudzeni. A keby všetko klapalo ako má, príde po týždni domov a pretiahne ťa trikrát za sebou. A nie, jeho kolegyňa nie je tvoja konkurencia, len máš doma blbca. Tá kolegyňa za to nemôže. A nechcem ti brať ilúzie, možno sex nefungoval preto, že o kamionistoch je známe, čo robia na svojich pracovných cestách...sorry.

orta
3. okt 2023

toto aby sa dalo do poriadku tak to budete musiet chciet obaja, jemu to evidentne nedochadza, ked nema zaujem, otvorene by som sa s nim pozhovarala a keby sa nic nezlepsilo, tak ty sa mozes snazit ako chces, nic to nepomoze

autor
3. okt 2023

@stanulienkat skús priblížiť, čo ešte robia takí kamionisti, máš pravdu, žila som v ilúzii, teraz keď je vypustený z 2 m2 nevie čo so sebov, prečo potom tu kolegyňu stále ospevuje a je s ním vždy niekde,

hoffmanka
3. okt 2023

Mne to príde ako keby všetko potreboval zvaliť na teba, aby sa on cítil ako obeť a mohol tak ospravedlniť všetko to, čo sám robí. Ako toto by som asi nedala

stanulienkat
3. okt 2023

To sa ho musíš opýtať ty, prečo tú kolegyňu stále ospevuje. On hádam vie, že je ženatý.

pininka1
3. okt 2023

Zdravý chlap aj keď si to urobi neexistuje ze sa mu zasa nepostaví. Vy obaja neviete čo chcete. Je iné nevidieť sa týždeň a iné byt spolu každý deň. Treba si zvyknúť trocha. Aj u nás to tak bolo,po 18 rokoch je doma každý deň a tiež to neprebieha vždy ľahko.

letmebe8
3. okt 2023

@hoffmanka mne to pripadá, akoby on bol čistý manipulátor, presne také správanie, hádzať vinu na ňu.....a t ď

chodec15
Odpoveď bola odstránená
rebrambora
4. okt 2023

Nuz ked bol cely cas na kamionoch, tak ste si zvykli byt od seba. Ja som inak tiez v praci jedine s muzmi uz dlhe roky a niekt. to tiez trva nejaky cas, kym ma neberu ako zjavenie, aj ked som len mila.
Ved sa ho opytaj na kolegynu co ta presne zaujima a povedz mu, ze ta to zranuje.
Dalsia vec je, ze to, ze sa urobi rukou nieje dovod na to, aby sa mu neskôr nepostavil. Mozno sa rychlo neurobi, ale postavit sa mu musi, ak za tym nieje zdravotny problem, nechut alebo nepritazlivost.

autor
4. okt 2023

@rebrambora najskôr to bude nechuť a nepritazlivost, no po 3 deťoch už nie som pre neho príťažlivá, stará opozerana…

rorino
4. okt 2023

A on je presne taký,ako keď ste sa brali?

karolinakr
4. okt 2023

Toto sú veľmi smutné slová to ani nevyslovuj,jasné,že máš vrásky,starnutím sa pokožka nenatahuje,jediné že navštevuješ pravidelne salón krásy, ale koľkokrát tie herečky po zákrokoch vyzerajú horšie ako predtým. .Za tými 3detmi je kus obety,lásky,to vstávanie,starostlivosť o rodinu a to by mal vnímať zvnútra,nie len krásny obal..Už keď ma muž problémy s potenciou,normálne by som sa ho spýtala,či má milenku, nech sa vymačkne.a čo s tým mieni robit..je chlap,tak nech sa činí...
.