icon

Muž odmieta sex

14. apr 2023

Ahojte,
neviem ako danú situáciu riešiť…
S mužom sme 5 rokov. Ja mám 25, muž o 10 rokov viac. Všetko bolo super kým som neotehotnela… Odvtedy odmieta sex… Cez tehotenstvo na mňa pozeral ako na blázna, že mám na niečo chuť. Po pôrode ma odmietal pol roka, až jeden večer ma “odbavil” a odvtedy znova 5 mesiacov nič… Ani sa ma nedotkne. Keď ho konfrontujem - prečo nemá o mňa záujem, či sa mu už nepáčim, čo robím zle… Vysmeje ma. Že znova začínam, že som v prvom rade matka a mám sa tak správať. A že on má veľa práce a je unavený, že sa o nás stará a nič mi nie je dobré…Ja som na dieťa a domácnosť sama, nesťažujem si, ale samozrejme nemám čas na seba ako predtým…
Ajtak sa snažím o seba starať, aj navodiť atmosféru, večera, film, vínko… Nezaberá nič… Už si prídem ako naozajstná chudera 😣

pralinka25
14. apr 2023

@drbig5 tak ale vyriesil si do ma problem ci si ho vyriesil inde. je aspon ochota komunikovat a tak?

drbig5
14. apr 2023

@pralinka25 komunikacia je, len odpoved je vzdy rovnaka, unava a neviem co bla bla...cize doma sex mozno raz do mesiaca aj to musim ja byt iniciator a ak sa da tak sa zariadim inak...smutne, ale pravdive a nemienim len doma masturbovat.... Dnesny priklad...cely den makam som unaveny, ale jednoducho zvladnem milovanie...ona dnes cely den mala volno viac menej, spravila si happy day - nakupy, kadernicka atd., Doma nemusela nic...volam ju od tv pod spat, ze hned ide...je polnoc a uz tam dobru hodinu spi pri tv. Nemam uz sili to riesit.

kitycat
14. apr 2023

Ja myslim, ze naplnil zaklad. To je zena a dieta.
To uz ma, gak sa venuje robote a ty dietatu a este je tu ten 10 rocny rozdiel, tak uz sa mu aj nechce.

Su aj pohodlni chlapi

drbig5
14. apr 2023

@kitycat podla mna si dalsia co ju zle utesuju🙈 ved jej muz ma 35rokov, sak to je mlady chalanko, ktory jednoducho vyprasil niekoho na sluzobke 😉 ono v dnesnej zvratenej dobe to nemusela byt ani zena...vela vela chlapov je bisex🤷 ver ze viem o com rozpravam 😉

ada510
14. apr 2023

@drbig5 aj niektorí chlapi sú divní nájdu sa taký ale ako to má riešiť dobre tak nie poradňa rovno ho konfrontovat že má milenku ?či ?

drbig5
14. apr 2023

@ada510 a to z vas tu niekto fakt chodi do poradni? Naozaj? Sa neviete doma porozpravat? Zena nevie vycitit ze jej muz ma inu zabavku a naopak? Na to potrebujete chodit k nejakym poradcom?🙈😂 Tam maju carovne prutiky ktorymi vas pozehnaju a vsetko bude ok?
Sak ked je vo vztahu kriza, bud ju pretrpite, prezijete alebo jednoducho nie...a nepomaha ani svatena voda veru, a ani poradca ani psychiater ani nic. Raz ked sa jeden vo vztahu rozhodne konat inak ako bolo vo vztahu zvykom nepomoze podla mna nic... A autorka nech sa ho na rovinu opyta. Bodka. Hotovo. Amen🙈😁

eliska13
14. apr 2023

Veľa chlapov v žene, keď porodí vidí ženu ako matku tu čo sa má starať o dieťa a muž ide stranou.Tvoj to pochopil aj tak je zle🙂alebo aj svoju matku a s matkou sa predsa nesexuje.Stal sa rodičom tam dostáva psychika na frak.Najdi si o tej matke články na webe.Ma 35 r celý deň v robote teší sa na hokej a kľud a ty chces sex
O 5 r to bude ešte horšie

eliska13
14. apr 2023

@drbig5 myslíš, že aj tvoja bola dnes niekde inde ako na shoppingu, keď ťa odmietla?

drbig5
14. apr 2023

@eliska13 vsetko je mozne 🤷 ja po tom ale nepatram... Len keby som aj ja bol na nejakom "shopingu" a potom vecer by chcela odomna nejaku peknu chvilku, urcite by som jej vyhovel. Cize preco je takato, uz som prestal riesit, lebo zaludocne vredy som uz mal a neni to nic prijemne 🙃

maxalla
14. apr 2023

Nema nahodou problem s potenciou?

ada510
14. apr 2023

@drbig5 joj toľko manželov sa vôbec nerozpráva sú v jednom kole robota deti domácnosť alebo sa aj pár dni nevidia a chlap sa rozprávať odmieta tak ako píše autorka keby ho vedela hneď konfrontovat a nebála sa ho nepísala by to tu ...nie všetky sú také rázne a dominantné bohužiaľ aj keď jej tu čokoľvek poradíme čo v skutočnosti spraví alebo nespraví vie len ona ...

drbig5
14. apr 2023

@ada510 tak ja som sa jej snazil poradit z muzskeho hladiska...a na tvoje komenty tiez...cize co autorka doma podnikne je uz len jej vec samozrejme😉 ale bol by som rad aby sem dala zaver nejaky, ci som sa trafil alebo nie 😉
A co sa tyka unavy a pod. Ja ked som cely den drzal v ruke zbijacku a lopatu a fakt som makal tak som vecer mal chut ma sex. S prace ked pridem unaveny narobeny, tiez nemam.problem s chutami🙈 preco ale moja polovicka je ina...?!

liljana
14. apr 2023

Hladal do zivota matku, nie milenku. Berie ta teraz "iba" ako matku, malo testosteronu, alebo psychicky blok. Bud sex nepotrebuje, alebo si to spravi a vec pre neho vyriesena.

loliki
14. apr 2023

@drbig5 A ona určite len shoppinguje? 😉 A keď už leží pri telke, načo ju voláš do postele? Veď máte gauč, nie?

liljana
14. apr 2023

Ak niekto povedal, povedz mu, ze chces dieta, pripadne ze dieta potrebuje surodenca. Bude mat motivaciu. Zacni brat ochranu a nech sa snazi. 🙂 Budete sa dalsie tri,... roky "neuspesne" pokusat o dieta ... Obcas si spravis test, zavzdychas, ze sa nedari a dookola.

drbig5
14. apr 2023

@liljana ja si to neviem predstavit - mam doma zenu s ktorou mam dokonca aj dieta a ona chce odomna sex a ja jej poviem ze nie lebo, lebo, lebo...?! To co sa cloveka? Co za samca?😂 Sak uz keby bola po porode fakt neviem jaka, tak proste to je povinnost ju obštastnit...a aj z jeho strany nasilu, zavriet oci a vybavit to...aspon nieco...uz sa opakujem - vybavuje si to chalan inde. To nemoze byt ani tak ze len onania...tomu jednoducho neverim.

drbig5
14. apr 2023

@loliki no lebo aj keby lezala neviem kde, tak viem ze nic nebude...a preco, to sa treba opytat jej...ale odpoved bude ako som uz spominal😁 chces cislo na nu? 😂

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
loliki
14. apr 2023

@drbig5 A vínko si jej nalial? Prepol telku na romantiku? Kvetinka, správna voňavka, dačo sladké... Ja zas neverím, že nejaký samec nedokáže tú samicu rozdráždiť. Možno aj u teba je chyba, že v niečom jej nevyhovuješ, potrebuje niečo ináč. Keď chceš zapáliť oheň, to voľakedy robili kresaním kameňom, dnes len škrtneš zápalkou, iní prepnú prepínač na plynovom kúrení a je zakúrené. Všetko a hlavne vzťahy nejdú na diaľkové ovládanie. A ženy vôbec. 🙂 A keď máš na ňu číslo, tak jej zavolaj, alebo aspoň pošli peknú sms. Nech sa darí. 😉

terry658
15. apr 2023

Každý človek sa s príchodom dieťaťa vyrovnáva inak. Tvoj očividne tak, že príde z práce kukne zápas a ide spať. Nemusí v tom byť hneď nevera ale skôr neschopnosť spracovať narastajúcu zodpovednosť.
Netlač na pílu. Ale ak chceš vzbudiť záujem, tak sa začni pekne obliekať, maľovať prosto niečo výnimočnejšie ako doteraz. Začni napr. športovať a ak sa mu podarí prísť v rozumnom čase domov, tak mu nechať nakrmené dieťa a vybehnúť nahodená von. Musí vidieť, že vieš žiť aj ako žena bez dieťaťa a muža, aby zistil, že stále o teba môže prísť ak si nedá pozor.

amelie22
Autor odpoveď zmazal
lindusss2016
15. apr 2023

@loliki ale ak ma celeho pol roka kazdy vecer vyhovorku, tak to v poriadku nie je a z jeho strany velke sebectvo.

lindusss2016
15. apr 2023

Aky bol vas sex pred dietatom? Vela moznosti nie je, bud ma milenku, alebo dokonca milenca. Alebo ma fyzicky, ci psychicky problem. V kazdom pripade je sebec, lebo ak v tom aj je nejaka choroba, ci blok, si predsa jeho zena, ma ti to narovinu povedat a riesit problem s odbornikmi. Ked ste uz ten sex mali, problem s erekciou nemal?

lindusss2016
15. apr 2023

@liljana boze, to je ale priserna rada. Robit druhe dieta do nefungujuceho vztahu... Mat nasilu sex s muzom, ktory o mna nema zaujem. To by som sa fakt citila ako chudera, je to zufale.

lindusss2016
15. apr 2023

No a teraz citam, ze to podla neho tak maju vsetci... No odkaz mu, ze to urcite nie. My mame s musom obaja 36 rokov, dve deti. Moj muz by bol schopny mat sex aj dvakrat za den, samozrejme ze ja uz teraz na to tak casto nemam ani chut, ani energiu a hlavne nie cas 😃. Ale uz aj pri frekvencii 2 x za tyzden muz frfle, ze sme ako dochodci, ze takto casto by chcel mat sex po 60ke 😂

minsi
15. apr 2023

@drbig5 ja s tebou absolútne súhlasím, vo všetkom👍mám veľa kamarátov mužského pohlavia, takže presne poznám tieto situácie 😅

doriiis
15. apr 2023

Súhlasím s názorom,že tvoj muž autorka má bokovku.

dadis
15. apr 2023

@drbig5 Suhlasim s tym, co sa tyka muza. Ale zase nechapem zeny, co nemaju radi sex. Mna muz len tlapne po zadku alebo objime okolo pasa a nemusi byt ziadna romantika, ruze a podobne A nie len teraz , ked som relativne certstvo vo vztahu. Bola som vyse 18 rokov vo vztahu a nepamatam si, ze by ma niekedy "bolela hlava". Si si isty, ze si ten sex tvoja zena uziva? Nemate ine problemy? Mozno vcerajsok stravila s inym muzom a nie tak, ako ti tvrdila...

asod
15. apr 2023

@jsbb Kam sa podela poradna - nemocnice Hoŕezovice?

0silvia0
15. apr 2023

Mas sa spravat ako matka? Toto ti hovori? Pouca ta? Neznasam, ked niekto robi vo vztahu z druheho debila. Tak sa zacni spravat ako "len" matka. Venuj sa len dietatu, jebo si nevsimaj, rozpravaj len o dietati a pockaj na moment, ked ti zacne davat prednasku, ze sa mas spravat ako manzelka. Potom pride tvoja chvila🤪