icon

Muž sa neozve po prvom rande

modrykonik33
24. sep 2022

Ubehlo už niekoľko dní od našeho prvého stretka, čakala som správu, no asi márne. Stretko dopadlo podľa mňa fajn...mám mu napísať prvá? Mohlo mu vadiť že je o 2 roky mladší?

Strana
z2
tosomja
24. sep 2022

@modrykonik33 možno úplne niečo iné a len tá nechcel strápniť tak sa tváril že je všetko ok. A už to má za sebou a nechce sa ozvať. A možno len nemá čas. Veď sa ozvi, uvidíš či odpovie. O nič nejde.

zmrzlinka2021
24. sep 2022

@modrykonik33
V pohode by som sa ozvala. Ved zo stretka sa moze vyklut aj fajn kamaratstvo 🙂

modrykonik33
autor
Autor odpoveď zmazal
modrykonik33
autor
Autor odpoveď zmazal
annamarin
24. sep 2022

Možno si myslí, ze ty už nič nechceš. Aspoň na mňa by tak odtiahnutie sa puse pôsobilo. Prečo si sa vlastne odtiahla, keď sa ti páči?

modrykonik33
autor
Autor odpoveď zmazal
hradnapani
24. sep 2022

zbytocne nadeje. Ak by mal zaujem, ozve sa urcite a jedna odtiahnuta pusa ho neodradi. Ja by som sa neozyvala. A asi si mala nejaky vnutorny dovod, preco si sa odtiahla.

misana84
24. sep 2022

Ja si myslím, že si mysli, že nemáš zsujem keď si sa odtiahla… preto sa neozval🤷‍♀️

drake122
24. sep 2022

Tak ti chce dať pusu a ty sa odtiahneš a teraz sa čuduješ, že nepíše? 🤣

modrykonik33
autor
Autor odpoveď zmazal
misana84
24. sep 2022

@modrykonik33 prečo blbosť? Veď prejavil svoju náklonnosť a ty si ho odmietla

kitycat
24. sep 2022

Tiez sme si nedali s frajerom pudu na prvom rande, az na tretom... Alrbo dokonca stvrtom.. A to sme neboli ziadni pubertaci.

Vdak mu napis. A nabuduce, ak sa s tebou bude chciet bozkavat na prvom rande, treba aj povedat, ze sa ti to zda skoro, ale rada zajdes na dalsie a uvidis ako sa to vyvynie

ada_alica
24. sep 2022

@modrykonik33 neozývat, ja by som tiež na prvom rande nechcela pusu, ak by si sa mu naozaj páčila, aj napriek tomu,že si pusu nechcela, ak by chcel,tak sa ozve, očividne nechce, neponizuj sa....

annamarin
24. sep 2022

@hradnapani To vazne myslíte, že odtiahnutie sa pri puse neodradí? No neviem, ja čo poznám normálnych, tak by to brali skôr, že asi nemá záujem. Samozrejme tych, čo pisu nahodnym zenam na FB 10x do dna Ahoj bez odpovede to neodradí. Ale tak na tých by som sa neulakomila. 😂

marca12
24. sep 2022

@modrykonik33 Jasne,ze odradilo. A mozno caka,ze ty sa ozves,ked si ho osobne takto odpinkala. Napisala by som mu ako sa ma,co nove. Nieco nevtierave,len aby sa chytil a zacali ste konverzaciu. Mozes mu aj vysvetlit to odtiahnutie,nech vie,na com je. On nerozmysla ako ty,tak zrejme ostal zaskoceny

lamar11
24. sep 2022

@modrykonik33 Určite ho ťa odmietnutá pusa neodradila,skôr naopak. Mužom sa páči ak má žena svoju hrdosť,hneď sa nepodda,a o ktorú treba bojovať. Určite sa neozýval prvá,ozve sa buď kľudná.

modrykonik33
autor
Autor odpoveď zmazal
kitycat
24. sep 2022

@lamar11 urcite ma zaujem a dusi ju niekolko dni.. Odtiahnutie bez vysvetlenia je jasny naznak nezaujmu ci som muz ci zena... Autorka vobec nepise ako rande po tom prebiehalo... Ci to bol uz uplny koniec, ked sa on chcel rozlucit pusou, ona sa ostiahla a otocila a odisla..

wheel
24. sep 2022

Ked ti chcel dat pusu a si sa odtiahla tak ze sa neozval je celkom pochopitelne. Ak mas zaujem ozvi sa mu ty a mozno si to vysvetlite.

marsmykkok
24. sep 2022

@modrykonik33 A cez rande ok? Neprejavoval prílišnú náklonnosť? Ak áno, mala si mu medzi rečou naznačiť, že ti si v týchto veciach pomalšia, že potrebuješ čas, opýtať sa či je s tým ok? Treba byť k sebe úprimný a riešiť už od začiatku možné rozpory, lebo potom je to strata času alebo to skončí takto nevydiskutované.

misana84
24. sep 2022

@lamar11 noo, to závisí od situácie… tento ťah je Ok ak chce zbaliť nejakého sukničkára ale keď je medzi nimi chémia, rozumejú si a on jej chce dať pusu nevidím nič zle to opätovať… buď sa mi páči a chcem ho alebo sa mi nepáči a budem potrebovať čas a bla bla…

katka13katka
24. sep 2022

@modrykonik33 nelamat si nad nim hlavu...ja by som mu nepísala, ak by chcel, uz by sa ozval ...pride iny ;)

marsmykkok
24. sep 2022

Ja by som počkala týždeň a potom mu napísala čo má nové, ak ti neodpíše alebo napíše že nič a neopýta sa teba nič, tak na to kašli už a neozývaj sa viac. Ja už tomu Vášmu vzťahu nedávam veľkú šancu, ale skúsiť treba, budeš mať jasno a nebude ťa mrzieť, že si mohla napísať.

wheel
24. sep 2022

To si bola na rande s brembom?

misana84
24. sep 2022

No buď sa ti páči a mu napis alebo sa ti nepáči a kašli na to…akože chcel ti dať len pusu… keby sa nepokúsil tak by ste riešili, že sa ani nepokúsil dať pusu… Ok keby chcel niečo viac tak chápem, že ho stopnes a vysvetlíš, že pomalšie… ale pusa? Aj na to je priskoro?podla mna je to normálne a keď ho nechcem tak ho stopnem a on sa neozve… tvoj prípad …keď sa mi páči som rada a ozve sa

hradnapani
24. sep 2022

@annamarin ano, myslim to vazne ;) ak by bol "paf", tak neodradi. A ja co poznam normalnych okolo seba, tak by sa do tej pusy na prvom rande ani nehrnuli. Napisala som len svoj nazor, mozeme ich na toto mat milion a kazdy moze mat svojim sposobom pravdu, lebo vychadza zo svojich skusenosti.

amiaja
24. sep 2022

@modrykonik33 a paci sa ti? Chcela by si ho este vidiet? Ak ano ozvi sa mu.

modrykonik33
autor
Autor odpoveď zmazal
dollyzv
24. sep 2022

Byť chlapom,a niekto odmietne moju náklonnosť,tiež by som sa neozvala, prišlo by mi to trápne a pocit že sa ti vtieram 🤷 keď očividne podľa toho pravdepodobne nemas záujem..veď ti chcel dať pusu,nie ťa znasilnit

drake122
24. sep 2022

@modrykonik33 No z jeho pohľadu by bola teraz tá blbosť Tebe napísať. Hľadá inde a to sa mu prakticky ani nedá vyčítať...

Strana
z2