Muž si píše s kamarátkou a ja žiarlim

17. júl 2023

Ahojte, neviem si pomôcť, možno zato môžu aj hormóny ale môj muž (som tehotná a chodíme spolu od 16 rokov) má kamarátku. Nikdy mi nejak neprekážala ale teraz keď vidím, že si s ňou píše mám normálne nervy a žiarlim 🙈 aj mi vraví, že čo napísala alebo mi ukáže správy ale ja som z toho niekedy podráždená. Je to naozaj pekná žena, má priateľa. Nikdy som nežiarlila, naozaj iba keď som mala dôvod, ale príde mi, že teraz seba nejak podceňujem.

mamamasama
17. júl 2023

Hormóny. Plus si tehotná. Nie si v svojom typickom tele. Jasné, že aj sebavedomie klesa. Nic si z toho nerob. Ak ta to trapi, tak sa o tom porozpravaj a partnerom. Aspon ta ubezpeci, ze sa nemas coho bat 🙂

cimage
17. júl 2023

To su hormony. Ja som pocas tehu bola ok, ale po porode to bol des. Ja som ziarlila aj na babu, ktoru len spominal pred 10r 🤦🏽‍♀️. Ani neviem ako ma to napadlo, ale preslo to. Keby nieco pred tebou tajil a skryval, tak vtedy by si sa mala obavat.

domkakvet
17. júl 2023

Zaujimalo by ma teda o com si napriklad pisu.

annm81
17. júl 2023

Aj tvoj muž má snáď právo mať priateľov, nie? Pokiaľ ide len o priateľstvo, tak sa vykašli na žiarlivosť, pretože mať doma stíhačku môže ľahko zhnusiť aj toho najvernejšieho chlapa. Aby si si potom netrieskala hlavu, že si našiel niekoho úplne iného, kto mu dá vo vzťahu dýchať.

autor
17. júl 2023

@annm81 presne zato ma to serie že som takáto, ako vravím nikdy som taká nebola 🙈

@domkakvet Minule nám z dovolenky posielala fotky, ako to tam vyzerá atď, práca nová a podobne veci. Asi niečo ako ja keď si píšem s kamarátkou

domkakvet
17. júl 2023

Tak zrejme to budu iba hormony.